- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
teşekkürler masal darısı bizim başımıza
fakat ben yavaş kilo vermemi fazla kalori almama bağlıyorum ceviz badem zeytinyağı tereyağ hepsi yağ grmı 9 kalori akşama kadar toplam kalorimiz fazla oluyor gibi geliyor bana çünkü doymak için ana yemeği fazla yiyorum sanki onu da azaltsam bütün gün aç kalırım :26::26:
tamam canım öyl yaparızcanım geçen haftaki kg u yazmamışsın,o olmadan yüzdeni hesaplayamam
ama ben gecen hafta tartılmadım çünkü bugün 11.günüm..siz beni bu hafta listeye dahil etmeyin haftaya gireyim zaten giden gitti bakalım bu hafta gidecek mi asıl önemli olan o:)) bugünden itibaren bildirimlerimi yapayım cumaya da yüzde mi hesaplarızz....olur mu??
saphira liste için teeşkkürlerr,eline sağlık...
kilo verenleri,vermeseler dahi kilo almayanları tebrik ediyorummm
rica ederim
sabah bir yumurtalı kahvaltı klasik
bitki çayı
1 küçük tabak kabak+4 lahana sarması+yogurt+seftali
türk kahvesi
aksam
lahana sarma +yoğurt+üzüm(lahana sarmam anca bitcek)
bende bildirim yapmadım reglim ama sabahları göbeğime hayranım bekarlığımdan beri ilk defa bu kadar inceyimaksam 6.30 dan sonra su içiyorum bugun limonlu su iccemm ama bi 5 li kıloları görseydimm
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yeni hamileyim karatay diyeti şeklinde beslenmek bana zarar verir mi diye sormak istedim çünkü sebze meyve protein ceviz baklagil herşey mevcut ekmek makarna şekerin zaten çocuğa ne faydası olabilir ki diye düşündüm ama sizler ne dersiniz bilmem gebeliğini 6-7 kilo ile tamamlayanlar var 1. gebeliğimden çok az kilom kaldı ve 2.gebelğimde çok almamak adına sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca canan hocanın mailini bilen var mı
Kızlar lısteyı ben yapıyorum bu hafta yazdıklarıızı okuyamadım 1 haftadır katılamadım sımdı gerıye donuk okuyorak lısteyı yaparım aksamda gec bısaattede olsa yayılarım yalnız toplamda kac kısıydık hanı tamamlandıysa sımdıdıe yapabılırım
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yeni hamileyim karatay diyeti şeklinde beslenmek bana zarar verir mi diye sormak istedim çünkü sebze meyve protein ceviz baklagil herşey mevcut ekmek makarna şekerin zaten çocuğa ne faydası olabilir ki diye düşündüm ama sizler ne dersiniz bilmem gebeliğini 6-7 kilo ile tamamlayanlar var 1. gebeliğimden çok az kilom kaldı ve 2.gebelğimde çok almamak adına sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca canan hocanın mailini bilen var mı
SAPHIRA bu haftaki listeyi yaptı ama geriye dönüp okuduğunda yorumları göreceksin.
Listeyi herkes yapmak istemediğinden isteyenler bulunacak listede artık yazzcım.
SAPHIRA bu haftaki listeyi yaptı ama geriye dönüp okuduğunda yorumları göreceksin.
Listeyi herkes yapmak istemediğinden isteyenler bulunacak listede artık yazzcım.
kizlar araniza yeni katildim.Tabi kabul ederseniz....:)yaklasik 1-1.5 haftadir bu diyeti yapiyorum... Aslinda diyet demek yanlis oldu yasam bicimi demek daha dogru:) 57.5 kilo ile ile basladim su an 55.9 kiloyum.Daha yolun basindayim.Insallah devami gelir cunku 50 kilo olmak istiyorum.Neyse bugun ki sabah kahvaltimi yaziyim
kahvalti:sabah kalkar kalkmaz sirkeli su 2 tane kaysi kivaminda haslanmis yumurta 10 zeytin peynir bir bardakta sut :) yesillik:) hepimize BASARILAR...
:) COK GEC GORDUM HERKESI HESAPLADIKTAN SONRA ama neyse haftaya ben yaparım belkı daha sonrakı haftada yapabılırım ben bu dıyetı uygulayabıleyım burda olabıleyımde prob degıl gun boyu bılg basıdnayım nasıl olsa ama 16,00 a kadar sonraya kalırsanız cumartesı yaparım ancak lısteyı ben bu hafta hıc uyamadım kedımı bıraktım dolayısıyla buraya gıremedım ama okudukca kendıme gelıyoru mumarım cok kılo almamısımdır yarın sabah tartılıp haftaya ole devam ederım artık sevgıler
1.eski_bir_masal: % 4.95
2.ceylin: % 1.58
3.ylmznrmn:% 1.40
4.leylak84:% 1.20
5.idealist33:% 0.98
6.saphira:% 0.82
7.loxandra:% 0.63
8.tylholl:% 0.46
9.famir:% 0.32
10.mattika:% 0-- gül63:% 0 --guleysa:% 0
ikiz81: % 0 liste adayı
yagmury: % 1.51 liste adayı
gramafon: % 1.44 liste adayı
papadiya: bugün başlıyor
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yeni hamileyim karatay diyeti şeklinde beslenmek bana zarar verir mi diye sormak istedim çünkü sebze meyve protein ceviz baklagil herşey mevcut ekmek makarna şekerin zaten çocuğa ne faydası olabilir ki diye düşündüm ama sizler ne dersiniz bilmem gebeliğini 6-7 kilo ile tamamlayanlar var 1. Gebeliğimden çok az kilom kaldı ve 2.gebelğimde çok almamak adına sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca canan hocanın mailini bilen var mı
Daha önceden diyet yapan bir arkadaşıma sormuştum,sabah kalkıp idrarı yaptıktan sonra tartıl demişti.
Bu sabah öyle yaptım,sonucumu öyle yazdım.Doğru mu yaptım ?
kizlar araniza yeni katildim.Tabi kabul ederseniz....:)yaklasik 1-1.5 haftadir bu diyeti yapiyorum... Aslinda diyet demek yanlis oldu yasam bicimi demek daha dogru:) 57.5 kilo ile ile basladim su an 55.9 kiloyum.Daha yolun basindayim.Insallah devami gelir cunku 50 kilo olmak istiyorum.Neyse bugun ki sabah kahvaltimi yaziyim
kahvalti:sabah kalkar kalkmaz sirkeli su 2 tane kaysi kivaminda haslanmis yumurta 10 zeytin peynir bir bardakta sut :) yesillik:) hepimize BASARILAR...