Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugünkü menümü yazayım

1.öğün:2 haşlanmış yumurta,2 salatalık,7 zeytin,avuç içi kadar peynir,1 muz,omega 3

2.öğün:1 kase mercimek çorbası,2 tane karnıyarık(patlıcanları fırında zeytinyağıyla kızartarak yaptım),kereviz-havuç salatası(kerevizi ve havucu rendeledim,içine 1 kaşık mayonez,yoğurt ve sarımsak koydum.kereviz sevmeyenlere tavsiye ederim çok güzel oluyo)1 küçük parça tahin helvası

spor:45 dk koşu bandında yürüdüm
sıvı:1,5 lt su,birazdan form çayı içicem

o konuda haklısın abur cubur masrafındansa bunlara vermek daha iyi
doğru hemen de bitmiyor:)

canım kahvaltıda hem muz he yumurta çok olmamış mı ?
Bir de mayonez yasak bizlere sağlıksız ve kilo yapıcı
gerçi bir kaşık demişsin..

Kızlar akşam oldu eve geldim
Akşam yemeği:
yoğurt çorbası (dünden kalan), Taze fasulye
canım çok tatlı isteyince 2 hurma yedim

canım kahvaltıda hem muz he yumurta çok olmamış mı ?
Bir de mayonez yasak bizlere sağlıksız ve kilo yapıcı
gerçi bir kaşık demişsin..

biliyorum canım hem muz hem yumurta fazla ama canım çok tatlı çekti bugün,bari muz yiyeyim dedim.hem sabah olması hemde sporumun dışında bugün çok aktif olduğum için yedim ama sadce bugünlüktü.mayonez de evet sağlıksız ama 1 kaşık koydum,ama koymadan da yapılabilir tabi

selam kızlar.bu sabah kahvaltıya eltımı davet etmıstım klasık karatay kahvaltısı hazırladım kendıme onun ıcın bıraz daha farklı seyler hazırladım ben onlardan ve ekmek yemeyınce baya bı tepkı koydu ekmeksız olmazmıs kendıde dıyetteymıs ama tam bugday ekmegının zararı olmazmıs canan hocayı oda dınlemıs hıc ıkna olmamıs dıyet sıstemını begenmemıs.yenı yetme dıyetıstısyenlerı ve 6 öğün beslenmeyı daha mantıklı buluyomus hıc ıkna etmek ıcın ugrasmadım herkes en ıyı kendı bılır dıyıp kapadım konuyu.kahvaltı 12 de bıtmıstı bıraz oncede ıkıncı ogunumu yedım 3parca fırın baget z.yaglı fasulye ıkı kasık ıspanak bol salata

afiyet olsun tatlım
bırkaç sorum var:).
sodalı yesıl cay nedır?sodayla yesıl cayı mı karıstırıyorsunuz?yoksa hazır satılan sallama yesıl çaylardan mı?faydalı bişey mi?:26:

Böyle bir topic var ve çok yarar görenleri okudum.
Önce yeşil çayı demleyip içine limon ve soda koyuyorum.
Bazen sadece yeşil çay değil, mısır püskülü, kiraz sapı, biberiye falan da atıyorum.
Ve aşırı derecede iştah kesiyor.
Kilo vermeye etkisini henüz söyleyemiyorum.
Cuma günü söyleyeceğim.
Geçen hafta çok kilo veridm normalde bu hafta ya sabit kalır kilom yada 200- 300 gram gider.
Eğer 1 kg civarında giderse faydası var diyeceğim.

takımdaş takipçinim..inşallah cumaya yüzün güler..

En iyisini yapmışsın.
Kİmseyi ikna etmek için uğraşmamak gerekiyor.
Sonuçlarını görüyoruz, harika.
Eğer tutup bu kadar sene okumuş, eğitimini almış bir kadına inanmıyorsa diyecek bir şey yok.

evet canım aynen oyle.herkes kendı bılır.eltıya ılla muhalefet olacak:)))))))

iyi akşamlarr arkadaşlarr

menümü yazayım ben de

1. öğün

2 yumurtadan kıymalı yumurta
domates-salatalık
peynir
zeytin
ceviz-kayısı
çay

2. öğün

süt

3. öğün

pastırmalı kuru fasulye
salata

sabah:3 yumurtalı menemen(köri faydalı diye ektim üstüne berbat oldu,zor bitirdim,karabiber yeterliymiş)
badem
yeşilçay
peynir
zeytin

akşam:2 tabak yayla çorbası

moralim bozuk hiç iştahım yok,bi de lesliyle yürüsem iyi olacak galiba:82:

karabiber ve pul biber döküyorum ben tuza da gerek kalmıyor baharatı bol olunca afiyet olsunnn

ben de yürüyeceğim bugünden itibaren düzenli olarak
arada yüürüyorum ama her gün yapamıyorumm

Ben de aynen öyle oluyorum hiç yiyesim gelmiyor moralim bozukken.
Hiç erteleme kalk yürü bence leslie ile.

aladım canım,sen dene bakalım,fayda gorursen bız de yaparız.gercı hoca kıloluysanız soda ıcmeyın dıyor ama bılemıyorum:26:

aladım canım,sen dene bakalım,fayda gorursen bız de yaparız.gercı hoca kıloluysanız soda ıcmeyın dıyor ama bılemıyorum:26:

Ben de okudum aslında bugün, kafamı karıştırmadı değil ama bilemedim ki.
Yemekten 2 saat sonrasına kadar içmiyorum bu arada.
Hızlandırmasın sindirimi diye.
Yine de ben bir deneme tahtası olayım bakalım.
Etki görmeden burada bir şeyi tavsiye etmiyorum.
Ama görürsem kesinlikle yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…