Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar hala sabırla devam ediyorum kaçamaksız
Akşam yemeğim
önden yeşil mercimekten çorba
sonra kabak sote,sarmısaklı yoğurtla
ama kızlar 2 haftam geçti hiç kaçamak yapmadım spor da yapıyorum ama tartıda hergün artı eksi değişiyor bugün artıydım yine bu diyet bana yaramadı galiba

Kahvaltım:Su omega3 balık yagı takvıye.Bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım.15 tane zeytın.1bıber.2yumurta.3kahverengı kuru kaysı.2hurma.1kuru erık.Bıraz yogurt.Bır domates.Bır meyve cayı.

Eklentiler

• $yemegým carsamba.jpg
    $yemegým carsamba.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 56
herkese selamlar pazargününden beri sizi okuyorum üyeliğim bu gün aktif oldu...
1-109 kadar okudum:)
pazar tartıldım 66kg 900 gr
ptesi 65.900
olmuştu cok sevındım
fakat
salı 2.oo gece kalkıp epeyce kuruyemiş yedim uykudayken yıyıp yerken uyanıyorum bu dabırgelısme cunku ekmek yıyordum
gece bılıncsızce yemek bır hastalık ve bu hastalıgımı yenemedıgımdenkı tum yolları denedım psıkolog,endokrınolojı... sene de12 kg aldım ve son aylarda bu bılıncsızlık cok arttı...mutsuzum ve dizlerim benı tasımıyor boyum 1.62 cünkü
hedeffım 56 54 olursa harıka olur
sızı dıkkatletakıp ettım ve uyguladım pazar pazartesı ara ogun yemedım
ancak yemek le bırlestırdım fındık fıstıgı
olur muacaba?
salı gecekı bu vukuatımdan sonra sabahkı cevız sadece kuruyemıslerden yedım
işallah kılo almamışımdır gercekten bılıncdısı
bugun ku menu
sabah8 2 yumurta
peynır
10 zeytın cevız
12 de:3 kofte yogur kıvıcık
17 demercımek yogut roka evde bunlar vardı 19 daspora gıdıcem ondan bu sekılde yedım olur mu?:)
gul63 eskıbir masal dıgerlerı sızı tanıyor gıbıyım dugerlerınızın sımgesı aklımda
benı de yonlendırebılırsenız yardımcı olursanız aranıza alabılırsenız sevınırım
şimdiden tesekkurler

Hoşgeldin aramıza :) Yazdığın mönü benim hoşuma gitti açıkçası. Günlük yediğin, içtiğin ne varsa bizimle paylaşırsan (varsa sporunu da belirterek) hep birlikte varsa eksiklikler değerlendirebiliriz. Kolaylıklar diliyorum :KK66:

Ogle yemegım:2 kase yogurt.Bır tabak fıstık.Bırkac kahverengı kuru kaysı.Meyve cayı.Normal cayı yemekten bır bucuk saat sonra ıcıyorum.Yemekle normal cay ıcınce cok halsız oluyorum.Demır eksıklıgıne sebep oluyor normal cay yemekle ıcılmemelıymıs. :63:

Eklentiler

• $ogle yemeg¦-m.jpg
    $ogle yemeg¦-m.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 60
Bugünkü mönüm:

Sabah 11 gibi:

2 yumurta, 1 yeşil biber, 1 küçük salatalık, 1 domates, 3 çiğ ceviz, 5-6 çiğ badem, 3-4 çiğ fındık, 4 tane yer fıstığı, 2 kuru kayısı, 7-8 yeşil zeytin, avuç içinden biraz büyük beyaz peynir.

Akşam 6.30 - 7 arası:

Zeytin yağını ve çok az tuzunu sonradan eklediğim, bol biberli, domatesli, sarımsaklı tavuklu mantar (1 tabak), yarım buharda haşlanmış kabak, 1 kase yoğurt, salata ve tatlı krizim olmasın diye 1 adet kuru incir.

Gün içinde 3 bardak sodalı yeşil çay ve 2 lt su içtim. Yatana kadar bu su 3 lt olur ve 1-2 bardak daha sodalı çay içerim.

Spor için fırsatım olmadı ama 2-3 saat sonra limon, portakal, biberiye ve fındık yağlarını karıştırıp göbeğime süreceğim ve slim in 6 pacs yapacağım.

Acıkmıyor olmak ve aklımın yemekte olmaması süpper bir duygu. Bir de vücudumun çeşitli yerleri atıyor örneğim bacaklarım, kollarım :)) Ha bir de sol gözüm sürekli seğeriyor kilo verdiğimi bunlardan anlıyorum :))

Raporum budur :KK9:

Ogle yemegım:2 kase yogurt.Bır tabak fıstık.Bırkac kahverengı kuru kaysı.Meyve cayı.Normal cayı yemekten bır bucuk saat sonra ıcıyorum.Yemekle normal cay ıcınce cok halsız oluyorum.Demır eksıklıgıne sebep oluyor normal cay yemekle ıcılmemelıymıs. :63:

Afiyet olsun :) Senin yazdıklarını okuduktan sonra bir de tv de bir prof dan da duydum, ben de bitki çaylarımı yemekten 1-2 saat sonra içiyorum. Zaten normal çay sevmem ama bitki çayı da etkilemesin istiyorum yediklerimi.

Bu arada şu an haberlerde söylüyor yumurta zam şampiyonu :KK43: %7 fiyatı artmış :KK43:

$1.p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m.jpg Aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yemıyorum.Ayran ya da sut ıcıyorum.Kızlar gecen gun cok formda bır bayanla konustum.Asla ara ogun yemedıgını soyledı.27 Kılo verdım.Verıyorum.Ayda dort kılo gıdıyor.Kolay gelsın hepımıze :KK71:

teşekkürler bende öyle tahmin ediyorum kitabı iyice okuyayımda ona göre başayacağım inşallah

Merhaba,

Ben de mart ayından haziran ayına kadar dukan ile 8 kilo vermiştim. Sonrasında uzun süre takıldı bende de bıkkınlık oldu ve korumaya geçtim. Kilo almamıştım ama korumayı tam bitirmeden tatiller ve bayram araya girdi ben de ipin ucunu kaçırdım:-( Verdiğim kiloların 3'ü geri geldi. Şimdi ben de eylül ayının 12'sinden beri Karatay ile dukan arası bir beslenme düzeni takip ediyorum(dukanın 1+1'i ama yağsız şeyler tüketmiyorum ve kahvaltımı Karatay'a uygun yapıyorum, bir de öğün aralarımı 5 saat tutup akşam da 6'dan sonra birşey yemiyorum).Şu ana kadar 5 kilodan fazla verdim. 2 kilo daha verirsem hedef kiloma ulaşıyorum sonrasında Karatay ile yoluma devam edeceğim.

Bu arada herkese merhaba:-)

Ben de varım yani:-)

Hoşgeldin aramıza :) Yazdığın mönü benim hoşuma gitti açıkçası. Günlük yediğin, içtiğin ne varsa bizimle paylaşırsan (varsa sporunu da belirterek) hep birlikte varsa eksiklikler değerlendirebiliriz. Kolaylıklar diliyorum :KK66:

seve seve...
buna benzer seyelr yedım salı gecesı harıc
pazar kahvaltı aynıydı
aksam levrek,
p.tesiı sabah aynı
öğlen köfte yogurt kıvırcık fındık
17 de karısık kuru yemiş
19-total bodydıye spor 50dak
salıda güzeldi
aralarda fındık badem
gece bozdum
carsamba ara ogunlerde yemişi kaldırdım gece olayna cok kızgınım 20 30 da fıttbaldıye salon sporu var ona gıdıcem şimdi
işallah gece sakin gecer
2 yıldır uye olup gıtmedıgım salon var
hayırlısı
ilgine tesekkur cunku moralım gercekten bozuk 6 ayda 9 kg falan aldım nasıl oldu sasa kaldım
önceden de almıstım ustune bundı senede 12kg
vermek ıstıyorum işallah beraber...
ıyı aksamlar

slm kızlaaarrr

işte bugunku menum:
sabah:
1 muz
20 yesıl zeytın

ogle:2 kase yogurt,
7-8 kuru kayısı
1 avuc cevız

aksam:
1 tbk kuru patlıcan kavurması
uzerıne yogurt

spor: cocuklar uyursa leslie yapmayı planlıyorum,

merhaba herkese
sabah:

2 salatalık
1 bardak süt

öğlen:

etli sebze yemeği

3 kaşık bulgur pilavı

yoğurt

ara:

kayısı

akşam:

kabuska,kara bulgurlu

peynirli yumurta

3 kaşık kısır,1 bardak ayran,1 bardak kefir

bugün güzel gitmedi.

şu an ıkıncı ogunumu yıyorum.daha yemıycem bugun.bu dıyet sayesınde yakında kendı tarıflerımden olusan bır yemek kıtabı cıracak kadar tarıf uretmıs olurum:)))evdekı malzemelerle hemencecık dıyetımıze uygun bısey hazırlıyorum mesela bıraz once dunkı haslanmıs tavuk budunu tıftıkleyıp beyaz lahanayıda uzerıne dograyıp sarımsak yogurt ve pul bıbır bır tanede cevız katarak super bır salata hazırladım tavsıye ederım.z.yaglı pırasayla yıyorum:)))))
ne güzel bi salata olmuş, canım çekti :KK70:

sen kaç kg.sun cnm,hamilelik gibi bir isteğin var mı?
Benim kg.vermekteki asıl amacım hormonlarımı düzeltmek,beraberinde de sağlıklı bir hamilelik...
canım çizelgen yok, kilonu sormuştum ama unutmuşum.
kilo vermek hormonları çok etkiliyo, adetim düzene girdi benim de ama şimdi az az ve uzun sürüyo. bilemedim,

Merhabalar, daha önce de yazmıştım ama hatırlatayım :) Başka forumlarda gezerken bir hanım 14 yaşından beri ağrı kesicisiz geçmeyen regl döneminde ilk kez ağrı yaşamadığını belirtmişti. Benim zaten ağrım olmaz o sebeple anlayamadım ama dediğim gibi ilk 3 gün normal sonrasında da çok azdı. Karatay beslenmesine bağlayacak kadar deneyim kazanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
bence ilgisi vardır, hele gerçekten herşeyin doğalını yiyosak..
hazır gıdalar hep hormon yüklü, düşüklerin artmasının sebebi olarak gösteriliyo doğal beslenmemek
bi tanıdığımın hamileyken suyu azalıyodu, dr çok hormonlu yemişsin, pazardan alıp domates bile yeme demiş.

Afiyet olsun :) Senin yazdıklarını okuduktan sonra bir de tv de bir prof dan da duydum, ben de bitki çaylarımı yemekten 1-2 saat sonra içiyorum. Zaten normal çay sevmem ama bitki çayı da etkilemesin istiyorum yediklerimi.

Bu arada şu an haberlerde söylüyor yumurta zam şampiyonu :KK43: %7 fiyatı artmış :KK43:
bence çiftlik yumurtasının zamlanması çok saçma. hoca köy yumurtası diyo.
bence çiftlik yumurtası satışı azalmalı ve köy yumurtası üretmek zorunda kalmalılar

Merhaba,

Ben de mart ayından haziran ayına kadar dukan ile 8 kilo vermiştim. Sonrasında uzun süre takıldı bende de bıkkınlık oldu ve korumaya geçtim. Kilo almamıştım ama korumayı tam bitirmeden tatiller ve bayram araya girdi ben de ipin ucunu kaçırdım:-( Verdiğim kiloların 3'ü geri geldi. Şimdi ben de eylül ayının 12'sinden beri Karatay ile dukan arası bir beslenme düzeni takip ediyorum(dukanın 1+1'i ama yağsız şeyler tüketmiyorum ve kahvaltımı Karatay'a uygun yapıyorum, bir de öğün aralarımı 5 saat tutup akşam da 6'dan sonra birşey yemiyorum).Şu ana kadar 5 kilodan fazla verdim. 2 kilo daha verirsem hedef kiloma ulaşıyorum sonrasında Karatay ile yoluma devam edeceğim.

Bu arada herkese merhaba:-)

Ben de varım yani:-)

meraba hoşgeldin sen de karatay mı yapıyorsun yani şu son 5 kilonu sadece karatay lamı verdin ben 2 haftadır yapıyorum pek tartıda oynama yok da merak ettim nasıl yaptın diye :KK9:

X