bir arkadaş kısır yemiş kısır serbest mi???
Lahana sarmayı neyle yapıyorsunuz serbest mi sınır var mı??????
bilen biri varsa yardımcı olabilir mi????
kısır yedım ama mutsuzluk hissi yokdengelı yedım yani
lahana sarmasınıda kıyma-az bulgur-az mercimek- sogan-salca-baharatla yogurdum güzeldi
loxandraaaaaa nerdesinnnn?
benimm 2 mil bitti baya yorduu ama yaa hamlamışım iyice
bundan sonra hergün yapacammm oohh kendime geldimm vallaaaaa
loxicm ben hamsiyi borcama dokuyorum tuz ve zeydınyagı dokuyorum harmanlayıp 200 derecde mükemmel oluyoı yaglı kagıt nıye yapıosunuz ki:26:
yettım anam yettiiiimmmm5mil in ilk 23 dk sını yaptım,2mil olmustur heralde.kanter ıcınde kaldım ama iyi geldi ,rahatladım ben de.
bence de hergün yapalım kız,burdan harekete gecırelım bırbırımızı
dusumu aldım,çayımı kaptım geldım
ben de kısır yedim bugün ama vicdan azabı çekiyorumm çok da yemedim ama ne bilim 2 kaşık da değildii yaniii:26::26::26:
Tekrar Merhaba.Canan Karatay ara öğünler de ve sabah kahvaltıda fındık,badem veriyor.kitapta yazılana göre tuzsuz veya yeni kırılmış olmalı diyor.kavrulmuş olanı uygun değil diyor.binbir marketlerinde tuzsuz olarak buldum.tadıda güzel.
Tavuk ve yumurtanında organik olmasını tavsiye ediyor.Marketlerde organik yumurta diye var.Köy pazarları yada kartaldaki organik pazarda olur.
Dışarıda yemek yerken çok dikkat etmek gerekiyor.Hangi yağla yaptıkları,yemeğin içine ne kattıkları çok önemli.Şeker,patates,havuç,sıvı yağ,kızartılmış bir ürün,tatlandırıcı,un,mısır,salam,sucuk,sosis,süt tozu,krema,fazla tuz,diyet olan tüm ürünler,çikolata vs. gibi bir çok ürünü sorarak emin olarak tüketmek gerekiyor.
örneğin benim içtiğim (mide için) ilaçın içinde şeker olduğu için zor anlarımda kullanacağım.(zaten ihtiyaç halinde kullanıyorum).Geçen activya yoğurt aldım, içine bakayım dedim içinde şeker ve tatlandırıcı vardı. maalesef yiyemedim.yani aldığımız,yediğimiz tüm ürünlerin içerisine bakarak tüketmek gerekir.zamanla öğrenicez. tüketmezsek eğer yemekten 2 saat sonra acıkmaya dayanmak gerekir.kilo vermemizde yavaşlamış olur.
Bol su içmeyi,tuza dikkat etmeyi,spor yapmaya,düzenli wc ye çıkmaya dikkat etmek gerekiyor.bence tuzlu zeytin ve peynir,tuzlu kuruyemişte zararlı, fazla tuzlu olduğu için vücutta su toplanmasına sebep olur.sonra niye kilo veremiyoruz dememeliyiz.
Aklımdakileri sizinle paylaşmak istedim.Sizlerin yazdıkları,düşünceleriniz insana güç veriyor.sayenizde keyifle rejim yapıyorum.hepinize teşekkürler.:86:
kızlar ya benim de canım sıkkın günlerdir
tüp bebek vs. konuları var kafam çok karışık.
beslenme düzenimi çok etkiledi bu durum, spor da yapmıyorum.
toplamda 1 kilo geri aldım
sabah:
2 yumurtadan peynirli yumurta
4-5 ceviz
5 zeytin
öğle:
yarım poğaça
3 kurabiye
akşam
1 tabak ali-nazik (közlenmiş patlıcan, yoğurt, kuşbaşı)
su 1,5 lt
spor yok
bugünkü menümü yazıyorum, utancımı paylaşmazsam böyle devam edicem.
kahvaltıyı karataya göre yapıyorum ama okulda ne görsem yiyorum
inş kısa sürede toparlanırım
kızlar ya benim de canım sıkkın günlerdir
tüp bebek vs. konuları var kafam çok karışık.
beslenme düzenimi çok etkiledi bu durum, spor da yapmıyorum.
toplamda 1 kilo geri aldım
sabah:
2 yumurtadan peynirli yumurta
4-5 ceviz
5 zeytin
öğle:
yarım poğaça
3 kurabiye
akşam
1 tabak ali-nazik (közlenmiş patlıcan, yoğurt, kuşbaşı)
su 1,5 lt
spor yok
bugünkü menümü yazıyorum, utancımı paylaşmazsam böyle devam edicem.
kahvaltıyı karataya göre yapıyorum ama okulda ne görsem yiyorum
inş kısa sürede toparlanırım
evet uzerıne zeytınyagı gezdırdım.cıtır cıtır sesler cıkararak kızardılar,cok hosuma gitti,aynı tavada gibi
arkadaşlar ilk sayfadaki tablumuz yok olmuş!!! ben mi göremiyorum ya,saatlerce uğraşmıştım o tabloyla yaaa :84:
yazz dan hala ses yok,eğer yazz yarın gelip bildirimleri almazsa famircim sıra sana geçiyor.eğer yazz gelirse sonraki hafta yazz yapar.bir de 2 hafta bildirimde bulunmayan arkadaşlar artık gelmeyecekler diye düşünüp listeden çıkarma kuralını getirelim mi ne dersiniz?
hergünn yapalımm tam gazzz devammmmmmmmmmm canımm