Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet ya bu çok ciddi bir sorun.Ben de çok sık yaşıyordum bunu ama net duruş sergilemek işe yarıyor ben ilk başta yok diyetteyim yemeyeyim,yok midem ağrıyor falan diye geçiştirmeye çalışıyordum ama olmadı.Sonrasında net bir duruş sergiledim herkese,bir süre sonra vazgeçtiler.Bir de bizim şirketteki herkes hamur işini çok seviyor ve sürekli oluyor yanlarında.Sabah dehşete kapıldım,sabahın dokuzunda yaş pasta bile vardı düşünün yan,:))

aslında dediğiniz gibi yapmalıyım espriye vurarak reddetmek iyi fikir.karatay diyetine birebir uymadığım halde iki hafta içinde bir buçuk kilo verdim ayrıca günlük bir saat yürüyorum

Herkese bazı şeyleri tam olarak açıklamak çok zor oluyor.
Bu şekilde bile gayet güzel kilo vermişsin bir de tam uyarsan harika olur.
Spor yapıyor musun?

iki haftadır aksatmadan sabahları bir saat yürüyorum.eğer yürüyüşe hava şartlarından çıkamazsan leslie ile yürüyorum.birde akşam 6 ya da 7 den sonra birşeyler yememeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Kesinlikle yok böyle bir şey.
Bisiklet içinde derler.
Spor hocasına da sordum.
Asla dedi.
Aksine eritiyor.
İnanma sakın.

iyi ozaman sevindim buna.
ama yapıyla ilgili, üst bacaklarım kaslı zaten, yürüdükçe kaslar arttı yağlar gitti
daha biçimli duruyo evet ama kas sert bi kütle gibi duruyo orda gitmesi zor
varsın gitmesin, bedenimi olduğu gibi seveyim manken değiliz ya

spor da yaparsan işe yarıyo.
ideal kiloya yaklaştıkça sporsuz gitmiyo kilolar.
yüksek kilolar için de öyle bu işin yarısı spor yarısı diyet.
spor konusunda haklısınız. ben geçen kış diyet yaptığım dönem sporla da bunu desteklemiştim.. işe yaramıştı. az ve sık yeme ve saglıklı beslenme metoduydu. ama karatayın protein agırlıklı olması güzel zira acıkmıyorsun..

teşekkürler. tam da benim düşündüklerimi yazmışsınız. bi kaç hafta sonra hayatım düzene girince ( ekim ayı sonu gibi ) sporada başlayacağım ve her gün buraya ne yaptığımı yazacağım. sanırım bazı arkadaşlar serbest gün ilan ediyorlarmış haftada bir günü. bence de çok mantıklı ben diyet yapamayan bir insandım. haftanın beş günü diyet yapıp haftasonu salıveriyordum ama bu bile yavaşta olsa kilo vermeme engel olmadı. böylece beden diyet psikolojisine girmiyor yani biraz kaçırsanda çok kilo almıyorsun gerisin geriye. ben aynı şekilde devam edeceğim ama bu sefer karatay agırlıklı olacak.

YANİİİ
PANTALONUMUN BOL DURMASI NASIL HOŞUME GİDİYOR BİLEMEZSİNİZ:)
BİLİRSİNİZ GERÇİ..

BENİM KİLO ALMA GEÇMİŞİM ŞÖYLE OLDU KIZLAR :
ÇOCUKKEN DE ARKADAŞLARIMA GÖRE 4-5 KG.FAZLAM OLURDU EN ÇOK
EVLENİRKEN 59 KİLOYDUM (5 SENEYİ TEMMUZDA DEVİRDİK)

EVLİLİK YARAR DERLER YA 7-8 AYLIK EVLİYKEN 64'E ÇIKMIŞTIM.
SONRASINDA ÇOCUK İÇİN İĞNELİ TEDAVİLERİM OLDU,STRES HAT SAFHADAYDI..
EN ÇOK 72Yİ GÖRDÜM TARTIDA..
GEÇEN SENE MAYIS-TEMMUZ ARASI SPOR VE BİRAZCIK DİKKATLE 6 KG.VERDİM.
SONRA DOĞAL GELEN GEBELİĞİM OLDU(MAALESEF 10 HAFTA SÜRDÜ) VE BIRAKTIM KENDİMİ YEDİM İÇTİM
YAVAŞ YAVAŞ ESKİ KG.MA GERİ DÖNDÜM.

ŞİMDİDE HEDEF 60 EN AZ,VE ÇALIŞAN BİR VÜCUDLA SAĞLIKLI VE KUCAĞIMA ALABİLECEĞİM BİR GEBELİK YAŞAMAK...

kızlar karatayın mantara bakış açısını biliyormusunuz

mantar yiyebilirmiyiz.eğer cvp evetse içine kaşar peyniri koyup güveçte mantar yapmayı planlıyorum da :))):86:

kızlar karatayın mantara bakış açısını biliyormusunuz

mantar yiyebilirmiyiz.eğer cvp evetse içine kaşar peyniri koyup güveçte mantar yapmayı planlıyorum da :))):86:

mantara izin varmış cnm ben de sormuştum dah aönce bu soruyu:)

Öncelikle kilo veren herkese koccamaaan tebrikler :))) Bugün süper bir gün, yağmur yağıyoooooor, gece buraya yazdığım kahvaltım sağlam olduğundan acıkmıyoruuuum, akşama fırında balık ve çiğ sebze salatası yiyeceğim. Gün içinde 3-4 fincan sodalı yeşil çay ve 2.5-3 litre su içeceğim. Bir kaç gündür regl olduğum ve nezle olduğum için yürüyemedim, o yüzden evde leslie ya da oryantal yapacağım.

ben ilk defa giyiyorum 38
ergenlikte hızla kilo alırken geçmişimdir mutlaka o bedenden ama hatırlamıyorum

her 4-5 kilo bir beden düşürüyo, tabi boyunla da ilgili.
en fazla 4 ayda düşersin 38 e

Benim hamilelikten önce giyidiğim ve kıymayıp kimseye veremediğim 38 beden kıyafetlerim duruyor hala.Birde nasıl olsa zayıflarım diye aldığım yeni kıyafetlerimde var.Hepsini giyicem bu yaz inşallah.

bakalım burda kim varmış dedm herkes burdaymış:))ben işimden dolayı giremyrm nadir giryrm ama sizleri takip edip devam edyorum diyete
ve sorularıma size soruyorum tabikikızlra ya sakız çiğneye bilir miyiz cvplar için şimdide teşk:82:

ben bide kızlar sütlü çay içiyrm sıkıntı olmaz sanıırm dimi bu diyette

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk
11.minyatür
12.papadiya
13.yazz

bi siteden soğuk sıkım zeytinyağı ve soğuk sıkım keten tohumu yağı siparişi verdim.inşallah hemencik gelir

evett hafta sonu kaçamaklarından sonra haftaya tekrar kararlı bir şekilde başladımbu sabah 1 yumurtalı karatay kahvaltı az önce de bir tane dolma biber ve yarım porsiyon fasulye yedım..akşama bakcaz artıkk..herkese kolay gelsin arkadaslar...

71 ıle bıraktıgım dıyete 72.7 ıle tekrar baslıyorum bu sabah ıtıbarıyle moralım kotu degıl bu sefer daha mantıklı yapıcam yag serbest dıye YUMURTAMA BOLCA koymama kararı aldım bırde sebzeye agırlık vermeyı dusunuyorum
sabah 1 yumurtalı peynırlı maydanozlu omlet
3 cevız 5 eytın
ögle 1 tabaj zeytınyaglı yesıl fasulye
1 kase keten tohumlu yogurt
aksamda ıspanak yemegı dusunuyorum bır tabak bakalım bu ay neler beklıyor

çokta kötü değil bozmayın moralinizi 1.kg 1.5 kg gün içerisinde bile tartıda farkedilen rakamlar..1 bardak su içince bile tartıda farkediyor hemen...haftasonu kaçamaklarımızı veya bir haftalık terklerimizi bu hafta telaffi etmek dileğiyle...GÜZEL BİR HAFTA OLSUN HEPİMİZ İÇİNN

ya bende merak ediyorum şu sakız işini bilen yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…