Kızlar ben geldim
Tatil harikaydı, hiçbir şeye dikkat etmedim tatlı matlı hep yedim 3 kilo fazlalık var ama gider nede olsahızlı alınca hızlı verirsin
sizleri çok özledim ama geçmiş çok birikmiş okuyamam sanırım
hoşgeldin canım..sen o ++ ları dert etme bütün kış burdayız hepberaber veririz canım ..bu arada ben de tatil dönüşü ++ dayım ama yavaş yavaş veriyorum tatlım.
Hoş bulduk canım sizleri ğzlemişim,burada olmak güzel.Sizlerin desteğiyle vereceğime inanıyorum.
Arkadaşlar sizleri sevincime ortak etmek istiyorum, oğlum ODTÜ Endüstri Müh. yerleşti,şükürler olsun.
seni de oğlunu da tebrik ederim canım.başarıları daim olsun inşallah
Aksam (18:30) : 6 küçük köfte + az biber kızartma + 1 dilim helva + 1 bardak ayran
Ara (22:30) : 2 bardak kola
Tatlı krizini önlemeye çalışıyorum bakalım nasıl olacak. Emzirmenin dezavantajı..
Gece : omega3 takviyesi..
hem kola,hem 22:30 da,hem de 2 bardakcanım sen sen karatay yaptığına emin misin?
esimle 40dk dısarda yuruduk:119:
cook saolasın hanım hanımcık leylakım...sen neler yapıyosun bakalım..iyimisin...kaRATAY nası gidiyo bidenem..
iyiyim canım sağolbayramda biraz +lardaydım ama yolladım onları çok şükür
allah sizi korusun canımcımsağol canım..çok zor buralar inan..şimdi kızım okula başlıyacak ona endişeleniyorum..izin alıp ilk 2 hafta götürüp getiricem sonra da arkadaşlar ilgilenecek..İstiklal Marşı okurlarken bazen giriş ve çıkışlarda taşlama olayı oluyormuş:26::26:..bayaa tedirgin oldum..:26::26:
Şehitlere gelince hergün üzüntü hergün ağlamak..
eşim asker hastanesinde çalıştığı için nerdeyse tüm yaralı ve şehitler ilk onlara geliyor..sonra benim hastaneme sevk..gördükçe ve yaşadıkça mahfoluyor insan..
buralarda olmak ve yaşamak çok farklı..bazen haber geliyor bugün hiç dışarı çıkılmıycak deniyor:26::26:..
işte böyle tatlım..bunlar sadece bi kısmı..neyysee..canınızı daha fazla sıkmayayım..hayırlısıyla kazasız belasız vazifemizi bitirip döneceğiz inşallah..
duaların için ve iyi dileklerin için çok sağol canım..Allahım önce Mehmetciklerimizi,Polisimizi ve sonrası bizim gibi olanları korusun ....
Kızlar ben geldim
Tatil harikaydı, hiçbir şeye dikkat etmedim tatlı matlı hep yedim 3 kilo fazlalık var ama gider nede olsahızlı alınca hızlı verirsin
hoşgeldin canımcım.ben de yazıcaktım asya yok ne zamandır diye..tatilinin iyi geçmesine sevindim.fazlalıkları dert etme canım,çoğu ödemdir onun,hemen gider
sağol canım..çok zor buralar inan..şimdi kızım okula başlıyacak ona endişeleniyorum..izin alıp ilk 2 hafta götürüp getiricem sonra da arkadaşlar ilgilenecek..İstiklal Marşı okurlarken bazen giriş ve çıkışlarda taşlama olayı oluyormuş:26::26:..bayaa tedirgin oldum..:26::26:
Şehitlere gelince hergün üzüntü hergün ağlamak..
eşim asker hastanesinde çalıştığı için nerdeyse tüm yaralı ve şehitler ilk onlara geliyor..sonra benim hastaneme sevk..gördükçe ve yaşadıkça mahfoluyor insan..
buralarda olmak ve yaşamak çok farklı..bazen haber geliyor bugün hiç dışarı çıkılmıycak deniyor:26::26:..
işte böyle tatlım..bunlar sadece bi kısmı..neyysee..canınızı daha fazla sıkmayayım..hayırlısıyla kazasız belasız vazifemizi bitirip döneceğiz inşallah..
duaların için ve iyi dileklerin için çok sağol canım..Allahım önce Mehmetciklerimizi,Polisimizi ve sonrası bizim gibi olanları korusun ....
Günaydın karatayın sağlıklı beslenen hatunları :)) Güzel bir pazar diliyorum. Bugün eşiniz yada ailenizle tatil diye kaçamak yok ona göre
Sabah 5.45te uyandım yürüyüşümü yaptım 1.5saat. Şimdi karatay kahvaltımı yapıyorum.
2 kayısı yumurta,bir ince belli bardak badem fındık,bir avuç peynir,8 adet tuzsuz zeytin,domates,salataalık ve bir bardak günlük süt.
Öğlen bamya ve keten tohumlu bir kase yoğurt.
Akşam da bir tabak zeytinyağlı barbunya ve bir kase yoğurt.
7li karışımlı çayım,bol su,bol hareket. EKMEĞE,ŞEKERE VE İŞLENMİŞ GIDALARA HAYIR!
pazar pazar erkenden kalktım..şimdi gidip kahvaltı hazırlıycam..
sonra yine gelirim..
kızlar bişey sorucam..daha önce mevzuu geçmişti ama ayrıntılı olarak pek sormadım ..konu dışı ama bu TEFL..İN ACTİFRY ını kullanan var mı..iyiniyetlim aynı küçük fırın gibi demişti..ben alıcam ama hangisini alayım karar veremedim...bi ilk çıkanı var 1000 gr lık..2. siyah olanı 1200 grlık ..3. 1500 gramlık olanının özellikleri farklı sanırım..bi de tabanı seramik taban sanırsam..eğer bunlardan kullanan varsa bilgi verirseniz sevinirim..aralarında gramları dışında fark yoksa ilk çıkanın fiyatı heps..burda da çok uygun şuanda...teşekkürler..öpüyorum sizi..
kutlarım oğlunu sevgiciğimHoş bulduk canım sizleri ğzlemişim,burada olmak güzel.Sizlerin desteğiyle vereceğime inanıyor
Arkadaşlar sizleri sevincime ortak etmek istiyorum, oğlum ODTÜ Endüstri Müh. yerleşti,şükürler olsun.
asyacığım hoş geldinn , fazlalıkları dert etme hemencecik verirsinKızlar ben geldim
sağol canım..amin.
hoşgeldin çıtırımmm..
tatilinin iyi geçmesine sevindim...++ ları da sen çabucak verirsin zaten..
afiyet olsun:)) Hoşgeldiiiin
sağolun kızlar tartı + larda ama normalhoşgeldin canımcım.ben de yazıcaktım asya yok ne zamandır diye..tatilinin iyi geçmesine sevindim.fazlalıkları dert etme canım,çoğu ödemdir onun,hemen gider
hoş buldum canımkutlarım oğlunu sevgiciğim
asyacığım hoş geldinn , fazlalıkları dert etme hemencecik verirsin
güzel paylaşım canım sağol..lahana turşusuna bayılırım zaten..
maşallah canım pazar günü bile sabah erkenden kalmış yürüyüşünü yapmışsın.menünde çok güzel
selam canlarim..nassiniz bakalim..
hemen kendimden siz ediyim..ameliyat oldum cok iyi gecti,ama anestezinin etkisi gecince olecem sandim agridan..we maalsef agrilar dewam ediyo,bu goz ne hassas biseymis ve ne cok agrirmis yaw..
su an numaram cok yuksek yaklasik 9-10 ciwari..net goremiyorum hicbiseyi ama 3 aya filan eski numarama yani 5.5 -6 ya geri doncekmisim..doktorum cok iyiydi,bu hastalik konusunda turkiyenin en iyi profesoruymus hatta dunyanin bu konuda en iyileri arasindaymis..telefon ve bilgisayar cok kisitli kullanmaliymisim,gunde en fazla yarim..ama tabi gecici bi durum bu..
karataya gelince tam olarak 5 haftadir yuruyus yapamadigim ve deli gibi tikimdigim icin ++ 3 kilodayim maalesef..resmen sismis gibi hissediyorum kendimi..ama bugn yeni bi baslangic yaptm tekrardan..
bu arada ficans ve asyaatesle bulustuk biliyosunuz..
ficans tam olarak manken diyebilirim,kizi elif de bi icim su,cok tatli bisey..
asyaates yerinde duramayan ve kesinlikle ama kesinlikle cok zayif biri,ve tam bir citir,cok sosyal bide..
simdilik bu kadar canlarim,gecmisi okuyamiyorum affedin..
bgunku menumu de yaziym ve kaciym
sabah:2 yumurtadan cokelekli onlet
sutas suzme peynir ve keci peyniri
15 sele zeytin
1 cy bardagi ceviz
2 kuru incir
domates salatalik roka ve bol cay..
ara ogun: 1 seftali
aksam
1 kase yogurt
1 kase salata
1 kase bulgur pilavi
2 adet omega
ve 35 dakka yuruyus
herkesleri opuyorum..
Merhaba arkadaşlar;
uzun bir zamandır giremedim.Biraz evde yapılan değişiklikler ,Ramazan ,bayram derken buradan uzak kaldım.Arkadaşlar buradan uzak kalmak iyi olmuyor.artı kilolarla döndüm.Zaten ramazanda sıkı tutmadığımı söylemiştim.En son kilo bildirimi yaptığımda 84,6kg dım .Bu sabah itibarıyla 85,2 kg'mım.
Arkadaşlar lütfen beni kontrol edin.Yarı yolda bırakmak istemiyorum.
1, öğün:
2 haşlanmış yumurta
12 yeşil zeytin
1kk peynir
3 incir
ceviz olmadığı için yemedim.
geçmişi okuyamadım ,neler oldu bitti bilmiyorum. Hasta olan arkadaşlar varsa geçmiş olsun,yeni gelen arkadaşlar varsa hoş geldiniz diyeyim topluca. sevgiler....
hoşgeldin canım..sen o ++ ları dert etme bütün kış burdayız hepberaber veririz canım ..bu arada ben de tatil dönüşü ++ dayım ama yavaş yavaş veriyorum tatlım.
Hoş bulduk canım sizleri ğzlemişim,burada olmak güzel.Sizlerin desteğiyle vereceğime inanıyorum.
Canı hoşgeldin,oğlunu ve seni tebrik ederim canım,evini yeniledin galiba güle güle kullan canım,artıları dert etme burada olunca insan daha dikkat ediyor,sen de daha sık gelirsin inşallah
pazar pazar erkenden kalktım..şimdi gidip kahvaltı hazırlıycam..
sonra yine gelirim..
kızlar bişey sorucam..daha önce mevzuu geçmişti ama ayrıntılı olarak pek sormadım ..konu dışı ama bu TEFL..İN ACTİFRY ını kullanan var mı..iyiniyetlim aynı küçük fırın gibi demişti..ben alıcam ama hangisini alayım karar veremedim...bi ilk çıkanı var 1000 gr lık..2. siyah olanı 1200 grlık ..3. 1500 gramlık olanının özellikleri farklı sanırım..bi de tabanı seramik taban sanırsam..eğer bunlardan kullanan varsa bilgi verirseniz sevinirim..aralarında gramları dışında fark yoksa ilk çıkanın fiyatı heps..burda da çok uygun şuanda...teşekkürler..öpüyorum sizi..
Selam sersumcum,ben kullanıyorum,çok da memnunum,ben aldığımda 1000 ve 1500 lük vardı,arası yoktu ,1000 lik kullanıyorum ,biz 4 kişiyiz,bize yetiyor,patatesi çocuklar çok seviyor,sırf o yüzden almıştım,fırın usülünde pişiriyor,ama klasik patates kızartması gibi oluyor,çok sağlıklı,tavuk,biber kızartması ve et de güzel oluyor.Ben canan hocaya da sormuştum çocuklar patatesi çok seviyor diye,o da yağda kızartma,fırında yap demişti,bu da bir tür fırın
Kızlar ben geldim
Canım hoşgeldin,tatilin ne güzel geçmiş,o 3 kilo hemencecik gider,şişlik de vardır hava değişiminden,sporla verirsin canım
gö
bu tarife bakin harika gorunuyo..2. ogunum icin hazirliyorum..
Tarif için teşekkürler canım,hem güzel görünüyor,hem tam karataylık(havucu da çiğ olabilir)yapıp tattıktan sonra da paylaşırsan nasıl olduğunu belki bis de yaparız
bugün yediklerim
-1 haşlanmış yımırta
-zeytin
-peynir
-salatalık
-1 tane incir reçeli(dün yaptım da..daduna baktım)
-1 dilim salam
-çay,çay
2.öğün
-10 köfte
-yarım tabak sebzeli bulgur pilavı
-yarım kase yoğurt
bugün yürüyüş yok,yarına inşallah
İncir reçelinin tadına bakılmaz mı canım,iyi yapmışsın afiyet olsun