Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar zelisce nerede?geçen cuma da bildirim yapmadı ve o zamandan beri de hiç görmedim.bilgisi olan var mı :44: güzel paylaşım yaptığımız bilgili bir arkadaşımızdı.tecrübeleri ve bilgileri bizim için faydalı oluyordu.artık gelmeyecek mi acaba
bir de zumush yok.o da aynı şekilde bilgili bir arkadaşımızdı,çok olmamıştı aramıza katılalı ama çok güzel paylaşımlarda bulunuyordu.cuma günü aşağıda adını gördüm ama hiç bir şey yazmadı? :44:

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk
11.minyatür
12.papadiya
:KK74:

2. Öğün(Ogle):1bardak ayran, bır tabak guvec, bırkac yesıl bıber,bırkac kıvırcık,bır tutam maydanoz,5 cevız,2kahverengı kaysı,bır cay kasıgı keten tohumu,bıraz pul bıber. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Eklentiler

• $pazar%20ogle%20yem.jpg
    $pazar%20ogle%20yem.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 49
arkadaşlar zelisce nerede?geçen cuma da bildirim yapmadı ve o zamandan beri de hiç görmedim.bilgisi olan var mı :44: güzel paylaşım yaptığımız bilgili bir arkadaşımızdı.tecrübeleri ve bilgileri bizim için faydalı oluyordu.artık gelmeyecek mi acaba
bir de zumush yok.o da aynı şekilde bilgili bir arkadaşımızdı,çok olmamıştı aramıza katılalı ama çok güzel paylaşımlarda bulunuyordu.cuma günü aşağıda adını gördüm ama hiç bir şey yazmadı? :44:

Hiç bir bilgim yok ama zelisce'nin ders yoğunluğu falan artmış olabilir mi ki acaba ?

2 gündür giremedim misafirden.haftasonu biraz kaçamaklı oldu ama o kadar çok yürüdüm ki sanırım o telafisi oldu.listeyi bende yapabilmeyi isterdim her nekadar yapmaktan anlamasam da:KK60:ama her hafta ailemin yanına başka bir ilçeye gitmek durumundayım.o yüzden listeye giremiyorum.çünkü tam da cuma günü gidip pazar dönüyorum.sıra bana geldiğinde sizleri bekletmek istemem..

2 gündür giremedim misafirden.haftasonu biraz kaçamaklı oldu ama o kadar çok yürüdüm ki sanırım o telafisi oldu.listeyi bende yapabilmeyi isterdim her nekadar yapmaktan anlamasam da:KK60:ama her hafta ailemin yanına başka bir ilçeye gitmek durumundayım.o yüzden listeye giremiyorum.çünkü tam da cuma günü gidip pazar dönüyorum.sıra bana geldiğinde sizleri bekletmek istemem..

oooo 82 olmussun leylaaaa,tebriklerrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:

olsun canım,sen musaıt zamanlarında paylasım yap yeter,maksat beraber olmak:KK70::KK70:

kızlarr açımmm ve mutsuzumm,yumurtayı bıraktım 4 gun oldu heralde,kızartılar cıkmaya ve kasınmaya devam edıyor.cevız badem de yemedım bu sabah,o da yapıyor olabılır dıye.sabah sadece tavada domates,uzerine peynır.1 zeytın ve 1 avuc kuru yaban mersını yedım.bunlar hıc tok tutmuyor ,keyıfsızlıgımden yemek de yapmak ıstemıyorum,su da ıcmıyorum.bu gıdısle dıyetı bırakmaktan korkuyorum:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK5::KK5:

oooo 82 olmussun leylaaaa,tebriklerrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:

olsun canım,sen musaıt zamanlarında paylasım yap yeter,maksat beraber olmak:KK70::KK70:

teşekkürler loxandracım.bir de 70 li rakamları görsem iyice rahatlıycam ama buna da şükür.doğru söylüyosun valla,önemli olan burada hep beraber motivasyonumuzu arttırmak.:KK70:

kızlarr açımmm ve mutsuzumm,yumurtayı bıraktım 4 gun oldu heralde,kızartılar cıkmaya ve kasınmaya devam edıyor.cevız badem de yemedım bu sabah,o da yapıyor olabılır dıye.sabah sadece tavada domates,uzerine peynır.1 zeytın ve 1 avuc kuru yaban mersını yedım.bunlar hıc tok tutmuyor ,keyıfsızlıgımden yemek de yapmak ıstemıyorum,su da ıcmıyorum.bu gıdısle dıyetı bırakmaktan korkuyorum:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK5::KK5:

doktora gittin mi,belki de yumurtadan değildir?haklısın,yumurta dışında yediklerin pek tok tutmaz.asıl doyurucu olan yumurta çünkü.

Evet ya ben de pembepatronu merak edıyorum,o da konuya ılgı duydugunu soylemıstı pek goremıyorum onu.

benımde karnım acıktı:///// evde hıcbısey yok pazara gıdemedım....ne yicem ben şimdi......:/:97::97::97:

Gecmıs olsun,yaban mersınınde glıkoz sekerı olabılır uzerıne dokulmusse fılan,ben bır defasında hurma alıyordum pakette glıkoz sekerı dokulmustur ıfadesını gorunce bıraktım.

loksandra sabah kavurma filan yesen,tok tutardı,bi de kızartıların çok mu bi doktora görünsen kaşıntı için ilaç filan alsan,bende de arada bir kaşıntılı kabartılar çıkar biraz kaşınırım geçer gider,günlük hayatta o kadar çok kimyasala maruz kalıyoruzki birinden biri allerji yapıyordur çok takma kafana

Acıktım şimdi mutfağa gidiyorum:KK66:
kıyma soğan biber domates menemen yapcam yumurtasız kıymalı :KK56:
menemene de ekmek banmadan nasıl yenir bilmem bazen gözüm dönüyor ekmeğe saldıracak gibi oluyorum özellkle sabahları :KK53::KK52:

loksandra sabah kavurma filan yesen,tok tutardı,bi de kızartıların çok mu bi doktora görünsen kaşıntı için ilaç filan alsan,bende de arada bir kaşıntılı kabartılar çıkar biraz kaşınırım geçer gider,günlük hayatta o kadar çok kimyasala maruz kalıyoruzki birinden biri allerji yapıyordur çok takma kafana
Evet
" Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı okudum ve son bir aydır uyguluyorum. Haftada yarım kilo ancak verebiliyorum, bence sağlıklı bir hız. Genelde hiçbir sağlık problemim yok, 6-7 kilo fazlamdan başka. Ama sürekli halsizim, ciddi bir kansızlıkta yok, limitin biraz altında sadece.
43 yaşındayım, günlük omega 3 kapsülü dışında, kullanmamız gereken “günlük, haftalık veya kür olarak önerebileceğiniz” vitamin veya minarel takviyesi var mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

07.09.2011 00:06:00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap : Omega 3 ile kuvvetli bir antioksidan almalısınız. Kan demirinize ve D-vitaminize baktırmalısınız. Yürümeye de başlayın ve bol su için...

Az yemek yemeyin, doyuncaya kadar yemelisıniz.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay "Ben antıoksıdan olarak sıyah cekırdeklı kuru uzum ya da kuru erık tuketıyorum.

saphıra saol zarif düşüncen için
şu aralar fazla giremedim foruma
ama ara sıra gene de
göz attım ,neler yapıyorsunuz diye
bende 3 kilo verdim bu diyetle
düzenli giremedğim için ve de fazla kalamadığım için
uzaktan takip ediyorum kuş bakışı:)
sevgiler

Bıldırım:Gul63
Bugun

1.öğün: Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bıraz domates,2bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),,3dıs sarımsak,3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),bır tutam maydanoz,bır avuc kasar peynırı,bıraz kıvırcık.

2. Öğün(Ogle):1bardak ayran, bır tabak guvec, bırkac yesıl bıber,bırkac kıvırcık,bır tutam maydanoz,5 cevız,2kahverengı kaysı,bır cay kasıgı keten tohumu,bıraz pul bıber. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Ikındı vaktı ızgara kofte vardı ondan da yedım.(Kacamak :KK66:) Yemekten sonrakı ruh halım: aksam yemegı yemeyecegım ıcın mutluyum.
Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı

Spor: 1 saat ev ısı yaptım,20 dakıka yurudum.

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.

canım doktora gitmen şart olduuu.
git bakalım belki tahlil falan bişey yapar kızartılarının sebebi belli olurr.
tekrar geçmiş olsunn diyeti sakın bırakmaaa tatlımmmm:KK50::KK50:

X