- 6 Ekim 2008
- 11.790
- 216
- 41
SAPHIRA; ben de gruba girebilir miyim acaba? bu kitabı aldım okudum hatta dr u ilk dinlediğimde hayatımdan ilk önce şeekeri çıkardım 2 haftadırda ekmek yemiyorum cevizimi kayısımı yiyorum tek eksiğim omega 3 balık yagım onuda bir ara alacagım cetvelimide yapayım henüz regilim yalnız yinede bildirimleri ne zaman yapmamı istersin onuda yazarsan sevinirim artık bıktım bu kilolardan başkalarını kıskanmakdan kendime özen gösterecegim ve bu işi bu diyet sistemi ile bitirecegim..... inşaallahhhhh
hoşgeldin
tabiki. girebilirsin gruba canım.ayrıca buna ben karar vermiyorum tatlım,isteyen ben de varım deyip,başlasın diyetine..ve her gün menü bildirimi yapıyoruz.karışıklı olmaması adına tercihimiz akşam 8 civarı tek bir menü listesi ama bazı arkadaşlrımız motive oldukları için her öğünü ayrı ayrı paylaşıyor.seçim senin.cuma günleri kilo bildirim günümüz.sabah ilk wc den onra çıplak olarak tartıldığındaki kilonu bize bildiriceksin.sırası gelen arkadaşım bildirimlri alacak,listeyi yapacak.:128:
hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz yalnız değilsin,inşallah hep birlikte kurtulucaz bu pis kilolardan