Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım kalorı hesabı yok bılıyorum da bi hesplıyım dedım fazla mı gelıyor yoksa dıye koları hesabı yok ama fazla kalorı alırsan veremezsın ve canan karatayda sınırsız yıyın demıy zaten 1 porsıyon sadec kasık hesabı yok

bir de yemek pişirme usullerıne dıkkat edıyorsun dımı,karnıyarık mesela kızartarak olmamalı,
kızartma kesınlıkle yenmıyor,az veya çok yağlı farketmez
edıyorum cnm

dilediğinz hersey kavusmanızı dıliyorum ne guzel anlatmıssınz

kızım hala uyumadı ve o uyuyunca ben 3mıl yapcamm daha ama ne varki dimi 3mil degıgım 45 dk

çok güzel tebrikler. bende neden 60 a takıldıgımı çozdum galıba bu sıra kofte kebap turu şeyler çok tükettim hep dışarıdan olunca yemekler bayağı tuzluydu galıba o tuz olayı yerımde saymama neden oldu bundan sonra dışarıdan yemeyeceğim ayrıca maydanos lımon gerçekten işe yarıyor sabah içtikten sonra kahvaltı yapasım yoktu yapmadım öğlende zoraki yedim.

tamam canım menü bildirir gibi haberdar edelim birbirimizi

Herkesi tebrik ederim tatlışlar
masalım eline sağlık bacım,liste çok güzel olmuş..yalnız objektif henüz yeni geldi diye hatırlıyorum,2 haftasını doldurmadı.listenin altında,onu vediğer adayları,aday olarak yazsan daha iyi olur bence canım
Kesinlikle izlenesi program ben ne kadar aksi isem kadin bir o kadar tatli....

Bir jest yapacagim kendisine KK'ya ozel birseyler isteyecegim ....
evet diymi çok şaşırtıcı
maalesef programı kaçırmış bulunuyorum
oleyyyyyyyyy lahmacunn yiyebiliyormuşuzzzzzzzzz
nasıl yaniii şakaaa?? kaç tane yiyebiliyormuşuz peki?
vaaov eline sağlık süper olmuş teşekkürler
Canan Hoca Ile iletişime geçip burada yazması için elimizden geleni yapacağız....

Umarız ricamızı kırmaz

www.canankaratay.com
kırmaz kırmaz,çok tatlıdır o:) biz kendisiyle irtibat halindeyiz,kk da bizlerin karatay diyeti yaptığımız biliyor ve hatta kitabının genişletilmiş baskısında bizim deneyimlerimizi yayınlatacakmış.Kendisi deneyimlerimizi yazıp ona yollamamızı istedi.Daha önceki bir tv programına çıktığında da bizden bahsederek reklamımızı yaptı.o gün bu topikte 200 civarı kişi online dı.bu yüzden burayla ilişkisi olmasından mutlu olacaktır diye düşünüyorum

teşekkür ederim canım.köfte kebap yiyebilirisn canım ama köftede ekmek olmamalı mesela,ben evde yaptığım köfteye ekmek koymuyorum ama dışarıda yediklerimiz eminim bol ekmeklidir.tuz da etkili olmuş olabilir,su tutmuştur vücudun

menüm:

sabah:
maydanoz-limon kürü

öğlen:
4 yumurta+125 gr kıymayla,kıymalı yumurta
1 kase yoğurt

akşamteyzemde yemekteydik,aşağıdakilerden biraz biraz yedim.diyetimin dışına pek çıkmadım,tatlı da yemedim.yalnız 8 den sonra yedik yemeği)
tarhana çorbası
tavuk
barbunya
patates salatası
mevsim salata
yoğurt

su:2.7 LT
spor: leslieyle 30 dk,2 mil (sporumu gündüz yapmamıştım,yemeği 8 den sonra yiyince spor yapmadan yatmayım dedim)

ne guzel yaa 1 haftada boyle bır sonuc alman,yakında şalvar gibi olacak hepsi,giyemeyeceksın,yenı masraflar çıkacak sana,ve eşine tabii kibenim 1 ay once aldıgım kot bıle bollastı yaa,bıraz daha ıdare edeyım de bayrama yenısını alırım artık

afiyet olsun canım.bır dıkkat abidesi olarak,zeytın neden yemedın sabah diye sormak ıstıyorumsevmıyormusun yoksa,ben siyah zeytını pek yıyemıyorum,yeşile donus yaptım,gunde 10-15 tane yıyorum,cerez gibi çok güzel.hoca en faydalı meyve diyor zeytın ıcın.
yaş pastanı çok merak ettim,yarın sabah kesin yapıcammm,tesekkurler tarif için.bunu da sabah yesen daha iyi olur,meyveyi sabah yıyın dıyor hoca.kilo vermeyı zorlaştırmasın sonra

tamam canım menü bildirir gibi haberdar edelim birbirimizi

arkadaslar gunaydın
calıştıgımdan pek sulu yemek yapamadım içim kurudu...
ve evde malzeme yoktu
bu gün sebze yemeği yapıyım vaktim varken
-ne yapayım metebolızmaı calıştıran
önerileriniz ?pırasa olur mu önemlısı ne olmaz
sebze corbası yapabılır mıyız unsuz kremasız tavuk suyuna içine tavuketı bır öğün tam olur

kıtabı almadımgenişletilmiş baskı cıkınca alıcam
sızı 1-102 bır okudum anlamaya calıştım
bu gün 6.günüm verilen kılom tam 1 oldu normal mi ?66-900 den 65-800 boy 1.62
loxsandra hocaya yazdım verdın adresten uyur yemelerımiçin cevap beklıyorum
6 gunde 2 gce fıre verdım bu da bır seydir ılgıne tesekkur

bu gün izinlıyım ama uyandım bu dıyet uyumayıda duzenlıyor
10 da spor var sut içip ona gıdıcem kahvaltıyı gelınce yapıcam
bir desu içemiyorum dün limonlu denedim ama

profitcım bu gece temızım sen ne yaptın günaydın
cnntürkteki
program cok guzeldı netten bulup seyret vaktın olunca
yukarıda yazmış adını falan arkadaslar
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın arkadaşlar bugün tartıldım ve kilom 59.7 olmuş ay çok mutluyum 3 buçuk yıl sonra 59 u görmek çok güzel bir duygu.

teşekkür ederim...ben 1.sayfadaki listeniz sanmıştım.:26rda adımı göremeyince.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…