Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

saphiracım bu işi sırrı spor
hoca 5 km yürürseniz istediğinizi yiyin diyo ya zaten.
spor yapınca bikaç gün sapıtıp aşırı yesem bile almadım ben..
şimdi karataya uymaya çalışıyorum insülin direncimin olduğunu düşündüğümden.
ama önceden her istediğimden yedim, sadece ölçüsüne dikkat ettim.
yediklerimizle uğraşarak olmuyo bu iş sporla oluyo

hele spor+diyet yapabilsen senin kilon yüksek olduğundan ayda 3-4 verirsin
diyeti arada bozsan da spor yaparsan yarım kilo az verirsin en fazla.

baktım sporsuz olmıcak koşu bandı aldım, 1000 liraydı, 10 taksit
her taksiti için 1 kilo vercem dedim, ulaşılmaz gibi geliyodu.. daha fazlasını verdim

yok tatlım uykum kaçmadı hatta çok uykum geldi de,antibiyotik içmeye başladım bugün,onun saatini bekledim,bir de kız daha yeni uyudu,hop kalktı geldi yine.şimdi babası uyutuyor.ben de yatıcam artık.pirinç lapasını uyguladım bugün.2 öğün yedim.kimsii 4 öğün iyormuş.çok farklı şeyler okudum.herkes farklı yapmış ama sonuçtan hep memnun kalmışlar.bakalım inşallah ben de sabah iyi bir sonuç alırım.alamazsam da denemiş oldum dicem.memnun kalırsam her perşembe yapabilirim.vee acıkmaya gelince evet şu anda çok açım ama akşam yemeğimi 18.30 civarı yedim.22.30 gibi acıkmaya başlamıştım.normal olduğunu düşünüyorum

bir türlü baslayamaıyorumbı cuma daha geldı yarın sabah dıyorumkı tartılsam sankı yenı baslıyor gıbı baslasam dıyete bıldırımde bulunsam ama lısteye gırmeyeyım cunku kendıme guvenemıyorum sureklılık konusunda ama bu sefer mıktarları cok abartmadan ve ayda 3 kılo planlayarak kendımı ınandırmak ıstıyroum ne guzeldı karatayla beslendıgım gunler daha mutluydum sımdı aksam sırayla ne yesem dıye mutfagı beklıyorum su ıcmıyorum nolur yarın tekrar baslayabıleyım 14 ekım baslangıc gunum olsun hatta kendıme bı kılo cızelgesı yapayım lutfeeeen hıc kacamaksız bır hafta gecıreyım

evet canım katılıyorum.ben de spor yapıyorum,leslieyle 2 mil yürüyüş programını uyguluyorum.günde 30 dk.üşenmezsem ve benim bızdıktan enerjim kalırsa akşamları da yapmak istiyorum

yazzcım noldu sana ,gayet güzel gidiyordun diye hatırlıyorum.vaz mı geçtin diyetten?bence vazgeçmemelisin.burada da süreklilik göster canım,bak ne güzel moral motivasyon sağlıyoruz birbirimize.seninde başaracağına eminim ben.birlkten kuvvet doğar,burada sana da ihtiyaç var

evet canım tecrube etmıs olursun denemeden asla bılınemez hep dıgerlerının soyledıklerı kadar bılırdın.ınsaallah sabah tartıda ıstedıgın rakamı gorursun:))sabahı ıple cekıyorum.mınık kızında benım ıcın opermısın .cennet kokulu melekler.ALLAH hepsını korusun.bende su an cok acım cunkı saat4 bucukta yedıgım zyaglı pırasa ve salatayla duruyorum acaba cok uzun suremı ac kalıyorum yaaa((daha ıyı sonuc alayım dıye boyle yapıyorum ama bılemıyorum ne kadar dogru

evet canım tecrube etmıs olursun denemeden asla bılınemez hep dıgerlerının soyledıklerı kadar bılırdın.ınsaallah sabah tartıda ıstedıgın rakamı gorursun:))sabahı ıple cekıyorum.mınık kızında benım ıcın opermısın .cennet kokulu melekler.ALLAH hepsını korusun.bende su an cok acım cunkı saat4 bucukta yedıgım zyaglı pırasa ve salatayla duruyorum acaba cok uzun suremı ac kalıyorum yaaa((daha ıyı sonuc alayım dıye boyle yapıyorum ama bılemıyorum ne kadar dogru

Bildirim:14/10/2011
Rumuz:Gul63.... Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 93. Bu hafta:90,5
Fark: -2,566: reglı bıtımı tartı tavan yapıyor)
Toplam fark:29,5
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 6 saat agır ev ısı,az mıktarda yuruyus.
Boy:165 cm
Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma

selamlar
keten tohumunu nasıl yıyorsunuz cörek otunu...tanelısı var bende nasıl tuketecegımı bılemedım
yemek resımlerı cok guzel elınıze saglık bılgılerde super afıyet olsun
oguterek tuketmek gerekıyormus,ben zaman bulamadım ondan cıgneyerek tuketıyorum.Kolay gelsın hepımıze

günaydın hanımlar.kilo bildirimi yapıyım hemen.bu gün 11.günüm

Bildirim: 14.10.2011
Rumuz: minyatür
Başlangıç tarihi:04.10.2011
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 68.100
Bu hafta: 66.300
Fark: 1.800
Toplam fark: 2.700
Beden:38-40
Spor: yürüyüş
Boy:1.62
Hedef:54 kg

:13: hepimize sağlıklı incelmeler

1. Bildirim:14.10.2011
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg:86.1
Geçen hafta: 77.9
Bu hafta: 76.5
Fark: + veya -:-1.4
Toplam fark:9.6
Spor: 3 gun yuruyus
Boy: 167
Hedef: 57

arkadaslar eskıbır masala mesaj olarak atmalıyız aynı zamanda bu bıldırımlerı.burdan tek tek bakması cok zor olur.
maaşallah gül,saat gibi metabolizman var,hiç sekmıyor.

30 kilo olmus nerdeyse,dile kolay,harikasınnnözellikle azmın ıcın tebriklerrseni gören karataya baslıyodur heralde

tebrikler cANIM,çok güzel vermıssın sen de

günaydın akşam biraz kaçırdım bıde ben 2 haftadır 60 tayım ya gitmıyor kaldım orda şok diyetmı yapsam 3 gün acaba
Bildirim: 014.10.2011
Rumuz:arii
Başlangıç tarihi:14/09/2011
Başlangıç kg:66
Geçen hafta:6050
Bu hafta:6030
Fark:200gr
Toplam fark:5700
Beden:38
Spor:
Boy:168
Hedef:50

Bildirim: 14.10.2011
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 69.8
Fark: -900 gr
Toplam fark:-3 kg
Beden:42
Spor: arada sırada
Boy: 1.66

60 lı kilolarıı gördümm sonnda 200 gr la yırtmışımmm

loxicimm, tatlımmm tebrikk ediyorumm seniii süperrrsinnnn arkadaşımm

tebriklerrrrrr

vallahi harikasınız kızlaarrrrrr.....
ben dün akşam regl oldum,birçok da kaçamağım vardı bu hafta zaten tartılmadım sabahh korkudan...:26:

boyuna göre kilon çok iyi neden şok diyet uygulamak istiyorsun ki...
bölgesel incelmeye mi ihtiyacın var yoksa

bu duygu harikadırrr ,tebriklerrr
ben ne zaman 50leri görüp 59.9 olurum ki acaba

boyuna göre kilon çok iyi neden şok diyet uygulamak istiyorsun ki...
bölgesel incelmeye mi ihtiyacın var yoksa

evet basen göbek artı kilo alınca gögsum buyuyor bıde 60 tan inemedim belkı şok la insem sonra karatayla devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…