sadece bende olmuyor demek o mıde agrıları.bende ılk kaçamak yapıp tahın helvası yedıgımde olmustu o sancılar.
Normal yıyeceklerınle karnını doyursan o kadar kaçamak yapmazsın aslında.duzenlı yedınmı ogunlerını,sen daha yenı basladın,haftaıcı vaktın olmadıgından 2 ogun yıyorsun tamam ama haftasonu 3 ogun yemelısın.ilk hedef ınsulın dırecını kırmak
Dun cocuklara kek yaptım,yememek ıcın yarısını komsulara dagıttım,hala 3-4 dilim var,evdekiler hemen bıtırse de gitse gözümün onunden.
SELAMM SABAHTAN BERİ OKUMAKLA MEŞGULÜM,İNSAN 1,5 GÜNDE 10 SAYFADAN FAZLA YAZARMI YAHU
Herkesler iyidir umarım?
Masalcım amcamın kızı da bir ara psikolojik olarak hiç bi şey yiyememiş,bir gördüm ki karşımda erimiş bitmiş bir kızisuratı cansız mı cansız..Endişelendirmek istemem ama bu durum uzun sürerse dr.a git...
Gelelim bana..
Famirin de dediği gibi itiraf.com haberlerimi sunuyorum
Hem cmtsi hem de pazar günü mevlid vardı,tahmin edersinizki pilavlı tatlılı...
Her ikisinde de aç olduğum için bir de ayıp olmasın diye yarım porsiyon pilav yedim yanında 2-3 minik dilim tatlı yedim (cumartesi gününkünde + olarak açma da vardı)
Cmtsi akşamı yağsız balık ve salata yedim
Pazar akşamı ise hiç bişey yemedim sadece yarım bardak süt içtim.
(sabah ta azcık kızarmış ekmek tadına baktım)
Velhasıl dedimki kesin kg.aldım bu pilavlardan-tatlılardan ve de beni acıktırıcak dedim,ama en güzeli acıkmadım kızlar
demek kki benim insülin direnci de kırıldı demek
tartıldım aynıyım çok şükür
Saphıranın da yaptığı gibi arada kaçamak lazım
Gunaydın karatay dıyetı yapan kızlar,benım kan gurubum ORh+ proteını cok seven bır kan gurubuymus bu,kan gurubuna gore de vucudun tercıhlerı degısebılıyormus,kolay gelsın hepımıze
günaydın kızlar...
haftasonu can sıkıntısından birsürü alaksız şey yedimm..
ağzıma attığım her zararlı lokma midemde sancı yapıyor nedense.
daha önce yaptığım diyette,haftasonu yaptığım kaçamaklarda midemde böle bir sorun yaşamazdım..
ama bu diyete başladığımdan beri her hamurişi midemi rahatsız ediyor..
bir bakıma memnun olruken bir bakıma canım sıkılır oldu..
ağız tadıyla kaçamk da yapamaz oldum
Günaydın hanımlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben daha önce 4.5 ayda 25 kilo verip,1 yılda 20 kg sunu geri aldımsonra hamilelik ve emzirme dönemi de eklendi.Şiştikçe şiştim
sadece bende olmuyor demek o mıde agrıları.bende ılk kaçamak yapıp tahın helvası yedıgımde olmustu o sancılar.
normal yıyeceklerınle karnını doyursan o kadar kaçamak yapmazsın aslında.duzenlı yedınmı ogunlerını,sen daha yenı basladın,haftaıcı vaktın olmadıgından 2 ogun yıyorsun tamam ama haftasonu 3 ogun yemelısın.ilk hedef ınsulın dırecını kırmak
dun cocuklara kek yaptım,yememek ıcın yarısını komsulara dagıttım,hala 3-4 dilim var,evdekiler hemen bıtırse de gitse gözümün onunden.
Teşekkür ederimm .
Ama bugün gayet aç uyandım.
Önce kahvemi yaptım içtim.
Birazdan da kahvaltı.
Ohh be normale dönüyorum sanırım.
Günaydın millet.Hepinize güzel bir hafta diliyorum.Hafta sonu yine coşmuşta coşmuş sayfalar.Ben giremedim haftasonu ama diyete tam gaz devam
Bu hafta sonu hem iki öğün yedim hem de akşam öğünüm 2 muz ve ceviz,fındık vb. idi.Sabah tartıldım iki günde 1 kilo vermişim.Bir de SAPHIRA nın tarif ettiği maydonoz-limon kürünü yaptım iki gündür;bence yapın sizde kilo vermede etkili olduğunu düşünüyorum.
tebriklerrrrr
tebriklerrrrr
Teşekkürler
canım burda çene çokSELAMM SABAHTAN BERİ OKUMAKLA MEŞGULÜM,İNSAN 1,5 GÜNDE 10 SAYFADAN FAZLA YAZARMI YAHU
Herkesler iyidir umarım?
Masalcım amcamın kızı da bir ara psikolojik olarak hiç bi şey yiyememiş,bir gördüm ki karşımda erimiş bitmiş bir kızisuratı cansız mı cansız..Endişelendirmek istemem ama bu durum uzun sürerse dr.a git...
Gelelim bana..
Famirin de dediği gibi itiraf.com haberlerimi sunuyorum
Hem cmtsi hem de pazar günü mevlid vardı,tahmin edersinizki pilavlı tatlılı...
Her ikisinde de aç olduğum için bir de ayıp olmasın diye yarım porsiyon pilav yedim yanında 2-3 minik dilim tatlı yedim (cumartesi gününkünde + olarak açma da vardı)
Cmtsi akşamı yağsız balık ve salata yedim
Pazar akşamı ise hiç bişey yemedim sadece yarım bardak süt içtim.
(sabah ta azcık kızarmış ekmek tadına baktım)
Velhasıl dedimki kesin kg.aldım bu pilavlardan-tatlılardan ve de beni acıktırıcak dedim,ama en güzeli acıkmadım kızlar
demek kki benim insülin direnci de kırıldı demek
tartıldım aynıyım çok şükür
Saphıranın da yaptığı gibi arada kaçamak lazım
çok sevindim canım
Teşekkür ederimm .
Ama bugün gayet aç uyandım.
Önce kahvemi yaptım içtim.
Birazdan da kahvaltı.
Ohh be normale dönüyorum sanırım.
evet canım ben de etkili olduğunu düşünüyorum.1 haftalık aram bitti benim.bugünden itibaren tekrar başladım 2 haftalık maratona.sonra kürü taamlamış olacağımGünaydın millet.Hepinize güzel bir hafta diliyorum.Hafta sonu yine coşmuşta coşmuş sayfalar.Ben giremedim haftasonu ama diyete tam gaz devam
Bu hafta sonu hem iki öğün yedim hem de akşam öğünüm 2 muz ve ceviz,fındık vb. idi.Sabah tartıldım iki günde 1 kilo vermişim.Bir de SAPHIRA nın tarif ettiği maydonoz-limon kürünü yaptım iki gündür;bence yapın sizde kilo vermede etkili olduğunu düşünüyorum.
Canan Hoca saçmalık diyor kan grubuna göre beslenme alışkanlıklarını ama bence de doğru olabilir.
Ben de bir 0 Rh+ olarak protein gruplarına düşkünümdür.
Bence çok güzel olmuş bu, resmen kaçamak engelleyici gibi bir şey.
Ne yaptın sen öyleee
Ama bu sefer o kiloların yavaş yavaş gidip bir daha hiç gelmeyeceğinden eminsin en azından .
Karatay beslenme şeklini eleştirenlerin temel noktaları
^^ara öğün^^meselesi
ama biraz mantıklı düşünürsek, Allah aşkına bundan bir 5 yıl öncesine kadar
ara öğün kavramı diye birşey mi vardı:)
hepimizin çocukluğu 3 öğün üzerine geçmedi mi
peki sağlıksız mı olduk?
Hayır
peki bu ara öğün fikri nasıl ortaya çıktı
insanları sürekli yedirerek, aklıllarından yemek fikrini çıkarmamak, tibbı boyutundan ziyade bence tamamen ticariydi..
kilo vermeye odaklanmak yerine ,sabah ara öğünde ne yiyeceğim,öğlen ara öğüne yanıma şunu alayım
bunu alayım,ikindi ara öğüne çantama yiyecek koyayım,akşam ara öğüne
ne meyve hazırlayayım ...tam bir işkence gibi bana göre
sürekli yemek hazırla,ara öğün hazırla,lıgt ürünler tüketilmeye yönlendirildik...
hepimiz iyi para kazandırdık bu sektöre,beynimiz ve ağzımız yemek düşünmekten vazgeçmedi ara öğünle...
Ünlü tıp adamı İbni Sina bile 3 öğün yiyin derken
ne okuduklarını bile bilmediğimiz 4 tane diyetisyen kendini parçaladı ara öğün yiyin,ligt ürün
tüketin,kibrit kutusu ölçüleri,az kaloriler,açlıktan zaafiyet geçiren bünyelere sahip olduk:)
ve her seferde daha fazla kilo almayla biten diyet maceraları.......
Yazarken bile içim sıkılıyor bu 6 - 7 öğün yemek meselesinin mantıksızlığını anlatmaya..
Herkes istediği metodla kilo verebilir ama ben bir daha asla bu- ara öğünlü -bir beslenme
programına dönmeyi düşünmüyorum