Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Eklemeyi unuttum, özellikle göbek ve yan simitlerden de ciddi bir erime sağladığından bu beslenme şekli, sarkma olmasın diye slim in 6 pacs de yapıyorum.

arkadaşlar ben 15 yıldır yani küçük oğluma hamileliğimden beri yumurta yiyemiyorum tiksindim kokusuna bile tahammülüm yok sabahları yumurta yerine ne yiyebilirim kitabı aldım başlamak istiyorum ama içinde yumurtaya alternatif bişi yok lütfen yardım (

yumurta yerıne muz yıyebılırsın.

Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bıraz domates,bırkac bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),,3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),bır tutam maydanoz,bır avuc kasar peynırı

Eklentiler

• $pazartes%C4%B1%20kahvalt%C4%B1m.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 34

hosgeldın,gizli takipcilerimizden biri de sendin demekhepsi yavas yavas aramıza katılıyor.

gercekten herkesın farkı deneyımı ve yorumu oluyor,birbirimizden güç alıyoruz ,o yuzden yazmak cok onemlı.
ben ılk basladıgımda forumda bu dıyetı yapan yoktu,tek basıma denedım bır sure,köy tavugu ve yumurtası bulamadıgım ıcın bırakmıstım,yanlıs yapıyorum dıye dusunmustum.sonra burda gordum kı herkes elındeki imkanlarla yapıyor,ve hıc yapmamaktan ıyıdır.

ciddi bir şekilde baslayan ve kitabı okuyan hemen herkes memnun dıyetten.bir kere dıger turlu unlu,şekerli beslenmenın sağlımıza zararlarını anlatıp ikna ediyor bizi.
ikincisi de uygulaması cok kolay,aç kalmıyoruz,diğer diyetleri bırakmamızın nedenı açlık krizleri değil mi,burda o olmuyor cunku,sağlıklı gıdalarla karnımız doyana kadar yıyoruz,kalori hesabı yok,saatlerıne uyarak yedıgımızde aclık ve tatlı krizlerimiz olmuyor,olmadıgı ıcın de yanımızda kocaq bır yaş pasta bıle yense diyetımızı bozmuyoruz.eskiden bu benim için imkansızdı.en sevdıgım yanı bu ınsulın dırencım kırıldı sanırım,çok uzun sure ac da kalsam elım ayagım tıtremıyor artık cok sukur.
hep beraber bu sekilde tum fazlalıklarımızdan kurtulur,sağlımıza kavusuruz ıns.

ben şahsen bizzat kendim diyorsun yanı

e yüzünü koysaydın da tam gorseydım madem,ayrıcaa kilolu da durmuyorsun

o resimde 54 bkiloyum ben yine kadınlar klübü ve 10.takım sayesinde zayıflamıştım.o zaman 6 öğün beslenerek 18 kilo vermiştim.ama 4 sene içinde geri geldi kilolar.inşallah şimdi karatay sayesinde aç kalmadan ve bir daha kilo almamak üzere hedef kiloma yeniden kavuşucam :)

hapimiz çubuk kraker olcaz kızlar allahın izniyle

Gunaydın karatay dıyetı yapan kızlar,benım kan gurubum ORh+ proteını cok seven bır kan gurubuymus bu,kan gurubuna gore de vucudun tercıhlerı degısebılıyormus,kolay gelsın hepımıze

merhaba kızlar eşımle bende bu dıyetı yapmak ıstıyoruz daha doğrusu ben sıtıyorum:))ama eşım balık yıyemıyo onun yerıne alternatif varmıdır

o arada doğum falan mı yaptın da tekrar geldi kilolar..
18 kiloyu verip tekrar nasıl alınır acabadiye merak ediyorm.
korkuyorum açıkcası bende geri almaktan..

günaydın kızlar...

haftasonu can sıkıntısından birsürü alaksız şey yedimm..
ağzıma attığım her zararlı lokma midemde sancı yapıyor nedense.
daha önce yaptığım diyette,haftasonu yaptığım kaçamaklarda midemde böle bir sorun yaşamazdım..
ama bu diyete başladığımdan beri her hamurişi midemi rahatsız ediyor..
bir bakıma memnun olruken bir bakıma canım sıkılır oldu..
ağız tadıyla kaçamk da yapamaz oldum

o arada doğum falan mı yaptın da tekrar geldi kilolar..
18 kiloyu verip tekrar nasıl alınır acabadiye merak ediyorm.
korkuyorum açıkcası bende geri almaktan..

korkma canım almazsın.ben 1 yıl süren bir sınava hazırlık dönemi geçirdim.gece 4 lere kadar hem ders çalıştım hrem yedim içtim.3 sene kilomu koruduktan sonra 1 yıl içinde geri aldım kilolarımı.ama gece kendime ekmek arası bişeyler yapıyodum.çikolata,kola,aklına gelebilecek zararlı ve kilo yapıcı herşeyi tükettim.sonunda amacıma ulaşıp memur oldum ama bu arada 15 kilo almış bulundum

imdi inşallah allahında izniyle bu kilolardan karatayla kurtulup sonsuza kadar zayıf yaşıycam

amacına ulaştıysan önemli değil
veririsin inşallah tekrar....
bende azıcık ipin ucunu kaçırsan alıyorum kilolarımı çok korkuyorum bu nedenle ömrümün sonuna kadar dikkat etmem lazım benimm..
çok müsait vücudum kiloları geri almaya

Merhaba kızlar,
Sabah 1 yumurtadan tereyağlı omlet,1 dilim peynir,1 ceviz yedim.
Reglim başladı benimde bu hafta daha yavaş veririm galiba kilo.Ama diyeti çok güzel uyguluyorum çok kolay geldi bana.Birde ben hiç kabızlık problemi yaşamadım. Gayet rahatım.Diyete başladığımdan beri 2 erik ve yarım muz dışında meyve (kurusuda dahil)yemedim. Sanrım turşuyu çok yiyorum onu azaltmam lazım.Kurban Bayramına kadar 60 kilonun altına düşmeyi hedefliyorum.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben daha önce 4.5 ayda 25 kilo verip,1 yılda 20 kg sunu geri aldım sonra hamilelik ve emzirme dönemi de eklendi.Şiştikçe şiştim

bu saat oldu hala kahvaltı yapmadım.şimdi kalkıp 1 muz ve yanında kuru yemiş yemeyi düşünüyorum.canım bir şey istemiyor.maydonoz-limon kürümü içtim.

gül ben de 0 RH + im ,ve protein ağırlıklı beslenmeyi çok seviyorum

sadece bende olmuyor demek o mıde agrıları.bende ılk kaçamak yapıp tahın helvası yedıgımde olmustu o sancılar.

normal yıyeceklerınle karnını doyursan o kadar kaçamak yapmazsın aslında.duzenlı yedınmı ogunlerını,sen daha yenı basladın,haftaıcı vaktın olmadıgından 2 ogun yıyorsun tamam ama haftasonu 3 ogun yemelısın.ilk hedef ınsulın dırecını kırmak

dun cocuklara kek yaptım,yememek ıcın yarısını komsulara dagıttım,hala 3-4 dilim var,evdekiler hemen bıtırse de gitse gözümün onunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…