Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ben kahvaltımı 11:30 bitirdim bugün tembellik yaptım
diğer öğünüm ne zaman yapayım :44:

Bence tatlandırıcılı ve şekerli olmadığı sürece problem yok.
Ama acıktırabilir.

peki eski masal çiğneme olayı gerçekleşince insülin salgılamıo mu vücüt 4 saat hiç bişey yememiş olmuyruz o zamn .gibi gelio çiğnenen bişi var sonuçte.of düşünmekten:84: diyeti yapmıcam düşündükçe bişi çıkıo sizlerde olmasanz bilmiyrm napardım saolun.

tavuk şiş yanında havuç rendesi+kıvırcık
yarım biber
ayran

normalde yediklerime pek tuz kullanmaya çalışıyorum çünkü maalesef ayranda peynirde filan tuz oluyor.
ben bu kaya tuzu soğuk sıkım yağ,mısırözü kullanmama gibi detaylara dikkat edemiyorum çünkü bazı şeyleri imkan dahilinde yapabiliyorum.bugün ceviz ve badem aldım 10 tl verdim.aslında diyetimiz biraz da masraflı:18:

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltıdan önce :
- 1 fincan türk kahvesi

Kahvaltı:
- 2 yumurtadan kaşarlı omlet
- Biraz Peynir
- 3-4 ceviz
- 7-8 badem
- Yarım domates
Akşam :
- Yoğurtlu kabak salatası

Spor:
- Slim in 6

Sıvı :
- 1.5 litre su
- Sodalı yeşil çay​

Ayy haklı olabilirsin dur bakalım Canan hocaya bir sorayım ben bu durumu.

ben de yemeklerde hiç bir şekilde tuz kullanmıyorum.
Yerine baharat tercih ediyorum.

Masraflı durumuna gelince; normalde nasılsın sen bilmiyorum ama benim yediğim abur cuburlar, fast food kesinlikle bu diyetn masrafından daha fazlaydı.
Aldığın badem ve ceviz kısa sürede bitmeyecektir.
Oysa dışarıda bir pizza yesen veya çikolata cips tüketiyorsan 3-4 kere aldığında aynı şey ama sana kilo olarak değil sağlık olarak dönüyor.

Soru : Merhabalar Canan hanım,
1-hazır ayran içiyorum zararı var mıdır?
2- anksyete ve panik bozukluk için öneriniz nedir?
3- ailem illa ekmek ye die ısrar ediyor, yarım avuç kadar yiyorum, zarar var mıdır?
teşekkür ederim cevabınız için.
04.10.2011 1200 tarihinde sorulmuştur.
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.

Cevap :

Ayran en sağlıklı içecektir. Hazır ayranların tuzu fazladır. Ekmeğin hiiiiiiiiç bir faydası yoktur!!!! 33 yaşındaki bir hanıma ailesi hala ne yemesini söylüyorsa yandık derim!!!

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

Cevap çok hoşuma gitti.

afiyet olsun tatlım
bırkaç sorum var:).
sodalı yesıl cay nedır?sodayla yesıl cayı mı karıstırıyorsunuz?yoksa hazır satılan sallama yesıl çaylardan mı?faydalı bişey mi?:26:

arkadaşım güzel bir konua deyinmişsin bende birşeyler eklemek istiyorum peygamber efendimizden sonra ilk çıkan bidat(peygamber efendimizin hayatında uygulamadığı şeyler) öğle yemeği imiş yani 2öğün yermiş sofraya çok acıkmadan otururmuş vetıka basa doymadan kalkarmış pilav,makarna v.s yememek tıka basa doymamak demek ayrıca ben ara öğün yiyince çok sitresli oluyordum çünkü elma v.s yetmiyordu diyette olduğumuda unutamıyordum
Canan hanımı ilk duyduğumda aklımdan geçenler bunlardı paylaşımlarda budoğrultularda olunca paylaşmak istedim

arkadaşım güzel bir konua deyinmişsin bende birşeyler eklemek istiyorum peygamber efendimizden sonra ilk çıkan bidat(peygamber efendimizin hayatında uygulamadığı şeyler) öğle yemeği imiş yani 2öğün yermiş sofraya çok acıkmadan otururmuş vetıka basa doymadan kalkarmış pilav,makarna v.s yememek tıka basa doymamak demek ayrıca ben ara öğün yiyince çok sitresli oluyordum çünkü elma v.s yetmiyordu diyette olduğumuda unutamıyordum
Canan hanımı ilk duyduğumda aklımdan geçenler bunlardı paylaşımlarda budoğrultularda olunca paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…