- 6 Ekim 2008
- 11.790
- 216
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır pepticim.
İkizler ve gramafon siz ?
Ona göre yazacağım listeye.
ben bildirimimi masalın özeline gönderdim.Yalnız şu kadarını söyleyebilirim,şok pirinç diyeti işimi gördü sanırım.Çünkü dün 300 gr. vermiş durumdaydım,bugün 1.2 kg vermiş durumdayım.yani dünden bugüne 900 gr. farketti :124:
ben bildirimimi masalın özeline gönderdim.Yalnız şu kadarını söyleyebilirim,şok pirinç diyeti işimi gördü sanırım.Çünkü dün 300 gr. vermiş durumdaydım,bugün 1.2 kg vermiş durumdayım.yani dünden bugüne 900 gr. farketti :124:
harıkasın canım ha bu arara saphıracım sana kocaman bır tesekkur borcum var ıyıkı bu konuyu acmıssın ıykı bızı boyle yureklendırıp motıve edıyorsun ıyıkı varsın allah razı olsun canım
Bildirim: 14.10.2011
Rumuz:Objektif
Başlangıç tarihi:5.10.2011
Başlangıç kg: 88.4kg
Geçen hafta: 88.4kg
Bu hafta: 85.5kg
Fark: 3 kg
Toplam fark:3kg
Beden: 42
Spor: var
Boy:151
Hedef:önce 55 sonra 51 :))
bende dün üye oldum kk ne ve karatay sağlıklı beslenme programına da dün başladım. dün sabah 87,5 bu sabah 86,9 dedi tartım :) öğle yemeğini yedikten iki saat sonra nüthiş bir mide bulantısı yaşadım. sebebni bilen varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.. tesekkurler şimdiden..
benide alın aranıza vermem gereken 30 kg. var ve bunu yapmak için de motivasyona..
tebrikler,ilk hafta 3 kilo çok güzel motıve etmıstır
bıseyı anlamadım,151 boy 85 kiloya nasıl 42 beden oluyor,spordan dolayı mı,yoksa bende mı bır tuhaflık var anlamadım:44::44:
Bildirim: 14.10.2011
Rumuz:Objektif
Başlangıç tarihi:5.10.2011
Başlangıç kg: 68.4kg
Geçen hafta: 68.4kg
Bu hafta: 65.5kg
Fark: 3 kg
Toplam fark:3kg
Beden: 42
Spor: var
Boy:151
Hedef:önce 55 sonra 51 :))
tebrikler kankaa:118:
bu hafta herkes çok güzel kilolar vermıs,ayın durumundan mı acaba,hani o da etkilermıs yaa:26:
Dün akşam çaya misafirim vardı pasta çerez ikram ettim kendim sadece çay içtim.
Bugünkü menümüde yazayım
sabah yumurta yemedim canım istemedi .
Peynir,ceviz ve 1 adet hurma yedim.
Öğlen
Büyük bir tabak karnıbahar yemeği,1 kase yoğurt,2 ceviz,3-4 adet yabanmersini yedim.
bende 30 kilo vermek istiyorum ben 90 kiloyummmm pegasusuumm..... napcaz bölle.. ben bi de anti depresan içiyorummm bu kesin etkilerr kilo vermemii..
öncelikle akşam için tebriklerr
sabah çok az yemişsin,emin ol bütün gününü etkiliyor.
yumurta yerine muz da yiyebilirsin
karnıbahar benim de canım çekiyor ama hala çok büyükler biz 2 kişiyiz evde 3 gün gider bize alsam..