- 6 Ekim 2008
- 11.790
- 216
- 41
saphıra ıyıkı burdasın bugun gozlerım aradı senı valla
bugün buralardaydım canım aslında,denk gelemedik demekki.çok yazamadım bir de ondandır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saphıra ıyıkı burdasın bugun gozlerım aradı senı valla
birbeneksiktim,birseneksiktin,hoşgeldin,ben de kim eksik diyorum
masal,çok sağol inşallah
idealist nerdesiiiin, spor yaptın mı?
kendimi zorlayarak spor yapcam şimdikkk leslie ablayla
Kızlar.
Canan hocadan gelen cevaba bakınn ..
Merhaba Canan hocam.
Kadınlar kulübü olarak sizi takip etmeye devam ediyoruz ve hepimizin kilo vermesi çok güzel bir şekilde devam ediyor.
Fakat aklımıza bir şey takıldı ve size sormak istedik.
Acaba şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartı ile sakız çiğnenebilir mi ?
Yoksa çiğneme aktivitesi inisülin salgılanmasına neden olur mu ?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
10.10.2011 1600 tarihinde sorulmuştur.
Şikayet Et
Prof. Dr. M Canan
Efendigil KARATAY Kardiyoloji
Cevap :
Tatlandırıcısı olmayan, şekeri olmayan hakiki çam sakızının çiğnenmesi insülini yükseltmez. Tükürük salgılandığı için Mide asidini nötralize eder. Kişilere bağlı olarak değişebilir. Tok karnına çiğnenebilir, hazıma yararlı olur.
Kilo vermenizin devam etmesine çok sevindim, hoşuma da gitti tabii. Sizlerden bir şey rica edebilirmiyim lütfen? Arzu eden arkadaşlar, intibalarını, kilo verme başarılarını ya da verememe olaylarını, ya da yaşadıklarını yazmak isterler mi acaba? Kitabın genişletilmiş baskısına koymak isterim doğrusu. Hastalarımdan da topluyorum,bu hikayeleri. Son derece memnun olurum.
12.Ekim,Çarşamba Kanal Türk Saat 10.00 sabah.
13.Ekim Perşembe CNN Türk 5n1k, 19:30'da olacağım.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay
cnm tel konuşmasına daldım daha yapmadım ama yapıyorumm hemenn şimdiiiiiiii
aaa süpermiş
Ama nasıl yazacağız ki ?
Özelden falan yazılıyor mu ?
Yazalım da bizim de bir katkımız olsun.
2 milcik yurudum geldım,çok iyi hissediyorum kendımı
hadi bekliyorum senı de tatloşşşş
Kızlar.
Canan hocadan gelen cevaba bakınn ..
Merhaba Canan hocam.
Kadınlar kulübü olarak sizi takip etmeye devam ediyoruz ve hepimizin kilo vermesi çok güzel bir şekilde devam ediyor.
Fakat aklımıza bir şey takıldı ve size sormak istedik.
Acaba şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartı ile sakız çiğnenebilir mi ?
Yoksa çiğneme aktivitesi inisülin salgılanmasına neden olur mu ?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
10.10.2011 1600 tarihinde sorulmuştur.
Şikayet Et
Prof. Dr. M Canan
Efendigil KARATAY Kardiyoloji
Cevap :
Tatlandırıcısı olmayan, şekeri olmayan hakiki çam sakızının çiğnenmesi insülini yükseltmez. Tükürük salgılandığı için Mide asidini nötralize eder. Kişilere bağlı olarak değişebilir. Tok karnına çiğnenebilir, hazıma yararlı olur.
Kilo vermenizin devam etmesine çok sevindim, hoşuma da gitti tabii. Sizlerden bir şey rica edebilirmiyim lütfen? Arzu eden arkadaşlar, intibalarını, kilo verme başarılarını ya da verememe olaylarını, ya da yaşadıklarını yazmak isterler mi acaba? Kitabın genişletilmiş baskısına koymak isterim doğrusu. Hastalarımdan da topluyorum,bu hikayeleri. Son derece memnun olurum.
12.Ekim,Çarşamba Kanal Türk Saat 10.00 sabah.
13.Ekim Perşembe CNN Türk 5n1k, 19:30'da olacağım.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay
kanaltürk deki programı biliyorum ben çünkü bugün tv de kanallarda ne var diye baktığımda görmüştüm. kibariyenin programı var. canan hanımın orda hiç konuşma fırsatı olamaz ki
geldimm cnm geldimm ama 1 mil yürüyebildimm:44::44::44: okulda çok yordu beni yumurcaklarrr
Bu uzmanın günlük soru limitine ulaşıldı.
Bugün sorulan soru: 3
Günlük soru limiti: 3
Cevapsız soru sayısı:
kızlar hocaya ne zamandır soru soramıyorum,hep bu yazı çıkıyor karşıma.masalcım sen nasıl sordun
Bu uzmanın günlük soru limitine ulaşıldı.
Bugün sorulan soru: 3
Günlük soru limiti: 3
Cevapsız soru sayısı:
kızlar hocaya ne zamandır soru soramıyorum,hep bu yazı çıkıyor karşıma.masalcım sen nasıl sordun