- 6 Ekim 2008
- 11.790
- 216
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım pek yanlış yok gıbı afıyet olsun ölçülü yani kuru üzüm kızlar yemiyorda ben gecen 1 avuc yemıştm çikolqt yemekten iyi dimipeti cok tesekkür ederim aynıysak berabar verelim:)
bugun ku menüm
8.oo yumurta terayağda peynir 2 yeşil biber cay bardağı ceviz maalesef sıyah cay caysız olmuyor
1200 tavuk döner salata yogurt tavuk pek dogal degıldı dısarıdandı maalesef yavas yavas dogalına gecıcem maasımı alıyım:)
18.oo kayısı fındık,sıyah uzumdan olusan bır kase süt
20 30 da kısmetse yogaya gıdıcem
gelınce ayran içerim
menumde eksık yanlış gorursenız uyarın lütfen
ıyı kı varsınız
aralarda acıkmıyorum ve ekmek aramıyorum nefret ettım hatta ondan kı cok yerdım
ayın malum gunu o yuzden şişim
bıtınce tartılıcam
hepınıze sevgiler...
evet loxıcım iyi gıdıyor cok sukur insalh hep beraber kurtulalımçok iyi gidiyorsun pepetom,hem kaçamak yapmıyorsun ,hem de dıkkat edıyorum,ogunlerde de az yıyorsun,
canım pek yanlış yok gıbı afıyet olsun ölçülü yani kuru üzüm kızlar yemiyorda ben gecen 1 avuc yemıştm çikolqt yemekten iyi dimi
evet loxıcım iyi gıdıyor cok sukur insalh hep beraber kurtulalım
ya bişey dıycem ben 21 gun oldu ve 2 gun kacamak yaptım şişecek kadar degıl ama bir iki kere kabız oldum cok sıddetlı degıldı tabı ama basur gıbı bı meme dıyolarya minicik bişi oluştu. anlamdım ekmek ymeyınce mi diye dusunuyorum basur hemoroıd yanı oldum :18::18:galıba böyle bişi yasayan varmı bı arkadsım kepek ekmek yıyınce böle oluyo du eskıden hatırlıyorum da acaba bende mı ekmek yemeyınce oldum kı moralim cok bozuldu ya ağrı falan yok mecimek kadar bı meme olustu ya
hosgeldın,yenı basladın sanırım.menun güzel,yalnız kuru uzum yemıyoruz.
tesekkür ederim
tamam yemem kırmızı üzümdü antıoksıdan dıye yemiş.tim.....ve tatlı ıhtıyacı
sagolunnnnnnn
tabi ki çikolatadan ıyı...canım pek yanlış yok gıbı afıyet olsun ölçülü yani kuru üzüm kızlar yemiyorda ben gecen 1 avuc yemıştm çikolqt yemekten iyi dimi
evet loxıcım iyi gıdıyor cok sukur insalh hep beraber kurtulalım
ya bişey dıycem ben 21 gun oldu ve 2 gun kacamak yaptım şişecek kadar degıl ama bir iki kere kabız oldum cok sıddetlı degıldı tabı ama basur gıbı bı meme dıyolarya minicik bişi oluştu. anlamdım ekmek ymeyınce mi diye dusunuyorum basur hemoroıd yanı oldum :18::18:galıba böyle bişi yasayan varmı bı arkadsım kepek ekmek yıyınce böle oluyo du eskıden hatırlıyorum da acaba bende mı ekmek yemeyınce oldum kı moralim cok bozuldu ya ağrı falan yok mecimek kadar bı meme olustu ya
selamlarBugun
1.öğün: Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır domates,bıraz kıvırcık ,bıraz dereotu,bıraz maydanoz,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),2 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır avuc beyaz peynır,ıkı dıs sarımsak.
2. Öğün(Ogle):1bardak ayran,bır tabak az etlı nohutlu patlıcan yemegı,bırkac kıvırcık,bır tutam maydanoz,bır tutam dereotu,bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corek otu,2 dıs sarımsak. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı
Spor: 14 saat agır ıs yaptım.
Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.
Aç değilim, aç değilim, aç değiliiiiim nasıl bir şey bu yaaaa :))) Bir de deli gibi sol gözüm seğeriyor. Bu iyi haber çünkü ne zaman kilo versem sol gözüm seğerir. Elimi atıyorum yanlarıma, 10 gün öncesiyle hissedilir fark var. Ölçmedim ama yarın ölçeceğim sonra da 18 indeki tartılma günümde tekrar ölçüp karşılaştıracağım.
Bugün yağmurdan ötürü yürüyemedim ama açtım Mezdeke 1 saat dans ettim. Öncesinde de göbeğime biberiye, limon, portakal ve fındık yağı karışımından sürdüm. Faydası olduğuna inanıyorum, denemek isteyenlere duyuruluuuur :)
Arkadaşlar,pazartesi gününden beri bildirim yapamadım.
Küçük bir ilçede yaşıyorum,internette sorun vardı.
Menü bildirimi yapamadım.Listeye girebilecekmiyim
bilmiyorum.Bu günkü menümü yazayım:
Sabah: 2 yumurta,salatalık,domates,12 zeytin,
bir avuç yer fıstığı.
Öğle: 6 tane lahana dolma.
Tarhana çorbası,yoğurt.
Akşam: Çorba,salata,tavuk haşlama.
2 lt. su.
spor: 20 dakika egzersiz.
çocuklar yattı sonunda da kendıme bir güllü yeşil çay ısmarladım
oh be dünya varmışşş
sevgili arii , motivasyonumuz süperr burdaaaa
herkes birbirine destek, yardımcı.
inan ben çok zor kilo veren ve kısa zamanda pes eden biriykenn karatay ve kk sayesinde kilo veriyorumm hem de hiç acıkmadan...
ohhh sefan olsun afıyet olsun.bende yesıl cay ıcıyorum su an ama gullu yesıl cay hangısı anlamadım
sağol canım.doğadan ın büyülü bohça serisinden,güllü yeşıl çay.
ben nerdeyse 2 aydır bulamıyordum hiçbir markette,salı gunu gördum 1 tane kalmıstı,hemen kaptımbayılıyorum tadına
kızlar bana bu gün bir şeyler oldu,hiç karnım doymuyor.
sabah 2 yumurta 2 küçük muz yedim.
öğlen yumurtalı karnıbahar,yoğurt yedim
öğleden sonra ipin ucu kaçtı,fındık,meyva,bir tane bisküvi,bir elma
akşam ciğer kavurma ve dondurma.
sabahtan öğlene kadar nerde hata yaptım bilmiyorum ama akşama kadar kendimi durduramadım.söz yarın yemicem.
tam da kilolar gitmeye başladı bir günden bir şey olur mu acaba?
kızlar bu arada yediğimiz şeylerin (öğününde tabi)miktarı önemli mi?çünkü kitabında miktar yok sadece yiyecek adı var.
bu arada her şeye rağmen bu hafta 2 kilo verdim
arkadaşım hoşgeldin öncelikle seni kendime yakın buldum yazmış olduklarını öokudukça beni anlatıyor dedim ama sen şanslısın boyunla kilon aşağı yukarı aynı orantıda tam türk kadını sıtandartları sayılır benim boyum 148 kilom 88 kabül edersen sana birşey teklif edeceğim burada paylaşmak insanı çok motive ediyo ama daha önce benimki gibi gece kaçamakları yapan birine rastlamadığım için önüne geçemedim biz seninle birbirimizi denetlesekte bu hastalıktan kurtulsak nasıl olur?herkese selamlar pazargününden beri sizi okuyorum üyeliğim bu gün aktif oldu...
1-109 kadar okudum:)
pazar tartıldım 66kg 900 gr
ptesi 65.900
olmuştu cok sevındım
fakat
salı 2.oo gece kalkıp epeyce kuruyemiş yedim uykudayken yıyıp yerken uyanıyorum bu dabırgelısme cunku ekmek yıyordum
gece bılıncsızce yemek bır hastalık ve bu hastalıgımı yenemedıgımdenkı tum yolları denedım psıkolog,endokrınolojı... sene de12 kg aldım ve son aylarda bu bılıncsızlık cok arttı...mutsuzum ve dizlerim benı tasımıyor boyum 1.62 cünkü
hedeffım 56 54 olursa harıka olur
sızı dıkkatletakıp ettım ve uyguladım pazar pazartesı ara ogun yemedım
ancak yemek le bırlestırdım fındık fıstıgı
olur muacaba?
salı gecekı bu vukuatımdan sonra sabahkı cevız sadece kuruyemıslerden yedım
işallah kılo almamışımdır gercekten bılıncdısı
bugun ku menu
sabah8 2 yumurta
peynır
10 zeytın cevız
12 de:3 kofte yogur kıvıcık
17 demercımek yogut roka evde bunlar vardı 19 daspora gıdıcem ondan bu sekılde yedım olur mu?:)
gul63 eskıbir masal dıgerlerı sızı tanıyor gıbıyım dugerlerınızın sımgesı aklımda
benı de yonlendırebılırsenız yardımcı olursanız aranıza alabılırsenız sevınırım
şimdiden tesekkurler
kızlar bana bu gün bir şeyler oldu,hiç karnım doymuyor.
sabah 2 yumurta 2 küçük muz yedim.
öğlen yumurtalı karnıbahar,yoğurt yedim
öğleden sonra ipin ucu kaçtı,fındık,meyva,bir tane bisküvi,bir elma
akşam ciğer kavurma ve dondurma.
sabahtan öğlene kadar nerde hata yaptım bilmiyorum ama akşama kadar kendimi durduramadım.söz yarın yemicem.
tam da kilolar gitmeye başladı bir günden bir şey olur mu acaba?
kızlar bu arada yediğimiz şeylerin (öğününde tabi)miktarı önemli mi?çünkü kitabında miktar yok sadece yiyecek adı var.
bu arada her şeye rağmen bu hafta 2 kilo verdim