Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok haklısın önemli olan vazgeçmemek :)))
sanırım ben daha kaçamak yapacak kadar sıkılmadım ama şu var ki akşam yemekleri sonrası ve regl öncesi tatlı saldırganlığım hiç olmadı yaklaşık 7-8 gündür ve bu hayatımda ilk diyebilirim. Bıraktım kilo vermeyi, sırf bunun için bile doğru yolda olduğuma inanıyorum. şimdi burada ahkam kesiyorum kendi başıma gelmediği için ancak elbette kaçamaklar olacaktır sadece demek istediğim en azından ilk hedefe ulaşana kadar beslenmemize sadık kalmamız. Benim ilk hedefim 54 yani 3 kg kaldı ki bu da 3 hafta demektir ortalama. Bu süreçte kaçamak yapmayacağım ama bu demek değil ki sonrasında şöööööyle 2-3 top cevizli portakallı dondurma yemeyeceğim :)))

dondurma hımmm
dolapta duruyor karadut ve limonlu
o bana ben ona bakıyoruz havalar da soğudu..

Inş.az kaçamakla geçirirsin sen de benim gibi...

Patronum da şunu diyor 2 ay olsun diyetin,sabahları 1 dilim kepek ekmeği yersin diyor..
Valla özellikle menemenin yanında aranmıyor değil :KK66:

Morefla canım bence alakası olabilir,eğerki hamilelik gibi bir durum şüphesi yoksa.
çünkü hormonlarımız değişiyor kilo verince
tecrübeyle sabittir :KK66:

Canım adetim gecikmedi tam zamanında oldu ancak normalde 5-6 gün sürerdi, 3.5 günden sonra çok çok az oldu.

Merhaba.benimde hastalığım az oldu ilk defa şaşırdım.Karatay diyetle alakası varmı acaba.Ağrımda olmadı.

şaşırdım şimdi...

benım de az oldu bu sefer,hem şişkinlik filan da olmadı,regl oldugum halde kilom azaldı.yoksa bu sikayetler hep beslenmeden miymiş?

şu an ıkıncı ogunumu yıyorum.daha yemıycem bugun.bu dıyet sayesınde yakında kendı tarıflerımden olusan bır yemek kıtabı cıracak kadar tarıf uretmıs olurum:)))evdekı malzemelerle hemencecık dıyetımıze uygun bısey hazırlıyorum mesela bıraz once dunkı haslanmıs tavuk budunu tıftıkleyıp beyaz lahanayıda uzerıne dograyıp sarımsak yogurt ve pul bıbır bır tanede cevız katarak super bır salata hazırladım tavsıye ederım.z.yaglı pırasayla yıyorum:)))))

Sorum olacaktı.Karatay Diyetiyle ilgili pdf dosya indirmek istiyorum.Bunu nasıl yapıcam

dondurma hımmm

Patronum da şunu diyor 2 ay olsun diyetin,sabahları 1 dilim kepek ekmeği yersin diyor..

Morefla canım bence alakası olabilir,eğerki hamilelik gibi bir durum şüphesi yoksa.

o zamn lütfen diyetle ilgili olsun bu kiloyla hamile kalmamaam lazım tam zayıflamaya başlamıstım ya:KK43:((((

şu an ıkıncı ogunumu yıyorum.daha yemıycem bugun.bu dıyet sayesınde yakında kendı tarıflerımden olusan bır yemek kıtabı cıracak kadar tarıf uretmıs olurum:)))evdekı malzemelerle hemencecık dıyetımıze uygun bısey hazırlıyorum mesela bıraz once dunkı haslanmıs tavuk budunu tıftıkleyıp beyaz lahanayıda uzerıne dograyıp sarımsak yogurt ve pul bıbır bır tanede cevız katarak super bır salata hazırladım tavsıye ederım.z.yaglı pırasayla yıyorum:)))))

Afiyet olsun.Tariflerini bizimlede paylaşırsan mutlu oluruz.Başarılar.

o zamn lütfen diyetle ilgili olsun bu kiloyla hamile kalmamaam lazım tam zayıflamaya başlamıstım ya:KK43:((((

sen kaç kg.sun cnm,hamilelik gibi bir isteğin var mı?
Benim kg.vermekteki asıl amacım hormonlarımı düzeltmek,beraberinde de sağlıklı bir hamilelik...

sen kaç kg.sun cnm,hamilelik gibi bir isteğin var mı?
Benim kg.vermekteki asıl amacım hormonlarımı düzeltmek,beraberinde de sağlıklı bir hamilelik...

86 kiloydum ama zayfladım yarn tartılacam yok düşünmüodum yaa ,yeni evliyim zaten 6 ay oldu kilolarıda ondan aldımm offf hamileysem 100 kiloyu geçerim artıkkk :KK43:(

Merhaba.benimde hastalığım az oldu ilk defa şaşırdım.Karatay diyetle alakası varmı acaba.Ağrımda olmadı.

Merhabalar, daha önce de yazmıştım ama hatırlatayım :) Başka forumlarda gezerken bir hanım 14 yaşından beri ağrı kesicisiz geçmeyen regl döneminde ilk kez ağrı yaşamadığını belirtmişti. Benim zaten ağrım olmaz o sebeple anlayamadım ama dediğim gibi ilk 3 gün normal sonrasında da çok azdı. Karatay beslenmesine bağlayacak kadar deneyim kazanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.

dondurma hımmm

Aman dur çok sıkışmadıkça yeme o dondurmaları :)

herkese selamlar pazargününden beri sizi okuyorum üyeliğim bu gün aktif oldu...
1-109 kadar okudum:)
pazar tartıldım 66kg 900 gr
ptesi 65.900
olmuştu cok sevındım
fakat
salı 2.oo gece kalkıp epeyce kuruyemiş yedim uykudayken yıyıp yerken uyanıyorum bu dabırgelısme cunku ekmek yıyordum
gece bılıncsızce yemek bır hastalık ve bu hastalıgımı yenemedıgımdenkı tum yolları denedım psıkolog,endokrınolojı... sene de12 kg aldım ve son aylarda bu bılıncsızlık cok arttı...mutsuzum ve dizlerim benı tasımıyor boyum 1.62 cünkü
hedeffım 56 54 olursa harıka olur
sızı dıkkatletakıp ettım ve uyguladım pazar pazartesı ara ogun yemedım
ancak yemek le bırlestırdım fındık fıstıgı
olur muacaba?
salı gecekı bu vukuatımdan sonra sabahkı cevız sadece kuruyemıslerden yedım
işallah kılo almamışımdır gercekten bılıncdısı
bugun ku menu
sabah8 2 yumurta
peynır
10 zeytın cevız
12 de:3 kofte yogur kıvıcık
17 demercımek yogut roka evde bunlar vardı 19 daspora gıdıcem ondan bu sekılde yedım olur mu?:)
gul63 eskıbir masal dıgerlerı sızı tanıyor gıbıyım dugerlerınızın sımgesı aklımda
benı de yonlendırebılırsenız yardımcı olursanız aranıza alabılırsenız sevınırım
şimdiden tesekkurler

1.öğün:2 haşlanmış yumurta,2 salatalık,7 zeytin,avuç içi kadar peynir,omega 3

2.öğün:yarım kase tarhana çorbası,10 kadar sarma(bulgurlu),salata

spor:45 dk yürüyüş

sıvı:1,5 lt su,birazdan form çayı

Pazar günü 66.900düm
sabah tartılmıstım
bugün 67.400aksam şimdi tartıldım adetim yakın ondan mı?ve aksam olusundan mı
dıyetle kılo almam degılmı :KK43:

Pazar günü 66.900düm
sabah tartılmıstım
bugün 67.400aksam şimdi tartıldım adetim yakın ondan mı?ve aksam olusundan mı
dıyetle kılo almam degılmı :KK43:

merhaba canım aramıza hos geldın bence her defasında sabah ac karnına tartılmalısın.bu dıyetle kılo alanı hıc gormedım.sen uymaya calıa"s emınım basaqrılı olucaksın

Bugünüm pek olmadı ama yazayım.

1. Öğün

- 1 Elma
- Biraz şan fıstığı

2. Öğün :

- Mercimek yemeği
- Keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- Suyum 1.5 lite olmadı. Ama daha içerim umarım.
- Anason Çayı

Spor :

- Yok

X