Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben son 1 hafta pek bakamadım da ne kadar süredir uyguluyorsun karatayı ?
Kaç öğün yapıyorsun?
Badem ve cevizi günlük ne kadar tüketiyorsun?
Ben tereyağı kullanmıyorum mesela.
Zeytin yağı konusunda da sınır yok ama ben onu da çok az kullanıyorum.
Yağsız gibi bir şey oluyor.
Çünkü zaten badem ve cevizden alıyorum ben omega 3 ümü .

sabah bir yumurtalı kahvaltı klasik

bitki çayı

1 küçük tabak kabak+4 lahana sarması+yogurt+seftali

türk kahvesi

aksam
lahana sarma +yoğurt+üzüm(lahana sarmam anca bitcek)

bende bildirim yapmadım reglim ama sabahları göbeğime hayranım bekarlığımdan beri ilk defa bu kadar inceyim aksam 6.30 dan sonra su içiyorum bugun limonlu su iccemm ama bi 5 li kıloları görseydimm

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yeni hamileyim karatay diyeti şeklinde beslenmek bana zarar verir mi diye sormak istedim çünkü sebze meyve protein ceviz baklagil herşey mevcut ekmek makarna şekerin zaten çocuğa ne faydası olabilir ki diye düşündüm ama sizler ne dersiniz bilmem gebeliğini 6-7 kilo ile tamamlayanlar var 1. gebeliğimden çok az kilom kaldı ve 2.gebelğimde çok almamak adına sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca canan hocanın mailini bilen var mı

Sarmalar sanki çok mu olmuş hani pirinç var ya içinde.

Daha önce bu soru karataya sorulmuştu.
Dotorlar sitesinden ulaşılmıştı.
Aksine yararı olur senin ve bebeğin için.

bu saat oldu hala fazla acıkmadım.ogle yemegı ıcın az zeytınyagında sotelenmıs havuc ve kabagı sarımsaklı yogurtla karıstırıp bır elma ıle yemeyı dusunuyorum siz?

Kızlar lısteyı ben yapıyorum bu hafta yazdıklarıızı okuyamadım 1 haftadır katılamadım sımdı gerıye donuk okuyorak lısteyı yaparım aksamda gec bısaattede olsa yayılarım yalnız toplamda kac kısıydık hanı tamamlandıysa sımdıdıe yapabılırım

arkadaşlar karatay diyeti nedir işe yarıyor sanıyorum nasıl uygulanıyor..ben 1.62 boyunda 61 kiloyum hedef 54 :)))

SAPHIRA bu haftaki listeyi yaptı ama geriye dönüp okuduğunda yorumları göreceksin.
Listeyi herkes yapmak istemediğinden isteyenler bulunacak listede artık yazzcım.

Öğle menüm
1 tabak karnıbahar yemeği,1 kibrit kutusu kadar haşlanmış et zorla yedim pek iştahım yok bugün.

kizlar araniza yeni katildim.Tabi kabul ederseniz....:)yaklasik 1-1.5 haftadir bu diyeti yapiyorum... Aslinda diyet demek yanlis oldu yasam bicimi demek daha dogru:) 57.5 kilo ile ile basladim su an 55.9 kiloyum.Daha yolun basindayim.Insallah devami gelir cunku 50 kilo olmak istiyorum.Neyse bugun ki sabah kahvaltimi yaziyim

kahvalti:sabah kalkar kalkmaz sirkeli su 2 tane kaysi kivaminda haslanmis yumurta 10 zeytin peynir bir bardakta sut :) yesillik:) hepimize BASARILAR...

Bende seneye hamile kalmayı düşünüyorum. Oğlum 5 yaşına geldi kardeş şart artık.Kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum.Kilo verincede kartay usulü beslenmeye dikkat edicem.İlk hamileliğimde yaptığım en büyük hata karbonhidrat ve meyveyi çok yememdi.1 kg mandalinayı 1 günde yiyordum.Görenler ikiz doğuracağımı sanıyordu.Komşum ise incecikti sadece karnı büyümüştü. Sonuç benimde 3.200 gr bebeğim doğdu komşumun ise 3.500 kg bebeği doğdu. Demekki yediğimi bebeğe değil kendime depolamışım.

SAPHIRA bu haftaki listeyi yaptı ama geriye dönüp okuduğunda yorumları göreceksin.
Listeyi herkes yapmak istemediğinden isteyenler bulunacak listede artık yazzcım.

:) COK GEC GORDUM HERKESI HESAPLADIKTAN SONRA ama neyse haftaya ben yaparım belkı daha sonrakı haftada yapabılırım ben bu dıyetı uygulayabıleyım burda olabıleyımde prob degıl gun boyu bılg basıdnayım nasıl olsa ama 16,00 a kadar sonraya kalırsanız cumartesı yaparım ancak lısteyı ben bu hafta hıc uyamadım kedımı bıraktım dolayısıyla buraya gıremedım ama okudukca kendıme gelıyoru mumarım cok kılo almamısımdır yarın sabah tartılıp haftaya ole devam ederım artık sevgıler

:) COK GEC GORDUM HERKESI HESAPLADIKTAN SONRA ama neyse haftaya ben yaparım belkı daha sonrakı haftada yapabılırım ben bu dıyetı uygulayabıleyım burda olabıleyımde prob degıl gun boyu bılg basıdnayım nasıl olsa ama 16,00 a kadar sonraya kalırsanız cumartesı yaparım ancak lısteyı ben bu hafta hıc uyamadım kedımı bıraktım dolayısıyla buraya gıremedım ama okudukca kendıme gelıyoru mumarım cok kılo almamısımdır yarın sabah tartılıp haftaya ole devam ederım artık sevgıler

Ne demek kabul ederseniz buyur tabi arkadaşım.
Çok güzel kilolar vereceğiz beraberce.
Kahvaltında gayet güzel, zaten 2 haftada baya oturtmuşsundur sen.

Arada oluyor öyle dönemler, haftaya telafi edersin.
Liste işini de hafta işi konuşur bir yol buluruz bakalım ama sanırım bundan sonra sadece isteyenler girecek.

bende liste adayı olabilirmiyim lütfeen :)

merhaba allah tamamına erdirsin.
Ben de allah izin verirse hamiş kalırsam pek bozmayı düşünmüyorum diyetimi
belki arada tatlı kaçamağım olur :)

Daha önceden diyet yapan bir arkadaşıma sormuştum,sabah kalkıp idrarı yaptıktan sonra tartıl demişti.
Bu sabah öyle yaptım,sonucumu öyle yazdım.Doğru mu yaptım ?

Daha önceden diyet yapan bir arkadaşıma sormuştum,sabah kalkıp idrarı yaptıktan sonra tartıl demişti.
Bu sabah öyle yaptım,sonucumu öyle yazdım.Doğru mu yaptım ?

Çok doğru yapmışsın.
Hatta bağırsaklarındakileri de boşaltabilsen daha iyi de sabah sabah olmuyor genelde.
Evde tartılıyorsan üstündekileri de çıkar hatta.

evet bu bir yaşam biçimi !
akşamları sporda soyunma odasında kızlara da aşılıyorum karatayı,yakında nüfusumuz çoğalacak burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…