Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam bende 2009da 75 kilodan,56 kiloya düştüm....diyet ve spor yaparak...
2010da oğlum doğdu..oğlumdan önce 58 kiloydum..doğum sonrası 70 kiloydum.. Sonra 67ye düştüm...........
Ama en azından 60 olmak istiyorum..3 yıl içinde alıp alıp verdim....ama ben diyet sonrası hiç kilo almamıştım..1-1.5 korudum..hamilelikte aldım...
Ama iyiki diyetle verip sonra hamile kalmışım yoksa:18:,75 kiloyla hamile kalsaydım şimdi 90 olurdum sanırım...:84::84::84:

kaçamak yapma hakkı falanmı var ben anlmadım..:44:kitabı ilk fırsatta almak istiyorum...ama şuan nasıl temin ederim bilmiyorum.....
Benimde cuma misafirim vardı,kurabiyeler,simitler var evde...ben çok severim...ama kendimi tutuyorum....:83:

SELAMM SABAHTAN BERİ OKUMAKLA MEŞGULÜM,İNSAN 1,5 GÜNDE 10 SAYFADAN FAZLA YAZARMI YAHU

Herkesler iyidir umarım?
Masalcım amcamın kızı da bir ara psikolojik olarak hiç bi şey yiyememiş,bir gördüm ki karşımda erimiş bitmiş bir kızisuratı cansız mı cansız..Endişelendirmek istemem ama bu durum uzun sürerse dr.a git...
Gelelim bana..
Famirin de dediği gibi itiraf.com haberlerimi sunuyorum
Hem cmtsi hem de pazar günü mevlid vardı,tahmin edersinizki pilavlı tatlılı...
Her ikisinde de aç olduğum için bir de ayıp olmasın diye yarım porsiyon pilav yedim yanında 2-3 minik dilim tatlı yedim (cumartesi gününkünde + olarak açma da vardı)
Cmtsi akşamı yağsız balık ve salata yedim
Pazar akşamı ise hiç bişey yemedim sadece yarım bardak süt içtim.
(sabah ta azcık kızarmış ekmek tadına baktım)

Velhasıl dedimki kesin kg.aldım bu pilavlardan-tatlılardan ve de beni acıktırıcak dedim,ama en güzeli acıkmadım kızlar
demek kki benim insülin direnci de kırıldı demek
tartıldım aynıyım çok şükür
Saphıranın da yaptığı gibi arada kaçamak lazım

Selamlar,
ben karatay diyeti kitabını aldım ve okudum. daha önce diyet ve sporla 15 kg vermiştim ama kalan 5-6 kiloda resmen tıkandım. aylardır bir ileri iki geri çok sıkıltım. karatay ile düşük kiloda başlayıp başarılı olan arkadaşlar var mı acaba? yani çok kilosu olanlarda işe yarıyor bildiğim kadarı ile ama bende de işe yarar mı merak ediyorum da ..

Teşekkür ederimm .
Ama bugün gayet aç uyandım.
Önce kahvemi yaptım içtim.
Birazdan da kahvaltı.
Ohh be normale dönüyorum sanırım.

Günaydın millet.Hepinize güzel bir hafta diliyorum.Hafta sonu yine coşmuşta coşmuş sayfalar.Ben giremedim haftasonu ama diyete tam gaz devam
Bu hafta sonu hem iki öğün yedim hem de akşam öğünüm 2 muz ve ceviz,fındık vb. idi.Sabah tartıldım iki günde 1 kilo vermişim.Bir de SAPHIRA nın tarif ettiği maydonoz-limon kürünü yaptım iki gündür;bence yapın sizde kilo vermede etkili olduğunu düşünüyorum.

Gunaydın karatay dıyetı yapan kızlar,benım kan gurubum ORh+ proteını cok seven bır kan gurubuymus bu,kan gurubuna gore de vucudun tercıhlerı degısebılıyormus,kolay gelsın hepımıze

Canan Hoca saçmalık diyor kan grubuna göre beslenme alışkanlıklarını ama bence de doğru olabilir.
Ben de bir 0 Rh+ olarak protein gruplarına düşkünümdür.

Bence çok güzel olmuş bu, resmen kaçamak engelleyici gibi bir şey.

Günaydın hanımlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben daha önce 4.5 ayda 25 kilo verip,1 yılda 20 kg sunu geri aldım sonra hamilelik ve emzirme dönemi de eklendi.Şiştikçe şiştim

Ne yaptın sen öyleee
Ama bu sefer o kiloların yavaş yavaş gidip bir daha hiç gelmeyeceğinden eminsin en azından .

o taktiği bende uyguluyorum,3er dlm gönderiyorum..
pastam bitti benimde dün..
çok yemiyorum zaten..
toplamda yarım dlm pasta bile yemedim..
sıkılıyorum bazen diyet olayından önüme ne gelirse yemek istiyorumm..
haftasonuda öyle bir dönemimdi

tebriklerrrrr

slm kızlar baya bi okudum anca geldim

hafta sonum çok kötüydü cumartesi misafirim vardı havuclu kek- fındıklı kurabiye-peynirli börek - susamlı çubuk yapmıstım.

sabah menemen yapınca yiyemedim ekmeksiz dolayısıyla yaptıklarımdan yedim

pazarda arkadaşa gittim ve orda yedim iğrencim ya kilo almadım ama işte mutsuz oldum famirin dediği gibi sıkıldım diyetten yaa 2 ileri 1 geri bende

60 la hamile kalmistim 84 le doğurdum diyetisyenle 60 a düstüm ve iste 5 kilo aldım 2 senedir aslında yazın aldım uff vermeliyiz ama sunu biliyorum ne yaparsan yap kilon 60 lardaysa SPORSUZ olmuyor olmuycakkkk

benmi gibilere duyrulurrr

sabah klasık kahvaltı 1 yumurtalı

öğlen peynir-zeytin 1 yumurta

saphiracım maydonoz kürünü ne zaman içiyorsun

canım burda çene çok motivasyon için paylaşım şart
bencede serbest günleri herkesin yapması gerek tabi ihtiyaç duyuyorsa.ben serbest gün yapmazsam uzun süreli devam edemem.olsun varsın,o hafta az vereyim ya da hiç vermeyeyim ama diyetime devam edeyim.ben bu şekilde daha mutluyum canım.ben de aynen diyorsan devam et

Teşekkür ederimm .
Ama bugün gayet aç uyandım.
Önce kahvemi yaptım içtim.
Birazdan da kahvaltı.
Ohh be normale dönüyorum sanırım.
çok sevindim canım
evet canım ben de etkili olduğunu düşünüyorum.1 haftalık aram bitti benim.bugünden itibaren tekrar başladım 2 haftalık maratona.sonra kürü taamlamış olacağım

inşallah canım inşallah.bu kez kiloların geri gelmesine izin vermeyeceğim Allahın izniyle ve sizin yardımlarınızla

tyloll sen missin canım ya maydonoz kürü içen ne zamanları içiyorsun

Karatay beslenme şeklini eleştirenlerin temel noktaları
^^ara öğün^^meselesi
ama biraz mantıklı düşünürsek, Allah aşkına bundan bir 5 yıl öncesine kadar
ara öğün kavramı diye birşey mi vardı:)
hepimizin çocukluğu 3 öğün üzerine geçmedi mi
peki sağlıksız mı olduk?
Hayır
peki bu ara öğün fikri nasıl ortaya çıktı
insanları sürekli yedirerek, aklıllarından yemek fikrini çıkarmamak, tibbı boyutundan ziyade bence tamamen ticariydi..

kilo vermeye odaklanmak yerine ,sabah ara öğünde ne yiyeceğim,öğlen ara öğüne yanıma şunu alayım
bunu alayım,ikindi ara öğüne çantama yiyecek koyayım,akşam ara öğüne
ne meyve hazırlayayım ...tam bir işkence gibi bana göre
sürekli yemek hazırla,ara öğün hazırla,lıgt ürünler tüketilmeye yönlendirildik...
hepimiz iyi para kazandırdık bu sektöre,beynimiz ve ağzımız yemek düşünmekten vazgeçmedi ara öğünle...

Ünlü tıp adamı İbni Sina bile 3 öğün yiyin derken
ne okuduklarını bile bilmediğimiz 4 tane diyetisyen kendini parçaladı ara öğün yiyin,ligt ürün
tüketin,kibrit kutusu ölçüleri,az kaloriler,açlıktan zaafiyet geçiren bünyelere sahip olduk:)
ve her seferde daha fazla kilo almayla biten diyet maceraları.......

Yazarken bile içim sıkılıyor bu 6 - 7 öğün yemek meselesinin mantıksızlığını anlatmaya..
Herkes istediği metodla kilo verebilir ama ben bir daha asla bu- ara öğünlü -bir beslenme
programına dönmeyi düşünmüyorum

Son düzenleme:

valla ben geçen kış günde 5 öğün yiyordum bir faydası olmadı.banada ara öğünler saçma geliyor..

yumurta yemiyordum.kibrit kutusu kadar peynir yiyordum.taki canan hanımı izleyene kadar.ekmeği tamamen kes dedi.kestim.peyniri çok severim.avuç içi kadar dedi dediğini uyguladm.3 haftadır bunu uyguluyorum.0 ekmek.2 haftada 1 kilo verdim.benim metabolizmam yavaştır.çok yavaş kilo veriririm.ama önceki yaptığım diyetlerden kilo bile veremedim.canan hanıma teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…