kızlar ben kahvaltımı 11:30 bitirdim bugün tembellik yaptım
diğer öğünüm ne zaman yapayım :44:
kızlar ben kahvaltımı 11:30 bitirdim bugün tembellik yaptım
diğer öğünüm ne zaman yapayım :44:
hayelcim 4 5 kere mesaj attım gelmiyomu mesajlarım özelden:78:
en erken 15:30-16:00 olsun
akşam yemeğini mi?
evet gelmedi
Bence tatlandırıcılı ve şekerli olmadığı sürece problem yok.
Ama acıktırabilir.
evet gelmedi
peki eski masal çiğneme olayı gerçekleşince insülin salgılamıo mu vücüt 4 saat hiç bişey yememiş olmuyruz o zamn .gibi gelio çiğnenen bişi var sonuçte.of düşünmekten:84: diyeti yapmıcam düşündükçe bişi çıkıo sizlerde olmasanz bilmiyrm napardım saolun.
tavuk şiş yanında havuç rendesi+kıvırcık
yarım biber
ayran
normalde yediklerime pek tuz kullanmaya çalışıyorum çünkü maalesef ayranda peynirde filan tuz oluyor.
ben bu kaya tuzu soğuk sıkım yağ,mısırözü kullanmama gibi detaylara dikkat edemiyorum çünkü bazı şeyleri imkan dahilinde yapabiliyorum.bugün ceviz ve badem aldım 10 tl verdim.aslında diyetimiz biraz da masraflı:18:
Ayy haklı olabilirsin dur bakalım Canan hocaya bir sorayım ben bu durumu.
teşk ederim
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltıdan önce :
- 1 fincan türk kahvesi
Kahvaltı:
- 2 yumurtadan kaşarlı omlet
- Biraz Peynir
- 3-4 ceviz
- 7-8 badem
- Yarım domates
Akşam :
- Yoğurtlu kabak salatası
Spor:
- Slim in 6
Sıvı :
- 1.5 litre su
- Sodalı yeşil çay
arkadaşım güzel bir konua deyinmişsin bende birşeyler eklemek istiyorum peygamber efendimizden sonra ilk çıkan bidat(peygamber efendimizin hayatında uygulamadığı şeyler) öğle yemeği imiş yani 2öğün yermiş sofraya çok acıkmadan otururmuş vetıka basa doymadan kalkarmış pilav,makarna v.s yememek tıka basa doymamak demek ayrıca ben ara öğün yiyince çok sitresli oluyordum çünkü elma v.s yetmiyordu diyette olduğumuda unutamıyordumŞunu da eklemek istedim ara öğünle ilgili
ben daha önce 22 kilo vermiştim diyetisyen kontrolünde ,maddi olarak da az bir meblağ
değildi tabi neyse bana ara öğünler veriyordu, ben hiç yapmıyordum onları
yani ara öğün yiyemiyordum ,3 öğün yiyordum
ve 22 kilo verdim:)yürüyüş de yapıyordum , sporsuz kilo vermeyi kendi
adıma düşünemiyorum...bunu ihmal etmeyin
Diyetisyen kendi metoduyla kilo verdiğimi sanıyordu
2 aydan sonra gitmeyi bırakmıştım zaten
3 tane dolma,4 tane zeytin şartlanmasından sinir gelmişti zira..
karatay beslenme programında sınırsız yemek sağlıksız demiş bazı arkadaşlar
ama sınırsız diye bişey yok zaten protein ağırlıklı beslenme ağırlıklı olduğu
için spor yapmanın da önemi vurgulanıyor hoca tarafından
yoksa bol protein alıp,hareket etmemek kilo vermeyi yavaşlatan bir durum olabiliyor bazıları için
velhasıl kelam isteyen 6 -7 öğün yesin,isteyen 3 öğün ,en önemli husus sağlıklı beslenerek kilo kontrolü yapmak
sağlığınıza dikkat edin
sevgiler
arkadaşım güzel bir konua deyinmişsin bende birşeyler eklemek istiyorum peygamber efendimizden sonra ilk çıkan bidat(peygamber efendimizin hayatında uygulamadığı şeyler) öğle yemeği imiş yani 2öğün yermiş sofraya çok acıkmadan otururmuş vetıka basa doymadan kalkarmış pilav,makarna v.s yememek tıka basa doymamak demek ayrıca ben ara öğün yiyince çok sitresli oluyordum çünkü elma v.s yetmiyordu diyette olduğumuda unutamıyordumŞunu da eklemek istedim ara öğünle ilgili
ben daha önce 22 kilo vermiştim diyetisyen kontrolünde ,maddi olarak da az bir meblağ
değildi tabi neyse bana ara öğünler veriyordu, ben hiç yapmıyordum onları
yani ara öğün yiyemiyordum ,3 öğün yiyordum
ve 22 kilo verdim:)yürüyüş de yapıyordum , sporsuz kilo vermeyi kendi
adıma düşünemiyorum...bunu ihmal etmeyin
Diyetisyen kendi metoduyla kilo verdiğimi sanıyordu
2 aydan sonra gitmeyi bırakmıştım zaten
3 tane dolma,4 tane zeytin şartlanmasından sinir gelmişti zira..
karatay beslenme programında sınırsız yemek sağlıksız demiş bazı arkadaşlar
ama sınırsız diye bişey yok zaten protein ağırlıklı beslenme ağırlıklı olduğu
için spor yapmanın da önemi vurgulanıyor hoca tarafından
yoksa bol protein alıp,hareket etmemek kilo vermeyi yavaşlatan bir durum olabiliyor bazıları için
velhasıl kelam isteyen 6 -7 öğün yesin,isteyen 3 öğün ,en önemli husus sağlıklı beslenerek kilo kontrolü yapmak
sağlığınıza dikkat edin
sevgiler