- 8 Ekim 2011
- 197
- 0
arkadaşlar ben 15 yıldır yani küçük oğluma hamileliğimden beri yumurta yiyemiyorum tiksindim kokusuna bile tahammülüm yok sabahları yumurta yerine ne yiyebilirim kitabı aldım başlamak istiyorum ama içinde yumurtaya alternatif bişi yok lütfen yardım(
günaydın karataydaşlarım.
hepinize harika bir hafta diliyorum :)
gunaydın canımmm.senın de haftan cok guzel gecsın,hepımiz en az 1 kg verelım ıns.:97::97::97:
Merhaba Hanımlar,
Bir süredir misafir olarak deneyimlerinizi takip ediyorum. Arada atlamalar da yaparak yaklaşık 350 sayfa okumuşumdur. Açıkcası diğer kilo verme sayfalarından daha cazip bulmamın en büyük nedeni, işlenmiş gıdalara karşı uzun zamandır bilinçli mesafem ve bunu destekleyen Sayın Canan Hoca. Bu noktadan hareketle Karatay beslenmesinin ayrıntılarını nette araştırmaya ve sizlerin süreçlerinizi takip etmeye başladım, bir kaç gün sonrasında da kitabı edindim. Ne yalan söyleyeyim sabah menülerinizi okuyunca yok dedim bu kadar yemeyle olmaz bu iş ama az az sık sık yemeyle ne oldu ki bir de bunu denemeliyim dedim, ne de olsa Canan Hoca söylüyor. İlk 5 günde 900 gr kadar gitti. Sonrasında regl olduğum için tartılamadım ki hala da devam ediyor. Ayın 18 inde ikinci kez tartılacağım ve sonucu bildireceğim. Regl olmadan en az 4-5 gün önce istisnasız her ay tatlıya, çikolataya saldıran ben bu süreçte kesinlikle yemedim, kendimi tuttuğumdan değil AKLIMA BİLE GELMEDİĞİNDEN :) Ayrıca 2 saatte bir azıcık yemek yeme stresim olmadığından ve güçlü bir kahvaltı yaptığımdan çoğunlukla akşama kadar acıkmıyorum. Günlük 2.5-3 lt su ve 3-4 fincan sodalı yeşil çay içiyorum. Velhasıl kelam, kimi zaman 2 kimi zaman 3 öğün yaparak başladığım sürecime sizlerle devam edeceğim. (Bu arada yazdıklarımı okudum da sanki dilekçe yazarcasına ciddileşmişim, biraz daha devam edersem 'gereğini arz ederim' diye bitirecektim herhalde:))) İradeniz ve azminizden büyük cesaret aldım, gazamız mübarek olsun :)
Yarın sabahki kahvaltım:
2 yumurta, 1 domates, biraz taze nane, maydanoz ve roka, 5-6 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir, çiğ olarak (fındık, yer fıstığı, badem ve ceviz), 2 kuru kayısı.
inşallah 1 er kilo gider hepimizden.evet canım.avatardaki bizzat kendim
ben şahsen bizzat kendim diyorsun yanı
e yüzünü koysaydın da tam gorseydım madem,ayrıcaa kilolu da durmuyorsun
o resimde 54 bkiloyum benyine kadınlar klübü ve 10.takım sayesinde zayıflamıştım.o zaman 6 öğün beslenerek 18 kilo vermiştim.ama 4 sene içinde geri geldi kilolar.inşallah şimdi karatay sayesinde aç kalmadan ve bir daha kilo almamak üzere hedef kiloma yeniden kavuşucam :)
hapimiz çubuk kraker olcaz kızlar allahın izniyle
o arada doğum falan mı yaptın da tekrar geldi kilolar..
18 kiloyu verip tekrar nasıl alınır acabadiye merak ediyorm.
korkuyorum açıkcası bende geri almaktan..
korkma canım almazsın.ben 1 yıl süren bir sınava hazırlık dönemi geçirdim.gece 4 lere kadar hem ders çalıştım hrem yedim içtim.3 sene kilomu koruduktan sonra 1 yıl içinde geri aldım kilolarımı.ama gece kendime ekmek arası bişeyler yapıyodum.çikolata,kola,aklına gelebilecek zararlı ve kilo yapıcı herşeyi tükettim.sonunda amacıma ulaşıp memur oldum ama bu arada 15 kilo almış bulundum
imdi inşallah allahında izniyle bu kilolardan karatayla kurtulup sonsuza kadar zayıf yaşıycam
günaydın kızlar...
haftasonu can sıkıntısından birsürü alaksız şey yedimm..
ağzıma attığım her zararlı lokma midemde sancı yapıyor nedense.
daha önce yaptığım diyette,haftasonu yaptığım kaçamaklarda midemde böle bir sorun yaşamazdım..
ama bu diyete başladığımdan beri her hamurişi midemi rahatsız ediyor..
bir bakıma memnun olruken bir bakıma canım sıkılır oldu..
ağız tadıyla kaçamk da yapamaz oldum