Böyle bir topic var ve çok yarar görenleri okudum.
Önce yeşil çayı demleyip içine limon ve soda koyuyorum.
Bazen sadece yeşil çay değil, mısır püskülü, kiraz sapı, biberiye falan da atıyorum.
Ve aşırı derecede iştah kesiyor.
Kilo vermeye etkisini henüz söyleyemiyorum.
Cuma günü söyleyeceğim.
Geçen hafta çok kilo veridm normalde bu hafta ya sabit kalır kilom yada 200- 300 gram gider.
Eğer 1 kg civarında giderse faydası var diyeceğim.
iyi akşamlarr arkadaşlarr
menümü yazayım ben de
1. öğün
2 yumurtadan kıymalı yumurta
domates-salatalık
peynir
zeytin
ceviz-kayısı
çay
2. öğün
süt
3. öğün
pastırmalı kuru fasulye
salata
afiyet olsun bebişim.nasıl koydun pastımasını fasulyenın,güzel oldu mu?
menüm:
sabah:
haslama et
1 muz
1 domates
1 elma
7 zeytın
bırkaç lokma peynır
(yumurta ve kuruyemıs yemedıgım ıcın karnımı bunlarla doyurdum ıyıce)
akşam:1 kase tarhana corba
domates tava
1 brd ayran
arkadaşım güzel bir konua deyinmişsin bende birşeyler eklemek istiyorum peygamber efendimizden sonra ilk çıkan bidat(peygamber efendimizin hayatında uygulamadığı şeyler) öğle yemeği imiş yani 2öğün yermiş sofraya çok acıkmadan otururmuş vetıka basa doymadan kalkarmış pilav,makarna v.s yememek tıka basa doymamak demek ayrıca ben ara öğün yiyince çok sitresli oluyordum çünkü elma v.s yetmiyordu diyette olduğumuda unutamıyordum
Canan hanımı ilk duyduğumda aklımdan geçenler bunlardı paylaşımlarda budoğrultularda olunca paylaşmak istedim
afiyet olsun tatlımm
vücudundaki kızarıklık nasıl oldu cnm var mı bir değişiklik?
Peygamber efendimiz her konuda bizlere yol gösterici,ışık olmuştur
çok güzel izah etmişsin,O'nun sünnetlerini yapmamız bile, sağlıklı beslenmemize
büyük katkı sağlar..
aynı fikirdeyiz ara öğün ,insana sürekli sen diyettesin,sen diyettesin ,nanik nanik
hatırlatması yapıp duruyordu:)6 öğün yiyor gibi oluyoruz güya ama midemin gurultusundan
uyuyamıyordum en sonunda da kendimi iyi hissettiğim şekilde uyguladım beslenme programımı..
Ayrıca karatay diyetini uygularken de elimden geldiği kadar dikkat ediyorum önerilen besinleri yemeye
çalışıyorum ama diyelim ki canım elma çekti,meyve çekti yiyorum illa ki öğün aralarında birşey yemeyeceğim diye katı
kurallar koymuyorum arada canınız ne çekiyor yiyin diyet o zaman daha sempatik geliyor:)
1. öğün: 2 yumurta, 10 zeytin, peynir, domates, 2 bardak çay
2. öğün: 1 kase yoğurt
3. öğün: 1tabak yoğurt çorbası, 1 tabak taze fasulye
2.5 lt su
hoşgeldin
doğru yerdesin, doğru diyettesin
kaç kilosun, boyun kaç
Karatay diyeti ile 69 kg den 59 kiloya inen ben ( bunu 2 ayda başardım) çok mutluyum. Bu zaman kadar uyguladığım altı öğünlü diyetlerle gram kilo verememiştim.
eski bir masal,sen dedin diye kalktım yürüdüm 1 mil teşekkürler,15 dakika ama olsun,ilk gün için iyidir