Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ay kızlar ya annem hergün bişi izler ve beni arar aman yavrum ekmek ye 2-3 dilim zararı olur diyo anlatamıyorum bi türlü

öğlen patates salatası pynir tursu yedim

Son düzenleme:
Ahahaaaahhh!!!
Kilo çizelgesini koymayı da başarmışım:))))))

evet cnm bunun bilincindeyim iyi ki bu sayfayı bulmuşum
benim spor salonu haricinde pek spor imkanım yok yani bi türlü yapamıyordum totomu kaldırıp :)) nedense yalnız yapasım hiç yokkk
kaçamak keşke hiç olmasa ama bazen ısrarlara engel olamıyoruz ve de diyetten sıkılmamak için ( saphıranın da dediği gibi )arada ödüllendirmek iyi oluyor kendimizi...
dengeliyoruz kaçamak yapsak ta,önemli olan inancımızdan vazgeçmemek ve de karatayı ömür boyu devam ettirmek..

Ben bu diyeti patronum sayesinde öğrendim,anlattı insülin direnci mantığını,hemen kabullendim ve hayatımda ilk kez diyet yapıyorum !
Sonra da araştırdım ve bu sayfayı buldum

kızlar kolay gelsin bişey sorucam keten tohumu kullanan var mı?ya ben aldımda toz değil tohumu nasıl kullansam acaba bilen varsa bi el uzatın be kızlar:94:

kızlar kolay gelsin bişey sorucam keten tohumu kullanan var mı?ya ben aldımda toz değil tohumu nasıl kullansam acaba bilen varsa bi el uzatın be kızlar:94:

ben kullanmadım da yoğurta karıştırıyolar yiyenler...
bak bakalım tadı nasıl ben de yerim duruma göre

zaten toz değil tohumu daha faydalı,ya da yenileceği zaman toz haline getirilmeli.ben yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı koyup yiyiyorum mesela.

Ben aslında 98 kilodan başladım ama asıl Karatay'ı uygulamaya 90'da geçtim.

Bu arada dün akşam da hemen hemen dün öğlenki gibi yedim:
2 bulgurlu dolma
domates, salatalık
3 günkurusu kayısı (bunu yemesem olurmuş aslında, sabah da incir yemiştim)
1 avuç ceviz

Dün 1,5 litreden fazla su içtim, 2 kupa açık çay, 1 kupa erikli tarçınlı çay, 1 kupa da tarçın-karanfil çayı
Spor yok. Bugün de yürüyemem, yarın mutlaka yürümem lazım.

bu sabah (hemen hemen tüm sabahlarım aynı):
2 yumurta
2 avuç kadar ceviz
1 kibrit kutusu kadar peynir (az kalmıştı)
domates, salatalık
8 zeytin
3 kuru incir

bu öğlen:
etli barbunya
domates
salatalık (şu tembelliği bırakıp arada doğru dürüst salata yapsam iyi olacak)

mrb canım bende bır haftadır kullanıyorum.sabah ve gece bır tatlı kasıgı alıp bol su ıcıyorum.öğütülmemiş benım aldıgım.

mrb canım bende bır haftadır kullanıyorum.sabah ve gece bır tatlı kasıgı alıp bol su ıcıyorum.öğütülmemiş benım aldıgım.

çiğniyor musun yoksa öle mi yutuyon zor oluo biraz da

bir soru daha bu diyete yeni başalyıp adeti geciken var mı kızlar ya

Çok haklısın önemli olan vazgeçmemek :)))
Sanırım ben daha kaçamak yapacak kadar sıkılmadım ama şu var ki akşam yemekleri sonrası ve regl öncesi tatlı saldırganlığım hiç olmadı yaklaşık 7-8 gündür ve bu hayatımda ilk diyebilirim. Bıraktım kilo vermeyi, sırf bunun için bile doğru yolda olduğuma inanıyorum. Şimdi burada ahkam kesiyorum kendi başıma gelmediği için ancak elbette kaçamaklar olacaktır sadece demek istediğim en azından ilk hedefe ulaşana kadar beslenmemize sadık kalmamız. Benim ilk hedefim 54 yani 3 kg kaldı ki bu da 3 hafta demektir ortalama. Bu süreçte kaçamak yapmayacağım ama bu demek değil ki sonrasında şöööööyle 2-3 top cevizli portakallı dondurma yemeyeceğim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…