Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaslar gunaydın
calıştıgımdan pek sulu yemek yapamadım içim kurudu...
ve evde malzeme yoktu
bu gün sebze yemeği yapıyım vaktim varken
-ne yapayım metebolızmaı calıştıran
önerileriniz ?pırasa olur mu önemlısı ne olmaz
sebze corbası yapabılır mıyız unsuz kremasız tavuk suyuna içine tavuketı bır öğün tam olur:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

kıtabı almadımgenişletilmiş baskı cıkınca alıcam
sızı 1-102 bır okudum anlamaya calıştım:KK15:
bu gün 6.günüm verilen kılom tam 1 oldu normal mi ?66-900 den 65-800 boy 1.62
loxsandra :KK3:hocaya yazdım verdın adresten uyur yemelerımiçin cevap beklıyorum
6 gunde 2 gce fıre verdım bu da bır seydir ılgıne tesekkur

bu gün izinlıyım ama uyandım bu dıyet uyumayıda duzenlıyor
10 da spor var sut içip ona gıdıcem kahvaltıyı gelınce yapıcam
bir desu içemiyorum dün limonlu denedim ama

profit:KK3:cım bu gece temızım sen ne yaptın günaydın
cnntürkteki
program cok guzeldı netten bulup seyret vaktın olunca
yukarıda yazmış adını falan arkadaslar
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bende canım bende:21:

gunaydın kızlarEn Büyük KK
ben nıye yokum lıstede :KK4: persembe bıldırım yapmıstım ondan gayrı galıba:KK6:
dunden bu yana 200 gr vermısım cok mutluyum:KK8:
ne ac kaldım ne bas agrısı ne halsızlık:KK16::KK16:
herkese kaçamaksız haftasonları:KK55:

Günaydın arkadaşlar bende dün tv de izledim canan hanımı ilk kez duydum karatay yaşama tarzını aklıma yattı bugun kitabını alcam yapmayı istiyorum bende dün ilk 20 sayfayı okudum forumdaki hoşlandım muhabbetten ayrıca işe yaraması ndan bende geldim burdayım :KK66: zaten yediklerime dikkat ediyordum sporda yapıyorum kilo veriyordum dahada hızlanır umudum var ayrıca sağlıklı beslenmek çok süper olur.
sevgiler

selam kızlar,baskülüm beni sinir ediyor,bir 72 bir 71 gösteriyor,sporsuz olmayacak kesinlikle buna kanaat getirdim,hoca günde 20 dakika yürüyün yeter dedi,inşallah yapıcam,bi de 8 den sonra hiçbişey yemek yok dedi,süt ve ayran da yok yani,8 den sonra bişey yemek zorunda kalmışsak da 20 dakika sporumuzu yapmadan yatmıyoruz,en güzel haber de haftada bir lahmacun yiyebiliyoz,hobareyyyy:KK52::KK66::KK66::KK66::KK64::KK64::KK64:

Günaydın arkadaşlar bende dün tv de izledim canan hanımı ilk kez duydum karatay yaşama tarzını aklıma yattı bugun kitabını alcam yapmayı istiyorum bende dün ilk 20 sayfayı okudum forumdaki hoşlandım muhabbetten ayrıca işe yaraması ndan bende geldim burdayım :KK66: zaten yediklerime dikkat ediyordum sporda yapıyorum kilo veriyordum dahada hızlanır umudum var ayrıca sağlıklı beslenmek çok süper olur.
sevgiler

aramıza hosgeldın canım.canan hoca mukemmel bır hoca netten arat ve butun programlarını ızle cok motıve edıyor.bırlıkten kuvvet dogar kolay gelsın sana bıze hepımıze

AKSAM 3km yurudum cok sukur kacamaksız 1 gunu bıtırdım darısı bugune bakalım sabah 2 yumurtalı menemen bıraz sucuk peunır 1 lokma tahın pekmezlı ekmek yedım yanında ıhlamur cayı sımdı syumu yanıma alıcam bugnde en az 3 km yuruyus bu sefer olacak 72.4 kg sızce 30 ekıme kadar 3 kg verebılırmıyım keske met hızlandırmanın bı yolunu soylese canan hoca

merhabaa arkadaşlarrr

kahvaltımı yazayım hemenn

2 yumurtadan kıymalı yumurtaa, salatalık-domates, peynir,zeytin, ceviz-kayısı,yeşil çayy

dünn lahmacunn haberinee çokk sevindimm ben dee. saphiracımmm haftada 1 kez yiyebiliyormuşuzzzzz:KK56::KK56::KK56::KK56:
yarın bu hakkımı hemen kullanacağımm ama kaç tanee yiyebilirizz söylemiş miydi hocaa kaçırdım heraldee onuuu:26::26::26:

merhabaa arkadaşlarrr

2 yumurtadan kıymalı yumurtaa, salatalık-domates, peynir,zeytin, ceviz-kayısı,yeşil çayy

dünn lahmacunn haberinee çokk sevindimm ben dee. saphiracımmm haftada 1 kez yiyebiliyormuşuzzzzz:KK56::KK56::KK56::KK56:
yarın bu hakkımı hemen kullanacağımm ama kaç tanee yiyebilirizz söylemiş miydi hocaa kaçırdım heraldee onuuu:26::26::26:

1 tane:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

3. günün sabahı ve ben 87,5 den 86,2 ye düşmüşüm. hani bana alkışş haniii .

bugün cevizi tam ölçüsünde yedim başım ağrımayacak sanki dünkü gibi. dün biraz az gelmişti ceviz ondandı galiba..

mucize gibi acıkmadan durabilmek ve yemek yemek istememek.

selam............
sabah kahvaltı:2 yumurtadan peynirli omlet
10zeytin
domates,salatalık
ceviz-badem
2 tane gün kurusu kayısı
çay
akşama kadar birşey yememeyi planlıyorum .umarım beceririm....:106:

bugün cevizi tam ölçüsünde yedim başım ağrımayacak sanki dünkü gibi. dün biraz az gelmişti ceviz ondandı galiba..

tebriklerr pegasusun:KK9::KK9::KK9:En Büyük KK

aramıza hosgeldın canım.canan hoca mukemmel bır hoca netten arat ve butun programlarını ızle cok motıve edıyor.bırlıkten kuvvet dogar kolay gelsın sana bıze hepımıze

hoşbuldum sıcak karşılaman için çooookk teşekkür ederim:)

merhabaa arkadaşlarrr

eee 1 yeter bencede:)

alkışşş alkıııışşşş arkadaşımıza :):KK9:

çok güzel tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:

kahvaltımı yazayım
1 maydanos lımon suyu
2 haşlanmış yumurta
3 kayısı
peynir
5 adet ceviz kahvaltımı 9 gıbı yaptım ve halen tokum öğlen zorakıde olsa yıyecem akşam yemem yada öglenı 5 gıbı yerım artık yemem su bolbol içerim

Merhaba Kızlar.Dün CNN Türk te canan hanım çok güzel şeyler söyledi.Yemek kitabı çıkaracakmış.Sizlerin denenmiş diyetimize uyan yemek tariflerinizi Doktor Sitesinden Canan hanıma bildirin.yemeklerimizi tüm dünye duysun.eminim beğenirse yayınlar.

kahvaltımı 10 da yaptım 6 gıbı ıkıncı oguınumu yıycem daha yemıycem
kahvaltım:
yumurta(ıkıncısını zorla yedım)4 tane zetın 2tane salatalık peynır 2kayısı 4ceviz bol acık cay.oglumla esım cıft kasarlı tostları karsımda yerlerken benım kılım bıle kıpırdamadı:KK1:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

kahvaltımı 10 da yaptım 6 gıbı ıkıncı oguınumu yıycem daha yemıycem
kahvaltım:
yumurta(ıkıncısını zorla yedım)4 tane zetın 2tane salatalık peynır 2kayısı 4ceviz bol acık cay.oglumla esım cıft kasarlı tostları karsımda yerlerken benım kılım bıle kıpırdamadı:KK1:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

işte iradee budurr cnmm tebriklerrr:nazar::nazar:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

oğlum uyudu şiimdi bende yürüyüş yapcam hedefim 1 saat bugune kadar 1 saat hıç durmadım inş dururum bu sefer 59 gördumya enerji geldi bana daha çok motıve oldum.:21::21::21:

Merhaba kızlar bede karataycı olmak istiyorum.Bugün alabilirsem önce kitabı edinip okumak ama bu arada sizlerin paylaşımıylada başlamaktan yanayım.
Aslında ben dukancıydım dün e kadar,artık karataya başlamak istiyorum...

X