- 20 Eylül 2011
- 1.516
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben ne kadar beceriksizimm yaaa kaç arkadaşım adresi verdi kilo çizelgesini oluşturmak için ama bir türlü kk ya yükleyemedimm.
herkesinnn varr benimm yokk. biraz daha uğraşayımm bariii bir yerde yanlış yapıyorumm ama nerdeee?
Roportajlarından alıntılarda"* Yumurta kolesterolü yükseltmiyor diyorsunuz.Gnde 1 mi, 2 mi yoksa hi mi - Hrriyet Salk
Yumurtayi gunde bire dusuruyorum. Yukaridaki link bugunku hurriyetten
kızlar çorba olarak ne önerirsiniz ben doymuyorum genelde bari çorba içiyim önden hangi çorbalar serbest ne yapasam ki ???:26::26:
Mercimek çorbasını hem çok seviyorum ben hem de çok doyurucu geliyor.
Tesekkurler ,domates bıle 3 gr karbonhıdrat ıcerıyor ya.sevgili gül, domates tavası harikaa görünüyorrrrrrrrrr afiyet olsunn
kırmızı mercimek mi ?? serbest mi ?
İstersen sen bana yaz bilgilerini ben yapayım ?
Hayırlı olsun.sağol cnm gül'ün yardımlarıyla bu sefer olduuuuuu
Hayırlı olsun.
sağol cnm gül'ün yardımlarıyla bu sefer olduuuuuu
Bugün baktım yumurtam yok.
O saatte gidip almak da zor geldi.
Ne yazık ki ekmek yedim.
Hiç de isteyerek değil ama tam tahıllı ekmek ile peynirli tost yapıverdim küçücük bir şey.
Bugünlük böyle olsun bakalım.
bmı ideal kiloda 14,5 olamaz çok düşük ,19-20 filan olmalıolsun bakalımm cnmm hemen alsaydınn yarın için yumurtalarınıııı
sanırımm yine karıştırmışımm kafam pek iyi değil dee
sinir oldumm yaa ev sahibimin annesi geldii kirayıı bana vereceksin diyorr yarım saattir kadına dil döküyorumm bi de ilk defa gördümmm inanmadım falan önce yalnız yaşıyorum sonuçtaa korktumm bayaaa kadın bi acayiptiii şu anda sinirden yüzüm yanıyorr ellerim titriyorr
o sırada çizelge yine araya gitti
ama bu seferlik böyle olsunn cumaya değiştiririmm sonuçta anlaşılıyorrr
olsun bakalımm cnmm hemen alsaydınn yarın için yumurtalarınıııı