Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

oyy kiboş ağlattı beni ühüüü çok güzel sesi var kadının ya

bi araştırmada sesinin bişeyi birıncı gelmış dunyada guzel seslı temız kalplı kadın yaa

ara öğünde süt içtim köy sütü

öğlen yemegımı unuttumdu ya arkadas cagırıyo gel dıye hemsıre saglık evıne patates salatası yapcek az yıycam ama yıycemde mecbur yogurt falan da yerım :89:

beraber başlamış olacagız o zman dmek ki benim 25 kilo kadar fazlam var...umarım giderrrr

Benim bu süreçte öğrendiklerimden birisi de, şeker isteğinin en büyük nedeninin enerji ihtiyacı olduğu. Mönülerinizi biraz daha güçlü tutmaya çalışıp, et, tavuk veya balık katabilirseniz (olmazsa ceviz, badem vb ile de destekleyebilirsiniz) tatlı isteğiniz azalır diye düşünüyorum. Bende öyle oluyor çünkü. Mutlaka doyana kadar yeyin, bu sizi tatlıdan korur. Hoca da doyana kadar yeyin diyor. Kolay gelsin:))...

sarı kafaları tamamen sallıyorum tutuyo yav hayret ne guzel tutmus

Harikasın!! Tebrikler:)))

okula 1 de gidip 7 de çıkıyorum, çantamdaki badem dışında yencek bişey olmuyo diyete uygun
o yüzden kahvaltıyı yeni yaptım. kalktıktan sonra oyalandm vakit geçsin diye napim
40 dk koşu bandında yürüdüm/ koştum

spora böle devam edersem bayrama kadar hedefime çok rahat ulaşırım, sporsuz olmuyo bende
herkese mutlu ve enerjik bi gün diliyorum

( biraz da sarı kafa yaptım bakalım hangileri çıkcak hehe oyun gibi oldu)

katılıyorum.et vs. yiyince daha iyi tok duruyoruz.

tebrikler mattik bence de böyle devam edelim hem diyet hem spor bayrama fit hatunlar olarak giricez

evet bunları biliyorum sonraki mesajlarımda bugün proteine daha çok yer vereceğimi de yazmıştım,aklın yolu bir çok teşekkür ederim tavsiyeler için
katılıyorum.et vs. yiyince daha iyi tok duruyoruz.

evet tatlım çünkü protein kolay hazmolmaz ve hemen kana karışmaz,bu yüzden de çabuk acıktırmaz

kızlar tatlı kriziniz geldiğinde kurutulmuş meyveleri fındık fıstık gibi yiyeceklerle robottan geçirin birazda kakao ekleyip karıştırın çok güzel oluyor isterseniz tarçın da ilave edebilirsiniz.

güzel tarifmiş canım.teşekkürler.burada famir arkadaşımızın da tarifleri var kuru meyveli,hiç denemedim ama deneyenler süper diyor.ben kuru meyve pek sevmiyorum maalesef..tabi yine de kriz için başka çare yok

Öğlen anneme gittim lahana sarması yapmıştı çok severim. Pirinç yerine bulgur katar annem kıymaya, bende bir tabak dolusu yedim yanındada yoğurt. Çok yedim ama benim kaçamağımda bu olsun. Akşama salata yerim dengelenmiş olur.

Kızlaaaar ayın 18 inde tartılacaktım ama dayanamadım tartıldım veeee 57.1 i gördüm oleeeeeey darısı başınıza :)))))

selam,
kahvaltı:menemen(1yumurtayla)
peynir
10 zeytin
ceviz,badem
günkurusu kayısı
bende pazartesinden beri 65 kiloyum..yani 1haftada 2 kilo.................

HEM ÖĞLEN YEMİŞSİN HEM DE BULGURLUYMUŞ.HİÇ BİŞEYCİK OLMAZ AFİYET OLSUNNN
ayy pardon caps lock açık kalmış
Kızlaaaar ayın 18 inde tartılacaktım ama dayanamadım tartıldım veeee 57.1 i gördüm oleeeeeey darısı başınıza :)))))
ooo harikasınnnn tebrikler

Ben diyette hiç kuru meyve yemedim. Kuru meyvelerin şeker oranı daha çok değilmi arkadaşlar. Sanki taze meyveye göre daha şekerliler. Bu diyette serbestmi bilmiyorum ama ben yemiyorum.

ben ilk başlarda birkaç tane yemeye çalıştım ama sevmediğim için gitmiyor,yutamıyorum resmen.daha şekerli olmasına gelince evet daha şekerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…