3.5Oğlunuz kac yaşında? Kucukse birlikte zaman geçirin. Büyükse çalışın
Herkese değil o bakışım tanıyıp sevemediklerim hareketleri hoşuma gtmeyenİnsanları neden gözünüzle süzüyorsunuz tam olarak amaç ne yani? Sadece iş hayatında değil her yerde rahatsız eder bu davranış insanları. Cvnize güzel atışırım yazmayı planlamıyorsunuzdur inş
Doğru diyorsunuzArkadaşlarınızı dinlemeyin. Arkadaşlarınızla arkadaşlığınızı gözden geçirmeyi de ihmal etmeyin. Kimler kimler nasıl işlerde hangi kademelerde çalışıyor görseniz aklınız çıkar
Arkadasiniz da dost gibi dostmus gercekten super motivasyon vermisMerhabalar benim bir oğlum var annnem.ile aramda 1 saat fark var oglumu annem birakip bir ise girmek istyorum market tekstil ama hiç tecrübem yok ve. Pasif bir insanim samimi olamam insanlarda kaynasan bi tipim yok yani hani byle gözüyle süzen sinir bozucu insan varya heh ben oyumoglumu birakmak ayri zor geliyo ise girip insanlarla kaynasma. Sevip sevmmmk ayri zor geliyo yapabilirmiyim düşüncesi ayrı esim ne istersen yap dioarkadaslarm sen yapamazsn. Yapin geregi hemen atisiirsin birisiyle diyorlar bakışınla insani yiyosun diyorlar denemek istyorum ama bilemedim..
İş hayatında çoğu kişi birbirini sevmez ama geneli seviyor gibi yapar zaten çok seveceginiz insanlarla karsılasacagınızı düsünüyorsanız yanılıyorsunuzHerkese değil o bakışım tanıyıp sevemediklerim hareketleri hoşuma gtmeyen
Belirli tanıdığım ve huyunu hareketlerini sevmedigim tipler icin gecerliHah tam yakalamışken sorayım neden insanlara tip tip bakıp rahatsız edici şekilde süzüyorsunuz amaç ne nedir yani ?
İş hayatında hele özel sektörde barınamazsınız arkadaşlarınız doğru söylemiş. Kimseyi sevip sevmeme veya hareketlerini beğenip beğenmeme hakkınız yok. İşiniz neyse onu yaparsınız. iş dışında sohbet muhabbet etmezsiniz tamam ama onu gözüm tutmadı, bunun yanlışını gördüm diye kimseyi süzüp ters bakamazsınız. Ayrıca çok geniş bir şeyden bahsediyorsunuz, hangi hareketler hangi hoşa gitmeyen davranışlar mesela? Siz de başkalarının hoşuna gitmeyebilirsiniz, sizin davranışlarınızı da itici bulabilirler, saç saça kavga mı edilecek? Yapmanız gereken tek şey işiniz, mesai saati bitince herkes evine yoluna.Herkese değil o bakışım tanıyıp sevemediklerim hareketleri hoşuma gtmeyen
Siz bence anlamını idark ederek bol bol hümeze suresi okuyun önce.Herkese değil o bakışım tanıyıp sevemediklerim hareketleri hoşuma gtmeyen
Sefhoraya başvuru yapın, çalışanları genelde öyle iyi anlaşabilirsiniz.Merhabalar benim bir oğlum var annnem.ile aramda 1 saat fark var oglumu annem birakip bir ise girmek istyorum market tekstil ama hiç tecrübem yok ve. Pasif bir insanim samimi olamam insanlarda kaynasan bi tipim yok yani hani byle gözüyle süzen sinir bozucu insan varya heh ben oyum herkese degil tabikioglumu birakmak ayri zor geliyo ise girip insanlarla kaynasma. Sevip sevmmmk ayri zor geliyo yapabilirmiyim düşüncesi ayrı esim ne istersen yap dioarkadaslarm sen yapamazsn. Yapin geregi hemen atisiirsin birisiyle diyorlar bakışınla insani yiyosun diyorlar denemek istyorum ama bilemedim..
Zaten. Bos yere demiyorum. Distan herkese guler yuzluyum ama bakisiyla. İmada bulunannlar. Hareketiyle. Burnu havada olanlar . Kimseye bos yere. Bakilmaz. Hrket edilmz kavgayida seven biri dglm sadecec bakisim ve lafim olur. O kdr. Kimseyle didismm mecbura klmzsmİş hayatında hele özel sektörde barınamazsınız arkadaşlarınız doğru söylemiş. Kimseyi sevip sevmeme veya hareketlerini beğenip beğenmeme hakkınız yok. İşiniz neyse onu yaparsınız. iş dışında sohbet muhabbet etmezsiniz tamam ama onu gözüm tutmadı, bunun yanlışını gördüm diye kimseyi süzüp ters bakamazsınız. Ayrıca çok geniş bir şeyden bahsediyorsunuz, hangi hareketler hangi hoşa gitmeyen davranışlar mesela? Siz de başkalarının hoşuna gitmeyebilirsiniz, sizin davranışlarınızı da itici bulabilirler, saç saça kavga mı edilecek? Yapmanız gereken tek şey işiniz, mesai saati bitince herkes evine yoluna.
Diyelim ki laubali ortama denk geldiniz, koşup hemen müdüre şefe bölüm sorumlusuna mı şikayet edeceksiniz ya da siz mi girişeceksiniz bir güzel? Ha sizi rahatsız ederlerse tabii ki gidip şikayet edersiniz veya hadlerini bildirirsiniz. Önce bakış açınızı değiştirin sonra iş arayın. Herkes günün sonunda ekmek parası kazanma derdinde. Size ilişen yoksa siz de kimseye ilişmeyin.
Kimseye tip tip bakmayin,işinize odaklanin başarirsinizMerhabalar benim bir oğlum var annnem.ile aramda 1 saat fark var oglumu annem birakip bir ise girmek istyorum market tekstil ama hiç tecrübem yok ve. Pasif bir insanim samimi olamam insanlarda kaynasan bi tipim yok yani hani byle gözüyle süzen sinir bozucu insan varya heh ben oyum herkese degil tabikioglumu birakmak ayri zor geliyo ise girip insanlarla kaynasma. Sevip sevmmmk ayri zor geliyo yapabilirmiyim düşüncesi ayrı esim ne istersen yap dioarkadaslarm sen yapamazsn. Yapin geregi hemen atisiirsin birisiyle diyorlar bakışınla insani yiyosun diyorlar denemek istyorum ama bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?