Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

daha öncede yazdım ya canım ''yazz'' arkadaşımızdan ses yok,yazz 2. ydi.o gelmezse 3. ye geçsin sıra,sonraki haftaya da yazz gelirse,o yapar dedik.

herkesin oranlarını hesplayıp,sıraya koyacaksın

ben pek acemiyim yawww,hazırlıksız yakalandım..
doğru sonuçlar çıkarabileceğimden şüpheliyimmm

ben pek acemiyim yawww,hazırlıksız yakalandım..
doğru sonuçlar çıkarabileceğimden şüpheliyimmm

durum anlaşıldı merkez :) bu hafta da ben yapıcam listeyi,haftaya sıran geldiğinde sen yaparsın,ve sırası gelen yapar sonra da

mattika arkadaşım sen de benim gibi çocuk özlemindesin,Rabbim bir an önce sağsalim kavuştursun bizi...

benim diyet ve spordaki ilk amacım hormonlarımı dengeleyip yumurtalıklarımı sağlıklı çalıştırmak.akabinde de sağlıklı bir hamilelik...
bu da kg.vermemle bi de stressiz olan birşey...
(benim de 2 kayıbım var.)

kızlar çorbalar terbiyesiz olmuyo ben de accık un koyuyorum mecburen
çorbasız duramam kış geliyo,haa tarhana da öyle onu da haftada 1-2 kesin yaparım...

bu sabah armut yemiştim kahvaltmda,erken acıktırdı beni üff

Son düzenleme:
Bildirim: 07/10/2011
Rumuz: tylholl
Başlangıç tarihi:25/08/2011
Başlangıç kg: 115
Geçen hafta: 107.5
Bu hafta: 107
Fark: -500
Toplam fark: 8 kg
Beden:46
Spor: Hemen hergün yürüyüş
Boy: 1.70 cm.
Hedef: 65 kg

Artık çok yavaşladı benim kilo vermem ya.Ben de şu saphiranın maydonoz küründen yapayım bari belki faydası olur.Liste işine gelince de bence bu zorlayıcı bişey hepimiz için.Masal gönüllüydü,yaptık ama bundan sonra yapmayalım bence.Herkes bildirsin sonuçta bir yarış yapmıyoruz.Saat dokuzdan bu yana bildirim yapayım diye açtım ama ancak yazabiliyorum.Tabiki yapılacak diyorsanız sıram geldiğinde yaparım ama bence kimsenin buna ayıracak zamanı yok derim ben..

amin canım, hayırlı sağlıklı evlatlar versin allah.
71 kilo ile başladım ben ama 74 fln olmuştum bi ara
bu 10 kiloyu verince adet düzenim düzeldi, baya dengesizdi önceden.

unsuz yoğurt çorbası veya süt çorbası yapıyorum ben, buğdaylı ya da kısırlık bulgurla.
güzel de oluyo tavsiye ederim. ölçüsüne dikkat ettikten sonra bişey olmaz çorbadan mideyi yatıştıryo, kabızlığı engelliyo vs.

tariflerini yazarmısın müsait bir zamanda
unsuz su gibi olmuyolar mı?

durum anlaşıldı merkez :) bu hafta da ben yapıcam listeyi,haftaya sıran geldiğinde sen yaparsın,ve sırası gelen yapar sonra da

saphıra bence gönüllü yoksa bu iş iptal edilsin..
çocuğu olan,dersleri başlayan,işte çalışıyor olan vs.
birçok mazereti olan arkadaş var.
birde ben bu hesap işini cidden anlamadım,geçen haftada yanlış hesaplamıştım zaten,hatayı nerde yaptığımıda anlamıyorum..
ve benim gibi olan arkadaşlarında olduğunu tahmin ediyorum.
herkes yüzdesini yazsın tek tek sıraya koyayım
1.den başlayıp dizeyim ama kontrol yapmam mümkün değil..
kilo verme miktarına göre dizicez ya da yüzde hesaplamadan...
bu durumda kilosu düşük olanlar hep sonuncu olacak ama ,ne yapalımm

famircim sen 11 kg.kadar vermişsin toplamda maşşAllah
16-09 dan beri mi verdin bu kg.yu öyle olamaz heralde di mi?

bu liste işi takım gruplarda yapılan birşey zaten..
diğer zayıflama topiklerinde görmedim ben...
gönüllü olanın ortaya attığı bir fikirdi galiba bu..
daha önceleri ben olmadığım için olay nasıl gelişti bilmiyorum ama.
gönüllü yoksa buna zaman ayırmak zor.

ne haber kızlar,şu liste işini boşversek zaten kimsenin yapası da yok,zaten ticker larda herkesin ne yaptığını görüyoruz,ben yokken hep kısır yemişsiniz ,afiyet olsun,bugün ben de yiycem ,kısırsız olur mu bea,günde 2 kaşık bulguru yemeyip haftada bir kısır yesek olma mı?
ben bu haftayı hasta geçiriyorum,kilo da veremedim,aynıyım 72,spor filan yapamıyom ama çoook işlerim var evde,koca evi dip köşe paklamam gerek,bu arada diyetin ana hatlarına uyuyorum,ekmek ve türevleri yok,şeker ve türevleri yok,kaçamağı incirle yaptım ,hal vaziyet böyle görüşürüz:82:

Bildirim:
Rumuz: eski_bir_masal
Başlangıç tarihi:03.09.2011
Başlangıç kg: 64
Geçen hafta: 62.6
Bu hafta: 59.5
Fark: 3.1
Toplam fark: 4.5
Beden:38
Boy: 1.70 cm.
Hedef: 55 kg

famircim sen 11 kg.kadar vermişsin toplamda maşşAllah
16-09 dan beri mi verdin bu kg.yu öyle olamaz heralde di mi?

hayır canım yaklaşık 10 aydır diyettetyim ben.
10 ayın her günü sıkı diyetle geçmedi ama genel olarak dikkatli beslendim,ilk zamnalar haftada 2-3 kere spor da yaptım öyle gitti şükür

arkadaşlar burda kararları ben vermiyorum,çoğunluk ne isterse onu uygularız tabiki.Ben listenin ve tablonun motivasyon arttırıcı olduğunu düşünüyorum..ve en azından masalın ve benim emeğime istinaden herkesin 1 kez yapmayı istemesini dilerdim ama zorla yaptıracak halimiz yok ya.istenmiyorsa yapılmasın liste.famir verilen kiloya göre liste yaparsak haksızlık olur.örneğin;ben 2 kg verirken sen 200 gr. verdiğinde ben senin önüne geçicem,halbuki senin kilona göre sen benden fazla vermiş olacaksın aslında.bu adil olmaz..

1 haftada 3 kilo muu
nasıl oldu bu işşş ,maşşalahhhh

Nasıl oldu bu iş berbat derecede aşk acısı çektim 4 günlüğüne falan.
O sırada olmuş bitmiş.
Problem halledildi çok şükür.
Artık ne kadar yavaş versem de şikayet etmek yokkk ..

Bildirim:
Rumuz:leylak84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91.5
Geçen hafta:83
Bu hafta:82
Fark: - 1
Toplam fark:9.5
Beden:44
Spor:bu hafta yoktu
Boy:168
Hedef:70

Nasıl oldu bu iş berbat derecede aşk acısı çektim 4 günlüğüne falan.
O sırada olmuş bitmiş.
Problem halledildi çok şükür.
Artık ne kadar yavaş versem de şikayet etmek yokkk ..

ben de diyecektim çok vermişsinnn
ama sebebi demek buymuş psikolojik yememenin....
Allah yaşatmasın bir daha

oovvv geçen haftanın acısını çıkartmışsın masalcım sağlıklı vermedin sanırım değil mi,bahsetmişsin zaten.neyse toparlanır vücut bir şey olmaz,tabi kilo almadan toparlansın yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…