Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ha buarada geçen hafta diyete harfiyen uydum.ama sütüm azaldı sanki sağınca çok az süt çıkıyordu.bu yüzden bu hafta daha esnek davrandım mecburen vermemişim.inşallah bu hafta sporu sıkı tutarak veririm

1.eski_bir_masal: % 4.95
2.ceylin: % 1.58
3.ylmznrmn:% 1.40
4.leylak84:% 1.20
5.idealist33:% 0.98
6.saphira:% 0.82
7.loxandra:% 0.63
8.tylholl:% 0.46
9.famir:% 0.32
10.mattika:% 0 -- gül63:% 0 --guleysa:% 0
ikiz81: % 0 liste adayı
yagmury: % 1.51 liste adayı
gramafon: % 1.44 liste adayı
papadiya: bugün başlıyor

Son düzenleme:

Eline sağlık SAPHIRAcımm ..
Herkesi tebrik ederim kızlar.

geçmiş olsun....

evet bu da iyi fikirr,yapamak isteyenler kendi arasında liste yapsın,mantıklı

ayy çok geçmiş olsun.
Neredeydin sen ?
Çok mu şiddetliydi ?
Bence de fikir gayet mantıklı.
sağol canım
selam bayanlar ben bu hafta listeye dahilim sanırım 2 haftam bitti.geçen hafta 2 kilo verdim bu hafta veremedim malesef ki 87.400 kiloyum
canım ben sana geçen haftada yazdım ama sanırım görmedin.bildirim sıralamasına göre yaparsan bildirimi daha kolay oluyor

Eline sağlık SAPHIRAcımm ..
Herkesi tebrik ederim kızlar.

rica ederim canım.ben de sana teprik koyuyorum

Tebrikler kızlar
bu arada ben aday değil miyim ikinci haftam geçen hafta da burdaydım neyse önemli değil tickerim tikir tikir işler inşallah

Tebrikler kızlar
bu arada ben aday değil miyim ikinci haftam geçen hafta da burdaydım neyse önemli değil tickerim tikir tikir işler inşallah

gramafoncum bildirimini görmedim,gözümden kaçtı sanırım.bildirim sırasıyla kopyala yapıştır olarak tekrar yazarsan,eklerim listeye.bu hepimizin olduğu son liste olacak zaten canım.bugünden sonra istemeyenler listede olmayacak

1. Bildirim:07.10.2011

Rumuz:Gramafon
Başlangıç tarihi:26.09.2011
Başlangıç kg: 69
Bu hafta: 68
Fark: + veya -:-1 kg
Toplam fark: -1 kg
Beden:40
Spor: 5 gun yuruyus, ya da leslıe
Boy: 160
Hedef: 55-57

guleysa ve gramafon sizi de ekledim

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum :

ben bu hafta regl olduğum için net kilomu bilmiyorum:44:
ama yarım kilo gibi düşme var tartım beni yanıltmıyosa tabi

% 1, 45 oluyooooooo

1 / 69 = 0.0144
0.0144 X 100 = 1.44 sen nasıl hesapladın bilmiyorum ama hesap makinasında hesaplıyorum ve virgülden sonraki 2 rakamı yazıyorum

Arkadaşlar bundan sonraki haftalarda da listeye katılmak isteyenler ve sıram gelince listemi yaparım diyenler,aşağıdaki listeye kendilerini eklesinler

1. saphira
2.

kızlar bende devam ediyorum ama arada kaçıor.dün yemekteydik mecburen biraz kaçtı:) ama çok yavaş veriyorum 65 ten 63.8 e düştüm. 2 haftayı geçti sanırım 2 kilo 200 gram verdim ama spor yapamıyorum sanırım ondan bide pazar günleri biraz bozuyorum istemeden bi tek evde eşimle beraber ogün kahvaltı ediyoruzda neyse benim 2 haftada 2 kilo vermem normalmi?

Ogle menum :1bardak su, bır tabak kuru fasulye, bırkac yesıl bıber,bıraz pul bıber.

bence normal
ben de haftada bir eşimle kahvaltı ediyorum cnm ama bozmuyorum.
sadece geç yapılıyo kahvaltı,öğlen yenmiyo akşama doğru yiyoruz..

Yedım ama ac degıldım.

Eklentiler

• $cuma%20ogle%20yem.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…