Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

masalım o ilk sayfadaki eskiden kalma.onu da sileyim unutmadan karışıklık olmasın.yeni listeyi koyarım şimdi oraya.Tamam canım yarınd a sen yap madem.ceylinciğimde haftaya kadar biraz daha anlamış olur.ceylin1907cim tamam değil mi? 70:

Bugünkü menüm: ben bu sabah tartıdaki -300 gr ve su oranımın yükselmesiyle karalar bağlamşken,şu pirinç lapası diyeti geldi alıma.hem netten araştırdım hem de kkda bununla ilgili topik var,oradan okudum.baktım herkes ok memnun.1 kg dan aşağı veren yok.ben de 2 günlük olarak değil de 1 günlük olarak deneyeyim dedim.saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde..

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü

öğlen:
1 çay bardağı haşlanmış pirinç
yoğurt ve biraz baharatla,tuzsuz olarak yedim

akşam:
1 çay bardağı haşlanmış pirinç
domates,salatalık ve az soğanla,yağsız bir salata yaptım.limon sıktım ve çok az tuz ekledim.tuzum himalaya tuzu

su:2.1 Lt olmuş şimdiye kadar 2 fincan kiraz saplı form çay

spor:yok (perşembeleri yapmıyorum)

canım pek yanlış yok gıbı afıyet olsun ölçülü yani kuru üzüm kızlar yemiyorda ben gecen 1 avuc yemıştm çikolqt yemekten iyi dimi
çok iyi gidiyorsun pepetom,hem kaçamak yapmıyorsun ,hem de dıkkat edıyorum,ogunlerde de az yıyorsun,
evet loxıcım iyi gıdıyor cok sukur insalh hep beraber kurtulalım

ya bişey dıycem ben 21 gun oldu ve 2 gun kacamak yaptım şişecek kadar degıl ama bir iki kere kabız oldum cok sıddetlı degıldı tabı ama basur gıbı bı meme dıyolarya minicik bişi oluştu. anlamdım ekmek ymeyınce mi diye dusunuyorum basur hemoroıd yanı oldum :18::18:galıba böyle bişi yasayan varmı bı arkadsım kepek ekmek yıyınce böle oluyo du eskıden hatırlıyorum da acaba bende mı ekmek yemeyınce oldum kı moralim cok bozuldu ya ağrı falan yok mecimek kadar bı meme olustu ya

En korktuğum şeylerden birisidir, kabız olunca ona dönüşürse diye.
Bence hiç ama hiç beklemeden bir doktora görün.

tabi ki çikolatadan ıyı...
bence vakıt kaybetme doktora gıt...
ekmekle ılgısı oldugunu sanmıyorum
ılerde basına dert olur cok canın yanar wc de cok oturup zorlamktan oluyor herhalde...
gecmişolsun üzüldüm...

Bugun

1.öğün: Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır domates,bıraz kıvırcık ,bıraz dereotu,bıraz maydanoz,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),2 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır avuc beyaz peynır,ıkı dıs sarımsak.

2. Öğün(Ogle):1bardak ayran,bır tabak az etlı nohutlu patlıcan yemegı,bırkac kıvırcık,bır tutam maydanoz,bır tutam dereotu,bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corek otu,2 dıs sarımsak. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı

Spor: 14 saat agır ıs yaptım.

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.

Eklentiler

• $persembe%20ogle%20yem.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 67
selamlar
keten tohumunu nasıl yıyorsunuz cörek otunu...tanelısı var bende nasıl tuketecegımı bılemedım
yemek resımlerı cok guzel elınıze saglık bılgılerde super afıyet olsun

cok tatlı yazmıssın............................................

çocuklar yattı sonunda da kendıme bir güllü yeşil çay ısmarladım

oh be dünya varmışşş

tarhana çorbasında un var yinede yiyebilirmıyız

sevgili arii , motivasyonumuz süperr burdaaaa

herkes birbirine destek, yardımcı.
inan ben çok zor kilo veren ve kısa zamanda pes eden biriykenn karatay ve kk sayesinde kilo veriyorumm hem de hiç acıkmadan...

çok güzel aten bizede lazım olan motivasyon gerısı kendılıgınden gelır. benım eşim ilkin benı cıddıye almadı en son ben ona kızdım sımdı onu takmıyorum kendı kenmımı motıve etmeye çalışıyordum ama bırda olunca süper oluyor resmen bır guc dolaasıyor ve o guc herkese kendını gösterıyor

ohhh sefan olsun afıyet olsun.bende yesıl cay ıcıyorum su an ama gullu yesıl cay hangısı anlamadım

sağol canım.doğadan ın büyülü bohça serisinden,güllü yeşıl çay.
ben nerdeyse 2 aydır bulamıyordum hiçbir markette,salı gunu gördum 1 tane kalmıstı,hemen kaptımbayılıyorum tadına

sağol canım.doğadan ın büyülü bohça serisinden,güllü yeşıl çay.
ben nerdeyse 2 aydır bulamıyordum hiçbir markette,salı gunu gördum 1 tane kalmıstı,hemen kaptımbayılıyorum tadına

bende hıc gormemıstım marketlerde sımdı senden duydum canım.bende denerım tskler

kızlar bana bu gün bir şeyler oldu,hiç karnım doymuyor.
sabah 2 yumurta 2 küçük muz yedim.
öğlen yumurtalı karnıbahar,yoğurt yedim
öğleden sonra ipin ucu kaçtı,fındık,meyva,bir tane bisküvi,bir elma
akşam ciğer kavurma ve dondurma.
sabahtan öğlene kadar nerde hata yaptım bilmiyorum ama akşama kadar kendimi durduramadım.söz yarın yemicem.

tam da kilolar gitmeye başladı bir günden bir şey olur mu acaba?

kızlar bu arada yediğimiz şeylerin (öğününde tabi)miktarı önemli mi?çünkü kitabında miktar yok sadece yiyecek adı var.

bu arada her şeye rağmen bu hafta 2 kilo verdim

canım dıyetı,özellikle kahvaltıyı tam olarak yapmalısın.listede verilen herseyı kendını zorlayarak da olsa ye.

ilk sayfada ormek liste var ona bakabılırsın.bir de kitabı almanı tavsıye ederım.orada ayrıntılarıyla yememız ve yemememız gereken yiyecekler sebeplerıyle baraber yazıyor.kafanda daha cok sekıllenır boylece,ve kolay yaparsın dıyetı.

karnını serbest olan yıyeceklerle doyurmaya bak,ilk günler doymuyorsan 2 tabak ye(ben oyle yapıyordum,boylece tatlılara karsı koyabılıyordum,karnım tok oldugu ıcın)zaten hoca aç kalarak zayıflanmaz,bırkaç kılo verılse bıle o dıyetı devam ettırmek mumkun olmaz dıyor.

ekmegı kestıgın ıcın ve odemlerın gıttıgı ıcın 2 kılo vermıssın cok guzel ama bu sekilde diyete devam edemezsın.bence en az 1 ay sıfır tatlı ve un yemelısın.
hani eşinle iddiaya girmiştin ?unuttun mu?bak yine dalga gececek nur5555 hayatta diyet yapamaz diye( bıraz gıcık edeyım de gaza getıreyım seni)

arkadaşım hoşgeldin öncelikle seni kendime yakın buldum yazmış olduklarını öokudukça beni anlatıyor dedim ama sen şanslısın boyunla kilon aşağı yukarı aynı orantıda tam türk kadını sıtandartları sayılır benim boyum 148 kilom 88 kabül edersen sana birşey teklif edeceğim burada paylaşmak insanı çok motive ediyo ama daha önce benimki gibi gece kaçamakları yapan birine rastlamadığım için önüne geçemedim biz seninle birbirimizi denetlesekte bu hastalıktan kurtulsak nasıl olur?

canım sabah yumurtalarını yemişsin zaten,muz yemeseydin keşke.muz g.i.si yüksek olduğundan acıktırmıştır.peynir,kuru yemiş,domates,salatalık,biber,bunlardan da yiyebildiğin kadar ekle kahvaltına.Kahvaltın kralların kahvaltısı gibi olmalı.öğlen yediğin yumurtalı karnabaharda un var mıydı?un varsa o da cıktırmış olabilir.çok yağsız yersen veya doymayacak kadar az yersen acıkırsın.

verdiğin 2 kg için de tebrik ederim.

komşum benden görerek başladı diyete.ama çok sıkı yapmıyor.makarna-pilav-ekmek-meyve tüketiyor ama dengeliyormuş.yani hiç bir şeyini kısmıyor.tatlı neredeyse hiç yemiyormuş.ve 20 günde 5 kg vermiş.spor yapmıyor.bitki çayı ve su bol içiyormuş.valla ben gayte güzel buldum.

kızlar başka bir örnek daha vereyim.bir arkadaş 30 kg verdi.ne kadar zamanda olduğunu şu an hatırlamıyorum.öyle sıkı sıkıya rejim yapmadım,sadece dikkat ettim ve porsiyonlarımı küçülttüm dedi.ve tabi en önemli unsur spor dedi.çok spor yaptım dedim.öylelikle attım kiloları dedi.ben yeğenimin mevlüdünde kıymalı pide kokusuyla perişan olurken o karşımda löplöp yedi,bir de üstüne güne gidip orda yicem dedi.akşama yemem artık dedi.düşünün,ben de karşısında ayranımı yudumluyordum.böyle şeyleri görünce moralim bozulmuyor değil aslında.ben daha çok sıkıntıya katlanyorum ama bu kadar sıkıntıya girmeyen de aynı şekilde kg veriyor diyorum o zaman.
tabi sizlerle birlikte olduğum için motivasyonumu hep yüksek tutuyorum,diyetimden vazgeçmiyorum

saphıra uykunmu kactı canımpırınc dıyetın nasıl gıttı bugun.şu an nasılsın acıktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…