Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

fatura tylholl ve bana kesilmiş gibi olduu..
lista yapma taraftarı olanlar,sıra bana geldiğinde yapabilirim diyenler ve liste iptal edilsin diyenler düşüncelerini ortaya koysun öyleyse..
kaçak dövüşmeyelimmm

Derslerim bir taraftan yoğunluğum başlıyor.
13. takımın listesini de yapıyorum.
Keşke yapabilsem de olsa liste.
Açıkçası ben de motive ettiğini düşünüyorum, hoş cuma yarışmaları da var karar herkese kalmış.

oovvv geçen haftanın acısını çıkartmışsın masalcım sağlıklı vermedin sanırım değil mi,bahsetmişsin zaten.neyse toparlanır vücut bir şey olmaz,tabi kilo almadan toparlansın yahu

Geçen hafta zaten çoğu ödemmiş SAPHIRAcım.
1 gün sonra 1 kg az çıkmıştım yol falan ama tabi yine de az değil.
Hale hiç bir şey yiyecek durumda değil midem de yemek zorundayım.

lista yapma taraftarı olanlar,sıra bana geldiğinde yapabilirim diyenler ve liste iptal edilsin diyenler düşüncelerini ortaya koysun öyleyse..
kaçak dövüşmeyelimmm

Aynen öyle ki gerekirse yapacağımızı da söyledik ayrıca.Herkes fikrini söylesin ona göre karar verelim.

herkese merhaba kızlar
her sabah ılık elma sirkeli su içiyorum
kahvaltım:
2 yumurtalı peynirli omlet ceviz-badem karışık, peynir, zeytin, klasik kahvaltı işte
Kahvaltı sonrası 1 saat yürüyüş yaptım
şimdi de 5 i bir yerde çay içiyorum

başlangıç kilom: 69
Şimdiki kilom: 68
Hedefim: 57-55 kg olsam yeter

Benim sorunum şu ben 26 eylül de başladım bu diyete yani bu ikinci haftam (12 gün olmuş) ama ancak 1 kilo gitmiş biraz yavaş gibi spor diyet, su ne gerekiyorsa yapıyorum daha ne yapayım bilmem :84::84: :26::26:

Lista yapma taraftarı olanlar,sıra bana geldiğinde yapabilirim diyenler ve liste iptal edilsin diyenler düşüncelerini ortaya koysun öyleyse..
Kaçak dövüşmeyelimmm

ben listede değildim ama elbet bir gün gelirse sanırım ben de yapamam
işyerinde zor,evde de pc yok...

herkesin bir olmuyor hızı canım..
Sabırr diyorum.
Az veren yağdaan çok veren kastan

şu 5i bir yerde çayların tadı nasıl içilebilir mi?

Bir de tuzsuz hazır ayran varmı hiç gördünüz mü?

Rumuz:ylmznrmn
Başlangıç tarihi:05/09/2011
Başlangıç kg:74
Geçen hafta:71
Bu hafta:70
Fark: - 1
Toplam fark:4
Beden:44
Spor:bu hafta yoktu
Boy:150
Hedef:55

arkadaşlar uzun zamandır evde bulunamadım bildirimde de bulunamadım inşaallah bundsan sonra düzenli bildireceğim

dun de soylemıstım,sıram gelirse yaparım

benim yerimede sen yap öyleyse...
ya da liste sondan başlasınn...biz de göre göre tecrübe sahibi oluruzz hem...
geçen hafta ilk üçe girenelrin günahı ne anlamadım ki
ilk listeye girişimin ertesi hafatsı liste tutuştu elime

Liste çok önemli değil bence ama herkesin ticker i olması şart verdiği kilo belli olsun hem beden kitle indeksi de gözüktüğü için verdiği kilo değil vücüt boy-kilo oranı önemli
110 kilo olan 10 kilo verdiğindeki beden kitle indeksi değişimi 65 kilonun 2 kilo vermesiyle neredese aynı olur yani oran önemli, kilo değil
Tabi bana göre öyle siz bilrsiniz yine kimseye iş yükü olmasın madem ama herkes ticker hazırlayıp onu cumaları günvcellesin bki değişimi başarımız olsun olma mı???

ceylın benımde kılodan dolayı bebegım olmuyodu polıkıstık over hastasıyım.asılama dahıl bıcok yontem denedı doktorum olmadı.ne zamankı 10 kılo verdı kendılıgınden hamıle kaldım allahın ıznıyle.kılo ve moral cok onemlı bu konuda allah muradını versın herkesın

canım sen bugün listeye giriyorsun.

famircim kimseye fatura filan çıkarma diye bir şey yok. o zaman liste isteyenler arasında bir liste yapalım.böylece isteyen katılmış,istemeyen de katılmamış olur.biz en başta da herkes kendi isteğiyle girmişti listeye,şimdide aynı şekilde çıkabilir

bu arada biraza önce burda depren oldu ya çok korkarım benb depremden kızımı korkutmamak için hiç sesimi çıkarmadım ama fen aoldum ya

Rumuz:bfk
Başlangıç tarihi:26/09/2011
Başlangıç kg:80.4
Geçen hafta:
Bu hafta:77.3
Fark: 3.1
Toplam fark:3.1
Beden:42
Spor:bu hafta yoktu
Boy:1.75
Hedef:65 evet arkadaslar bu hafta listeye dahil değilim ama haftaya beni de alırsanız sevinirim..her gün bildirimlerime başlayacağım takip ettim ama bildirim yapmamıştım....

geçmiş olsun....

evet bu da iyi fikirr,yapamak isteyenler kendi arasında liste yapsın,mantıklı

herkesin bir olmuyor hızı canım..
Sabırr diyorum.
Az veren yağdaan çok veren kastan

şu 5i bir yerde çayların tadı nasıl içilebilir mi?

Bir de tuzsuz hazır ayran varmı hiç gördünüz mü?

5 i bir yerde ben marketten aldım doğadan, ama tadı kötünün iyisi ama henüz bir faydasını görmedim,:84::84:
tuzsuz ayran da gör medim hiç belki vardır yoksa da yoğurt al kendin yap hatta yoğurdun içine maden suyu (soda) koy ayran yap süpppper oluyooooor

ayy çok geçmiş olsun.
Neredeydin sen ?
Çok mu şiddetliydi ?
Bence de fikir gayet mantıklı.

Aynen öyle ki gerekirse yapacağımızı da söyledik ayrıca.Herkes fikrini söylesin ona göre karar verelim.

bencede liste olmasın dün demistim çünkü o hafta giremiyorlar işi çıkar vs. vs önemli olan burdakı motivasyon birbirimizi yönlendirme spor diyet adına. dün iki hafta girmeyen listeden çıksın diye bben sahsen üzülürüm listeden çıksam belkı 2 hafta nete giremiycez önemli olan dostluk olussun birbirimizi tanıyalım motiveedelim

selam bayanlar ben bu hafta listeye dahilim sanırım 2 haftam bitti.geçen hafta 2 kilo verdim bu hafta veremedim malesef ki 87.400 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…