Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yaa ben ne kadar beceriksizimm yaaa kaç arkadaşım adresi verdi kilo çizelgesini oluşturmak için ama bir türlü kk ya yükleyemedimm.
herkesinnn varr benimm yokk. biraz daha uğraşayımm bariii bir yerde yanlış yapıyorumm ama nerdeee?

İstersen sen bana yaz bilgilerini ben yapayım ?

Gnde 1 mi, 2 mi yoksa hi mi - Hrriyet Salk

Yumurtayi gunde bire dusuruyorum. Yukaridaki link bugunku hurriyetten
Roportajlarından alıntılarda"* Yumurta kolesterolü yükseltmiyor diyorsunuz.

Evet, yükseltmiyor. Bu konuda yapılmış o kadar çok çalışma var ki. Sağlıklı yersek yediklerimiz kolesterolü yükseltmez. Yediklerimizle kolesterolün bir alakası yoktur, bu alanda bilimsel olarak bir çok çalışma yapılmıştır zaten. Bilimsel yayınlarda hastalıkları asıl başlatanın yumurta ve yağ değil de karbonhidratlar, şeker ve tatlandırıcılar olduğu söyleniyor artık. Kalp hastalıkları, şişmanlık, tansiyon, felç ve kansere sebep olan temel bozukluk insülin direncidir. İnsülin direnci hareketsizlikle, sık sık yemekle başlar. Tatlı, şeker ve bol bol ekmek yemekle başlar. Bunu başlatan en önemli sebep meyve şekeridir. Pekmezler, ballar, her türlü içtiğimiz şekerli içecekler karaciğer yağlanmasını başlatır. Bununla birlikte pankreas ve göbek çevresi yağlanır ve artık organlar iyi çalışmamaya başlar. Bu nedenle kilo alma, bugün tüm hastalıkları başlatan en önemli sebeptir.Günde sekiz yumurta yiyebilirsiniz. Yumurtanın glisemik indeksi sıfırdır. Vücudun sağlıklı proteine ihtiyacı var. Her gün sağlıklı yağ, omega 3 yenmeli. Yumurtanın sarısında ortalama 250-300 miligram doğal omega 3 vardır"dıyor hoca.

kızlar çorba olarak ne önerirsiniz ben doymuyorum genelde bari çorba içiyim önden hangi çorbalar serbest ne yapasam ki ???:26::26:

sabah:
3 barrdak şekersiz çay 2-3 çatal peynir 5 zeytin ,1 çay bardagı ceviz, 3 kahverengi kayısı,1 salata 1 yumurtadan sucuklu yumurta ama hepsini bitiremedim zaten

1 saat önce 5'i bir yerde çayımı içtim nivea body ile sporumu yaptım akşam yemegim

1 kase nohut salata olacak

bir de çogu kesim hoca sayesinde para kaybediyor özellikle diyet ürünleri olan firmalar valla yumurtanın zararının olamdıgını çok ünlü bir kalp cerrahı da söylemişti hatta bu zamana kadar yumurta yemegin dediğim için herkesden özür diliyorum demişti ....

Bugün baktım yumurtam yok.
O saatte gidip almak da zor geldi.
Ne yazık ki ekmek yedim.
Hiç de isteyerek değil ama tam tahıllı ekmek ile peynirli tost yapıverdim küçücük bir şey.
Bugünlük böyle olsun bakalım.

sanırımm yine karıştırmışımm kafam pek iyi değil dee
sinir oldumm yaa ev sahibimin annesi geldii kirayıı bana vereceksin diyorr yarım saattir kadına dil döküyorumm bi de ilk defa gördümmm inanmadım falan önce yalnız yaşıyorum sonuçtaa korktumm bayaaa kadın bi acayiptiii şu anda sinirden yüzüm yanıyorr ellerim titriyorr
o sırada çizelge yine araya gitti
ama bu seferlik böyle olsunn cumaya değiştiririmm sonuçta anlaşılıyorrr

olsun bakalımm cnmm hemen alsaydınn yarın için yumurtalarınıııı

Allah Allah insanlara güvenmek kolay mı ..
Vermedin değil mi?
Ne olacağı hiç belli olmaz.
Cuma düzeltirsin artık.

olsun bakalımm cnmm hemen alsaydınn yarın için yumurtalarınıııı

Aldım aldım.
Yarın için.
Aslında iyi de oldu hiç yiyesim yoktu yumurta.
Ama sanırım artık inisülin direncim yıkıldı.
Daha karnım acıkmadı ama geç kalmayayım diye yiyeceğim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…