kızlar ben de bugün başladım.artık canıma tak etti.önümde hava yastığı gibi bir göbekle gezmek beni çok üzüyor.yakıştıramıyorum kendime.bugün yediklerim:
sabah:bir parça peynir,domates salatalık ve 2 yumurta
öğlen:bir tabak barbun fasülye,salata,ayran
akşam:bir avuç kadar kırmızı et ve salata.ama şu an çok açım ve 2 kayısı ve birkaç fıstık yedim.of dayanamadım yine baktım daha ileri gideceğim kendimi bilgisayarın başına attım.
ne olur bu sefer vereyim şu kiloları.eşimin beni umutsuz bir vaka olarak görmesinden ,benimleyken çaktırmıyor ama ezilip büzülmesinden çok bıktım.şu kısacık hayat yağların tasasıyla geçmemeli artık...
hosgeldın canım.buraya sureklı gırersen motıvasyonun ve basarın artar.hergun menulerımızı ve haftada bır verdıgımız kıloyu da paylasıyoruz.
kitabı aldın mı,okuyunca zaten baska turlu beslenmek vıcdan azabı cektırıyor,bile bile hastalıklara davetıye mı cıkarıyorum dıye dusunuyor ınsan.yanı dıger dıyetler gıbı bırkac ay dısımı sıkayım sonra eskı duzenıme donerım dıyecegın bır dıyet değil karatay diyeti,omur boyu sağlıklı yasamak ıcın olusturulmus bır beslenme programı.
basta 1 en fazla 2 hafta zor gelebılır,ne de olsa eskı alıskanlıklarımızı degıstırıyoruz,insulın dırencı kırılana kadar canın arada atıstırmak da ısteyebılır.bunlar normal,hepsının de caresı var,açlıgınla basbasa kalmıyorsun
bugunku menunu degerlendırelım:
kahvaltı cok onemlı,ve kuvvetlı olması gerekıyor.
2 yumurta yemen guzel
peynır 1 avuc ıcı olacak en az
10-15 zeytın yemelısın sıyah veya yesıl
1 cay brd cevız veya fındık veya fıstık veya badem
4-5 kuru kayısı
bu kahvaltıyı hergun tam olarak yaparsan gun ıcınde acıkma krızlerın olmayacak ve tum gunu cok daha rahat gecıreceksın.
yıne de ogun aralarında acıkırsan 1 avuc tuzsuz kuruyemıs yıyebılırsın.
oglen yemegın guzel
akşam da az yemıssın zaten acıkman normal.etın yanında 1 tbk sebze yemegı yeseydın daha rahat olurdun suan.
yıne de ıyı bır baslangıc ıcın tebrık edıyorum.
hep beraber tüm yağlarımızdan kurtulup,fit hatunlar olacagız ıns,bıze takıl hayatını yaşa