oyy kiboş ağlattı beni ühüüü çok güzel sesi var kadının ya
merhaba kızlar,
bende karataya başlicaktım ama hastalık girdi araya. dün hasta oldum bugünde bezgin bekirim resmen( sabah tereyaglı sahanda yumurta iki dilim kızarmış light ekmek bir parça peynir ve iki fincan çay içtim. yavaş yavaş karataya uyarlicam kendimi ama eve bol bol fındık fıstık alıp gizli bir yere stok yapmam lazım yoksa eşim bulur ve hepsini bi gecede yer
bende dukan yaptım bir kaç ay ama olmadı bana bi fayda saglamadı. sanırım inat kiloları dönemimde olduğum için.. dukan da işe yaramadı şimdi daha kolay olacağını düşündüğüm karatay diyetine karar verdim umarım bu kez başarılı olurum
benim de eliptikim var gerçekten çok yoruyor. bi kaç güne bende başli
cam yirmi dk dan başlayıp yavaş yavaş yükselticem
Bugünkü menüm:
kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 yumurta
60 gr peynir
10 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
½ ajda bardak ceviz
1 fincan kiraz saplı form çay
öğlen:
zeytinyağlı yaz türlüsü
1 kase yoğurt
akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tabak z.yağlı taze fasulye
2 çatal makarnanın tadına baktımmakarnayı çok özledimmm :84:
1 kase yoğurt
1 avuç çiğdem + 3-5 ad. fıstık
sebze yediğim için mi oldu,h.sonu yaptığım kaçamaklardan mı oldu bilmiyorum ama canım çok fazla tatlı istiyor ve acıkmaya başladım.Bir de son zamanlarda regl sırasında değil de sonrasında tatlı isteğim fazlaşmaya başladı,gözüm dönüyor valla zor tutuyorum kendimi.
bi araştırmada sesinin bişeyi birıncı gelmış dunyada guzel seslı temız kalplı kadın yaa
ara öğünde süt içtim köy sütü
öğlen yemegımı unuttumdu ya arkadas cagırıyo gel dıye hemsıre saglık evıne patates salatası yapcek az yıycam ama yıycemde mecbur yogurt falan da yerım:89:
iyi akşamlar arkadaşlar.bende menümü yazayım.
sabah:kıymalı yumurta-3 ceviz
öğle:yok
akşam:kıymalı yumurta-domates-yer fıstığı...
bütün gün seminerdeydik.öğlen yiyebileceğim uygun bi şey yoktu.herkes tostlar,börekler vs. yerken ben yeşil çayımı içtim.çok mutluyum.irademi seveyim emiii
Benim bu süreçte öğrendiklerimden birisi de, şeker isteğinin en büyük nedeninin enerji ihtiyacı olduğu. Mönülerinizi biraz daha güçlü tutmaya çalışıp, et, tavuk veya balık katabilirseniz (olmazsa ceviz, badem vb ile de destekleyebilirsiniz) tatlı isteğiniz azalır diye düşünüyorum. Bende öyle oluyor çünkü. Mutlaka doyana kadar yeyin, bu sizi tatlıdan korur. Hoca da doyana kadar yeyin diyor. Kolay gelsin:))...
okula 1 de gidip 7 de çıkıyorum, çantamdaki badem dışında yencek bişey olmuyo diyete uygun
o yüzden kahvaltıyı yeni yaptım. kalktıktan sonra oyalandm vakit geçsin diye napim
40 dk koşu bandında yürüdüm/ koştum
spora böle devam edersem bayrama kadar hedefime çok rahat ulaşırım, sporsuz olmuyo bende
herkese mutlu ve enerjik bi gün diliyorum
( biraz da sarı kafa yaptım bakalım hangileri çıkcak hehe oyun gibi oldu)
evet bunları biliyorumBenim bu süreçte öğrendiklerimden birisi de, şeker isteğinin en büyük nedeninin enerji ihtiyacı olduğu. Mönülerinizi biraz daha güçlü tutmaya çalışıp, et, tavuk veya balık katabilirseniz (olmazsa ceviz, badem vb ile de destekleyebilirsiniz) tatlı isteğiniz azalır diye düşünüyorum. Bende öyle oluyor çünkü. Mutlaka doyana kadar yeyin, bu sizi tatlıdan korur. Hoca da doyana kadar yeyin diyor. Kolay gelsin:))...
katılıyorum.et vs. yiyince daha iyi tok duruyoruz.
güzel tarifmiş canım.teşekkürler.burada famir arkadaşımızın da tarifleri var kuru meyveli,hiç denemedim ama deneyenler süper diyor.ben kuru meyve pek sevmiyorum maalesef..tabi yine de kriz için başka çare yok[/QUOTE
Ben diyette hiç kuru meyve yemedim. Kuru meyvelerin şeker oranı daha çok değilmi arkadaşlar. Sanki taze meyveye göre daha şekerliler. Bu diyette serbestmi bilmiyorum ama ben yemiyorum.
Kızlaaaar ayın 18 inde tartılacaktım ama dayanamadım tartıldım veeee 57.1 i gördüm oleeeeeey darısı başınıza :)))))
Bravo senin kilon fazla değil zaten boyun kaç acaba?
HEM ÖĞLEN YEMİŞSİN HEM DE BULGURLUYMUŞ.HİÇ BİŞEYCİK OLMAZ AFİYET OLSUNNNÖğlen anneme gittim lahana sarması yapmıştı çok severim. Pirinç yerine bulgur katar annem kıymaya, bende bir tabak dolusu yedim yanındada yoğurt. Çok yedim ama benim kaçamağımda bu olsun. Akşama salata yerim dengelenmiş olur.
ooo harikasınnnn tebriklerKızlaaaar ayın 18 inde tartılacaktım ama dayanamadım tartıldım veeee 57.1 i gördüm oleeeeeey darısı başınıza :)))))
Ben diyette hiç kuru meyve yemedim. Kuru meyvelerin şeker oranı daha çok değilmi arkadaşlar. Sanki taze meyveye göre daha şekerliler. Bu diyette serbestmi bilmiyorum ama ben yemiyorum.