Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynenn ben dee öyle yapmayı düşünüyorumm arii ohh gitsinn kilolarrr

çok güzel fikir toprii
famirin çok güzel tariflerini okumuştum burdann tabii diğer arkadaşların daa herkes bilsinn değil mii?

bu bilgileri hatırlayalım ıstedım arkadaslar

Elimizde kitap olmadan bu diyeti ne kadar uygulayabiliriz? Sadece forumdaki yazıları ya da internetteki bilgileri okuyarak uygulanabilir mi?

Elimizde kitap olmadan bu diyeti ne kadar uygulayabiliriz? Sadece forumdaki yazıları ya da internetteki bilgileri okuyarak uygulanabilir mi?

en basından berı yazılanları okursanız kıtapta yazılanların hepsı burda var ama kıtabı almakta faydalı olur bence

papadiya
tesekkürler bende antıoksıdanları soracaaaktım hatırlatmısssın
yasak sebze varmı patates dışında

Valla bu diyete ilk başladıgımdan beri yapamam edemem vazgeçemem dediğim herşeyden bir bir vazgeçtim zor olmadı çokda açıckası herşeye öyle alışmışız kiiii alışkanlıklar değişmez geliyor insana ama ben bunu başardım üstelik çay bardagına 4 şeker atıp çayını bitiren ve 5 bardak sabahları çay içen ben başardım sadece 3 gün biraz zor oldu hatta şekersiz çay içenlere ya nasıl içiyorsunzu ben içemem derken şimdi 2 aydır agzıma şekerli hiçbirşey koymuyorum.... ilk duydugum günden beri SAYIN CANAN KARATAY' a çok inandım ilk işim hemen kitabı almak oldu ne yalan söyleyeyim ilk önce sondan başladım okumaya ve sonuçları almaya başladık (m) kendimi daha çok seviyorum şimdi kendime daha çok inanıyorum sabah kahvaltısında ceviz yemenin tadına varıyorum ki ben ceviz yemekten de nefret eden biriyimdir hamileiliğim boyunca bile zar zor dr korkusuyla başlamıştım bu diyete başladıgımdan beri yogurdumu bile kendim mayalıyorum doya doya yogurt yemenin zevkine varıyorum evet ekmek şeker unlu gıdalar hayatımızdan çıkabilirmiş zor değilmiş hatta 40 gün derler bence 40 günden beri az sürebilirmiş insana irade yi ögretiyor bu diyet insana mutlu olmayı ögretiyor en önemlisi de kendine güvenmeyi inanmayı ögretiyor bu diyet sabırsızlıkla hepimizin başardım ben diyecegi günleri hikayelerimizi yazacagımız ogünleri ip ile çekiyorummmm TEŞEKKÜRLER sayın Canan Karatay , TEŞEKKÜRLER kk daki bu diyetin sayfasını açan bayanlar ve beni de aranıza aldınıgınız için ceylinim loxandra mmmmm saphirammmm ve kızlar sizlerede sonsuz teşekkürler

en çok da neye seviniyorum şu 6 öğün diretmesindne kurtuldum oh beeeeee beni en çok strese sokan şeylerden biriydii.....

SABAH:

4 zeytin, 2 yumurtadan pastırmalı omlet, karışık bir çay bardagı ceviz badem, 3 gün kurusu kayısı, avuc içim kadar peynir domates salata.... 3 bardak suuu

içimi acıtan bir şey var okadar kavitasyona inceltici kreme falan para verdım hemde boşuna yemesem sporumuda yapsam hem daha ii sonuç alıyorum hemde param cebimde kalıyor.

arkadaşlar bir eksiğimi farkettim bu gün . omega 3 kapsül ile birlikte kuvvetli bir antioksidan almak gerekiyormuş. O antioksidan nedir , cewaplarsanız sevinirim..

aa birde tabi alkışarınız için tesekkurler... Siz olmasanız, burada yazdıklarınız olmasa bu kadar ikna olup sonrasında da motive başaramazdım inanın.. Harikasınız

SABAH:

4 zeytin, 2 yumurtadan pastırmalı omlet, karışık bir çay bardagı ceviz badem, 3 gün kurusu kayısı, avuc içim kadar peynir domates salata...
3 bardak su

1 tane siyah zeytin 15 kalori
1 yumurta 85 kalori
1 tane orta boy küp seker 20 kalori
1 ceviz 25 kalori
1 kuru kayisi 20 kalori
1 yemek kasigi sivi yag (14 gr) 125 kalori
1 tane badem 8 kalori
50 gr tam yagli beyaz peynir 130 kalori.
100 gr pastirma 250 kalori

Bu hesaba göre, sabah kahvaltiniy biraz fazla kalorili olmus.

arkadaşım karatay diyetinde kalori hesabı yok aksine daha fazla yemek yememizi öneriliyor.kurallara uyarak kilo veriliyor

100 gr pastırma yemedim ki :) ayrıca 1 küp şeker demişsiniz ben hiç şeker kullanmıyorum kuru kayısı ceviz badem yumurta yaglı peynir bunlar zaten diyetin kendisind evar olan şeyler ayrıca siyah zeytin yemedim yeşil tuzsuz zeytin yedim bu beni akşama kadar tutacak olan bir ögün yani akşam 6 da yemek yiyecegim o yüzden sorun yok fazla değil bademler tuzsuz badem hepsi yeni kırılmış 100 gram pastırmayı yiyemem ben zaten o benim 1 haftada tüketecegim gram :))) zaten o kadarlık alıyorum ilginize teşekkür ediyorum

şimdide leslie sansone ile 5 mile başlıyorum tabiki 5 mil yapamayacagım 3 mil yaparım artık kzılar nerdesinzi araya haftasonu girince herkesin başka işleri çıkıyor değil mi :)))

arkadaşım karatay diyetinde kalori hesabı yok aksine daha fazla yemek yememizi öneriliyor.kurallara uyarak kilo veriliyor

Hmmm cok ilgincmis :26:
Ama sanirim ben klasik kalori sayicilardanim :)
Umarim istediginiz kiloya cabucak ulasirsiniz.

yaa hafta sonu oldugu içnmi pek kimse yok bbende sozde 1 saat koşacaktım yarım saat tempolu yürüdüm ve aşırı terledım akşamda mekik ve bacak hareketi yapacam inş düzenli yaparım

sanırım hafta sonu oldugu için yoklar akşama gelir yazarlar :))) ben d eçok terledim eger akşam yapabilirsem nivea body ile dinamik sabahlar hareketlerini yaparım :)) şimdi biraz dinlenip yemek yapacagım bende akşama taze fasulye yapıp yiyecegim yanında salata ve yogurt :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…