Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

25 ağustos menüm

SABAH : 1 adet rafadan yumurta(köy yumurtası), 1 dilim b. peynir, 6 adet y. zeytin, bol dom salatalık, yeşil çay, 5 adet ceviz
ÖĞLE : tavuk döner (ekmeksiz), salata, ayran
AKŞAM : patlıcanlı etli güveç, salata, 2 bardak ayran + 1dilim kavun
SPOR : bugün sürekli dışardaydım
26 ağustos menüm

SABAH : dünkü kahvaltının aynısı+1 adet şeftali
ÖĞLE : 1 tabak etli bamya,salata, yoğurt
AKŞAM : z. yağlı pazı kavurma, salata, yoğurt
SPOR : 60 dk açık havada hızlı tempo yürüyüş

Son düzenleme:

canım Allah kolaylık versin, bizler görüntüleri seyredince bile dayanamıyoruz. sizlerin olayların içindesiniz birebir yaşıyorsunuz.asker eşi arkadaşlarım var. çok zor günler geçiriyorlar. birçoğu eşinden ayrı. heran kötü haber alma korkusu ile yaşıyorlar

maşallah canım pazar günü bile sabah erkenden kalmış yürüyüşünü yapmışsın. menünde çok güzel

sersum bu ay bizde alacağız . eltim kullanıyor. bayramda gittiğimizde iyice inceledim. 1 ölçek yağ ile nefis yemekler yapıyor. p. kızarmasıda güzel oldu. bende arkadaşların fikirlerini bekliyorum

Hoş bulduk canım sizleri ğzlemişim,burada olmak güzel.Sizlerin desteğiyle vereceğime inanıyor
Arkadaşlar sizleri sevincime ortak etmek istiyorum, oğlum ODTÜ Endüstri Müh. yerleşti,şükürler olsun.
kutlarım oğlunu sevgiciğim
asyacığım hoş geldinn , fazlalıkları dert etme hemencecik verirsin

Son düzenleme:
sağol canım..amin.

hoşgeldin çıtırımmm..
tatilinin iyi geçmesine sevindim...++ ları da sen çabucak verirsin zaten..

afiyet olsun:)) Hoşgeldiiiin

hoşgeldin canımcım.ben de yazıcaktım asya yok ne zamandır diye..tatilinin iyi geçmesine sevindim.fazlalıkları dert etme canım,çoğu ödemdir onun,hemen gider
sağolun kızlar tartı + larda ama normal
ne 4 saate nede 20.00'a uydum.
kısaca tatili anlatırsak:
belçika da çikolata, hollanda da waffle ve bire , almanya da berliner(hamurlu ve marmelatlı tatlı), fransa da şarap ve dondurma
tabii bunların dışında kuruvasanlar, çikolatalı ekmekler, beyaz ekmekler, hamburgerler, patates kızartmaları, lavaş ekmekleri, mısır gevrekleri, aşırı sayılacak kadar meyveler var
akşam öğünü de mutlaka yaptım ve hep 23.00 ve sonrasındaydı
metabolizma dumur oldu
en son dün gece uçaktayken (saat: 02.00) 1 domates ve peynirli sandaviç, 3 zeytin, çilekli yoğurt yedim (THY menüsü).Bu menüden öncede saat 19.00 civarında yine uçakta ızgara köfte, sebze sote, bulgur pilavı, soomon füme, cheese cake, eti form bisküvi, krem peynir, tereyağ ve şarap vardı menümde.
dikkat etmeye başlıyorum yeniden ama! yarından itibaren menümü yazarım, dün geceki yemekten sonra daha bir şey yiyemedim bugün

Son düzenleme:
üzgün ve yorgunum regli bayram yatılı misafirler derken artı 500 gr oldum spor yapamadım aslında salı günü 89.200 ü bile tartıda görmüştüm ama bu sabah 90.3 üm geçen haftaya göre artı 500.
neyse topikede giremedim listeyede cansıkıntımı kendimden çıkarıp yedim durdum
24 ağustos
sabah: 1 yumurta 5 zeytin ceviz çay domates 2 peynir
ara: kahve fındık badem kavrulmuş
öğlen: 2 dolma 2 büyük bardak ayran az makarna 1 ince dilim karpuz 2 ceviz 1 incir çay yarım dilim börek
akşam: yarım armut az tavuk az salata
gece: 1 salkım üzüm 1 mürdğm eriği 1 incir

25 ağustos
sabah: 2 omega 3 limonlu su 1 çay 1 yeşil çay ceviz 1 zeytin 1 tereyağlı yumurta 1 peynir az sucuk
öğlen: 1 kase kısır 2 kurabiye 1 mini pizza çay
akşam 5 kurabiye 2 omega3

26 ağustos
1 tereyağlı omlet az domates 5 zeytin çay
ara: ceviz ayran
öğlen: 2 kase kısır yarım paket bisküvi 2 dilim helva

ve bu üçgün spor yapmadım şuanda uykusuzluktan başım çatlıyor
iyiki varsınız kızlar bana bu hafta kızmayın toparlanacağım

güzel paylaşım canım sağol..lahana turşusuna bayılırım zaten..

ben pek turşu sevmem ama göbek eritme uğruna yicez artık karatay tarifiyle hazırlayacağım turşumu. az tuzlu.

maşallah canım pazar günü bile sabah erkenden kalmış yürüyüşünü yapmışsın. menünde çok güzel

sağol teşekkür ederim canım. ne zamandır yürüyemiyordum spora ara vermiştim yeniden başladım bugün 2.günümdü. böyle de devam inşalla. sabah uyanmak zor ama
mönümü de beğenmene sevindim sağolasın...

.

bugün yediklerim
-1 haşlanmış yımırta
-zeytin
-peynir
-salatalık
-1 tane incir reçeli(dün yaptım da..daduna baktım
)
-1 dilim salam
-çay,çay

2.öğün
-10 köfte
-yarım tabak sebzeli bulgur pilavı
-yarım kase yoğurt

bugün yürüyüş yok,yarına inşallah

selam canlarim..nassiniz bakalim..

Canım hoşgeldin,ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim,ağrıların da tamamen geçer canım inşallah,güzel sözlerin için teşekkür ederim canım.
Canım şimdi tabi ki yiyeceksin,ameliyattan çıktın,o 3 kilo sana dokunmaz zaten inceciksin,sen şimdi kendine iyi bak,tamamen iyileşince sporla o hemen gider zaten

İncir reçelinin tadına bakılmaz mı canım,iyi yapmışsın afiyet olsun

ilk ogunum saat 10.30 bitti
kiymali tereyagli yumurta
domates biber pismis olarak
kuflu peynir
salatalik
11 zeytin
sut
badem,findik
2. ogunum 15.45 de bitti
tereyagli kabakli bulgur pilavi
az etli nohut
lahana salatasi ekledigim tarif(havucsu) superdi tursu gibi:)
yogurt
badem,ceviZ
simdi spor zamani..hava kotu evde lesli yapicam

bu arada bende emziren anneyim tatli krizi yasamiyorum..4 e dogru yedigimle kaliyorum sabaha kadar...

meraba sevgi hosgeldin...oglunu ve seni tebrik ediyorum..Allahım nazardan saklasın zeka küpünü..[/QUOTE]

propicly

Hoş bulduk canım,teşekkür ederim. Ameliyat olduğunu yeni okudum geçmiş olsun.Sağ salim aramıza dön inş.Kendini fazla yorma,sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…