Kararsızımmmm

Mommom7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
66
31
38
27
Merhabalar benim bir oğlum var annnem.ile aramda 1 saat fark var oglumu annem birakip bir ise girmek istyorum market tekstil ama hiç tecrübem yok ve. Pasif bir insanim samimi olamam insanlarda kaynasan bi tipim yok yani hani byle gözüyle süzen sinir bozucu insan varya heh ben oyum herkese degil tabiki oglumu birakmak ayri zor geliyo ise girip insanlarla kaynasma. Sevip sevmmmk ayri zor geliyo yapabilirmiyim düşüncesi ayrı esim ne istersen yap dioarkadaslarm sen yapamazsn. Yapin geregi hemen atisiirsin birisiyle diyorlar bakışınla insani yiyosun diyorlar denemek istyorum ama bilemedim..

Son düzenleme:
Arkadaşlarınızı dinlemeyin. Arkadaşlarınızla arkadaşlığınızı gözden geçirmeyi de ihmal etmeyin. Kimler kimler nasıl işlerde hangi kademelerde çalışıyor görseniz aklınız çıkar

İnsanları neden gözünüzle süzüyorsunuz tam olarak amaç ne yani? Sadece iş hayatında değil her yerde rahatsız eder bu davranış insanları. Cvnize güzel atışırım yazmayı planlamıyorsunuzdur inş

Herkese değil o bakışım tanıyıp sevemediklerim hareketleri hoşuma gtmeyen

Arkadasiniz da dost gibi dostmus gercekten super motivasyon vermis bence ruh sağlığı yerinde olan herkes her işte çalışabilir, kendinizi kisitlamayin sizi hangi seçenek mutlu edecekse onu seçin bence

İş hayatında çoğu kişi birbirini sevmez ama geneli seviyor gibi yapar zaten çok seveceginiz insanlarla karsılasacagınızı düsünüyorsanız yanılıyorsunuz

Hah tam yakalamışken sorayım neden insanlara tip tip bakıp rahatsız edici şekilde süzüyorsunuz amaç ne nedir yani ?

İş hayatında hele özel sektörde barınamazsınız arkadaşlarınız doğru söylemiş. Kimseyi sevip sevmeme veya hareketlerini beğenip beğenmeme hakkınız yok. İşiniz neyse onu yaparsınız. iş dışında sohbet muhabbet etmezsiniz tamam ama onu gözüm tutmadı, bunun yanlışını gördüm diye kimseyi süzüp ters bakamazsınız. Ayrıca çok geniş bir şeyden bahsediyorsunuz, hangi hareketler hangi hoşa gitmeyen davranışlar mesela? Siz de başkalarının hoşuna gitmeyebilirsiniz, sizin davranışlarınızı da itici bulabilirler, saç saça kavga mı edilecek? Yapmanız gereken tek şey işiniz, mesai saati bitince herkes evine yoluna.

Diyelim ki laubali ortama denk geldiniz, koşup hemen müdüre şefe bölüm sorumlusuna mı şikayet edeceksiniz ya da siz mi girişeceksiniz bir güzel? Ha sizi rahatsız ederlerse tabii ki gidip şikayet edersiniz veya hadlerini bildirirsiniz. Önce bakış açınızı değiştirin sonra iş arayın. Herkes günün sonunda ekmek parası kazanma derdinde. Size ilişen yoksa siz de kimseye ilişmeyin.

Belirli bir yaşa gelip tecrübe yoksa sektörde ve soğuk yapıda olursanız çok zor iş sektöründe devamını getirmeniz.

Herkes güler yüzlü olmak zorunda değil. Ama ekstra surat asmak , göz devirmek sorulan sorulara cevap vermemek vs. sinir bozucu olabiliyor. Bazen markette güleryüzle yanıt verdiğim kasiyerler ters cevaplar veriyorsa yada iyi akşamlar kolay gelsin vs dediğimde yanıt alamıyorsam kolay kolay tekrar etmiyorum alışverişimde bu kalıplaşmış konuşmaları.Hatta bir kasada o kişi varsa diğerine geçmeyi tercih ediyorum. Bazılarının mizacı bu çünkü.

Herkesle samimi olmak zorunda değilsiniz ama kimseye somurtup surat asamazsiniz sizi orada barindirmazlar karşımda bana tuhaf hareketler yapan biri olsa sürekli beni süzse rahatsız olurum karşı tarafı rahatsız ederim hayırdır diye siz çok uyumlu gelmediniz bana

Sefhoraya başvuru yapın, çalışanları genelde öyle iyi anlaşabilirsiniz.

Zaten. Bos yere demiyorum. Distan herkese guler yuzluyum ama bakisiyla. İmada bulunannlar. Hareketiyle. Burnu havada olanlar . Kimseye bos yere. Bakilmaz. Hrket edilmz kavgayida seven biri dglm sadecec bakisim ve lafim olur. O kdr. Kimseyle didismm mecbura klmzsm

Kimseye tip tip bakmayin,işinize odaklanin başarirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…