Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

benim bugün 4. günüm diyette.tabi buna diyet denilirse.ben kahvaltıda yazanları bitiremiyorum artık.ye ye bitmiyor be nasıl bir şey anlamadım.ayrıca kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum.bana bir şeyler oldu kızlar yerimde duramıyorum.

4. gün sonuç bildirim:
başlangıç kilom:89.4
başlangıç tarihim:6/10/2011
şimdiki kilom:87.9
fark:1.5 kg

sizce nasıl kızlar?

bu arada ben bugün kendimi çok tok hissettim ve kahvaltımı bile zorla yaptım.öğlen 2-3 kaşık kısır yedim,akşam da salata ve balık yedim.ama sofraya oturmasam hiç aklıma gelmiyor yemek.yalnız bugün başım döndü.derste öğrencilere ders anlatırken oturup kalkıyorum bir ara içime bir fenalık hissi geldi.bakalım şimdilik çok iyi gidiyor.

ha yeni başlayacaklar mutlaka hocanın kitabını okuyun.ben çok bilgilendim.hep birlikte erimek dileğiyle:KK56:

Kızlar.
Canan hocadan gelen cevaba bakınn ..

Merhaba Canan hocam.
Kadınlar kulübü olarak sizi takip etmeye devam ediyoruz ve hepimizin kilo vermesi çok güzel bir şekilde devam ediyor.
Fakat aklımıza bir şey takıldı ve size sormak istedik.
Acaba şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartı ile sakız çiğnenebilir mi ?
Yoksa çiğneme aktivitesi inisülin salgılanmasına neden olur mu ?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
10.10.2011 16:KK42:00 tarihinde sorulmuştur.
Şikayet Et

Prof. Dr. M Canan
Efendigil KARATAY Kardiyoloji

Cevap :
Tatlandırıcısı olmayan, şekeri olmayan hakiki çam sakızının çiğnenmesi insülini yükseltmez. Tükürük salgılandığı için Mide asidini nötralize eder. Kişilere bağlı olarak değişebilir. Tok karnına çiğnenebilir, hazıma yararlı olur.

Kilo vermenizin devam etmesine çok sevindim, hoşuma da gitti tabii. Sizlerden bir şey rica edebilirmiyim lütfen? Arzu eden arkadaşlar, intibalarını, kilo verme başarılarını ya da verememe olaylarını, ya da yaşadıklarını yazmak isterler mi acaba? Kitabın genişletilmiş baskısına koymak isterim doğrusu. Hastalarımdan da topluyorum,bu hikayeleri. Son derece memnun olurum.

12.Ekim,Çarşamba Kanal Türk Saat 10.00 sabah.
13.Ekim Perşembe CNN Türk 5n1k, 19:30'da olacağım.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

Kızlar.

Merhaba Canan hocam.
Kadınlar kulübü olarak sizi takip etmeye devam ediyoruz ve hepimizin kilo vermesi çok güzel bir şekilde devam ediyor.
Şikayet Et

Prof. Dr. M Canan

Cevap :
Tatlandırıcısı olmayan, şekeri olmayan hakiki çam sakızının çiğnenmesi insülini yükseltmez. Tükürük salgılandığı için Mide asidini nötralize eder. Kişilere bağlı olarak değişebilir. Tok karnına çiğnenebilir, hazıma yararlı olur.

Kilo vermenizin devam etmesine çok sevindim, hoşuma da gitti tabii. Sizlerden bir şey rica edebilirmiyim lütfen? Arzu eden arkadaşlar, intibalarını, kilo verme başarılarını ya da verememe olaylarını, ya da yaşadıklarını yazmak isterler mi acaba? Kitabın genişletilmiş baskısına koymak isterim doğrusu. Hastalarımdan da topluyorum,bu hikayeleri. Son derece memnun olurum.

aaa süpermiş :KK66::KK64:

ayy hocanın yenı kıtabına mı gırecegız yoksa?

harika:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

aslında su 539 sayfayı alsa hoca kıtabına süper olur:KK8::KK8::KK8:

Ama nasıl yazacağız ki ?
Özelden falan yazılıyor mu ?
Yazalım da bizim de bir katkımız olsun.

canım biz böyle bir şeyi kabul ettiğimizi bildirdiğimizde,o kedine göre bir yöntem söyleyecektir bize..ve içinden kitabına almak istediklerini alıp,yayın evine iletecektir

Bu uzmanın günlük soru limitine ulaşıldı.
Bugün sorulan soru: 3
Günlük soru limiti: 3
Cevapsız soru sayısı:

kızlar hocaya ne zamandır soru soramıyorum,hep bu yazı çıkıyor karşıma.masalcım sen nasıl sordun

Kızlar.

Merhaba Canan hocam.
Şikayet Et

Prof. Dr. M Canan

Cevap :

kızlarrrr meşhurrr olacağızzzzzzzz:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kanaltürk deki programı biliyorum ben çünkü bugün tv de kanallarda ne var diye baktığımda görmüştüm. kibariyenin programı var. canan hanımın orda hiç konuşma fırsatı olamaz ki

kanaltürk deki programı biliyorum ben çünkü bugün tv de kanallarda ne var diye baktığımda görmüştüm. kibariyenin programı var. canan hanımın orda hiç konuşma fırsatı olamaz ki

kibariyenın programında mı konuscakmıs:26:

off ya neden seçici olmuyor program konusunda:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

önce fatih ürek şimdi de kibariye sanırım ilk önce kendini ve kitabını tanıtma açısından çıkıyor proğramlara inş. ikinci kitabında proğramlar konusunda daha seçici olur.

Cevapsız soru sayısı:

kızlar hocaya ne zamandır soru soramıyorum,hep bu yazı çıkıyor karşıma.masalcım sen nasıl sordun

canım gece 12den ssonra sorarsan kabul eder sanırım sistem

ertesi güne geçmiş olur

Cevapsız soru sayısı:

Benim şansıma bugün 2 soru sorulmuştu 3. yü sordum ama saat 00.00'dan sonra çok rahat sorabilirsin.

X