- 16 Kasım 2021
- 1.382
- 3.775
- 83
O kadar boş polemikler yapılmış ki, orasını kaçırmışım. Teşekkür ederim bilgilendirme için.kendisi yazmis bu konunun sonunda esim disini fircalamiyor diye? bir konuda 3 dert anlatmis yani. kimse arastirmamis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar boş polemikler yapılmış ki, orasını kaçırmışım. Teşekkür ederim bilgilendirme için.kendisi yazmis bu konunun sonunda esim disini fircalamiyor diye? bir konuda 3 dert anlatmis yani. kimse arastirmamis.
Doktorlar, derin uyku aşamasına geçememenin uyku bozukluğundan kaynaklı olup olmadığını anlamak için uyku laboratuvarında bir uyku çalışması önerebilir."Eğer birisi hafif uykulu biri olduğu için dinlenemediğini düşünüyorsa, derin bir uyku çekememesine sebep olan faktörlere göz atmalıdır."
Konu sahibinde bi sorun yok tamam mı... o asla sorunu olabilecek bir insan değil. Sen mutsuzsun o yüzden sorunu olabileceğini düşünüyorsun. Pis mutsuz kötü kalpli büyücü...Doktorlar, derin uyku aşamasına geçememenin uyku bozukluğundan kaynaklı olup olmadığını anlamak için uyku laboratuvarında bir uyku çalışması önerebilir.
Obstrüktif uyku apnesi gibi bazı uyku bozuklukları, solunum düzensizliklerinden ötürü gece boyunca uyanmalardan dolayı hafif uykuya neden olabilir.
Alıntıdır.
Yani çevresel faktörlerin dışında derin uykuya geçememenin altında, insanın kendisiyle ilgili fiziksel ve psikolojik faktörlerin yatıyor olabileceğini söylüyor. Eğer eşiniz öküz gibi kapıları çarpıp evde bağıra çağıra gezmiyorsa, siz de kendi sağlığınız için başka ihtimalleri gözden geçirmeli ve çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız.
hahahahahahhahahah ayyyy bu ara büyülerim tutmadıkça daha da mutsuz oluyorum yeaaa Adeta içim çürümüş benimKonu sahibinde bi sorun yok tamam mı... o asla sorunu olabilecek bir insan değil. Sen mutsuzsun o yüzden sorunu olabileceğini düşünüyorsun. Pis mutsuz kötü kalpli büyücü...
Konu sahibi mutsuz olduğunuz için herkesin mutsuz olduğunu düşünerek mutlu mu oluyorsunuz? Hani bu Instagram da çiftleri mutlu görünce kesinnn aşırı mutsuzlar insanlar mutlu olamaz diyen bir kesim var ya onlar gibi.
Çocuğunuza bakıyor musunuz diye ben sormadım siz yazdiniz ben cocuguma da bakıyorum diye .
Uyku probleminiz ile ilgili uyku terapisi almalısınız yazdım çünkü çok uykusuz kalan insan uyur davul calsa bile vücut kendini kapatır bu kadar uykusuz kalmak da sizin dengenizi bozuyor çünkü gece derin uykuda üretmeniz gereken hormonları uretmiyorsunuz. Eşinizle de terapi alın ama lütfen yalnız da gidin çünkü ihtiyacınız var otuz kere yazdım ama o kısmı okumuyorsunuz tepkileriniz normal değil. Konunuzda vallahi sıktı artık herkes kötü siz harikasınız en iyi insan ve diğer tüm sifatlarda birincisin
Bişe sorcam; şu her tarafından şaka, espri, komiklik, ironi akan mesaja beğenmedim atacak kadar kötü ne yaşadınız çok merak ediyorum.Erkek milleti böyle. O anahtar unutulur o kapı çalınır. Bunu kabullenemeyen evlenmesin kardeşim
Evet uyku bozukluğu oluşmuş olabilir. Ama arada olmuştur bende de uyanamama durumu. Çünkü kapı çalarsa mümkün değil uyanmamam. Ama bir keresinde kapıyı duymamıştım ve eşim kameradan seslenip uyandırmıştı. Hayret etmiştim kapı sesini duymayışıma. :)Sizi anladigimi soyleyenlerden biriside benim. Sizi elestirenler aslinda şunu demek istiyor çok "uykusuzsaniz uyanmamaniz gerekiyor, profesyonel destek alin". Onlarada katiliyorum. Uyku konusunda asiri miz miz bir insandim dogumdan once. Isikta uyuyamam panjur kapalı olacak, ses olmayacak. Yoksa uykuya dalamiyordum. Lohusalikta hersey tersine döndü. Bebek cok agladigi icin ust kata ses gitmesin diye yatagini salona tasidik. Birgun bebegi emzirdim, koltuga uzandim, uyuyakalmisim. Evimiz amerikan mutfak esim uyanmis, isigi acmis, birseyler yemis(seker hastasi, şekeri dusmus), yanima uzanmis, alarm çalınca kalkıp işe gitmis. Hatta hassas oldugumu bildigi icin ben bunkadar sese uyanmayinca bana birsey oldugunu dusunmus, seslenmis, cevap vermisim. Hic bisey hatırlamıyorum. Benimle dalga gectigini bile düşünmüştüm. Uykusuzlugun sonucunda baygın gibi uyumusum. Aslinda olmasi gereken benimki kadar olmasada agir uyumaniz. Eger uyuyamiyorsaniz destek almaniz sart. Bu sekilde nereye giderseniz gidin zorlanirsiniz. Annenizin evinde gunduz 1 saat uyuyayim deseniz, cay koyma sesine bile uyanirsiniz. Kendi hayat standardinizi yukseltmeniz icin destek almaniz gerekiyor
Benim annem de farketti maalesef farkedilmeyecek gibi değil. Gerçekten yaşamayan bilemez. Allah yardımcımız olsun :)Ben size hak veriyorum çünkü benim eşimde öyle yani biraz torpuledi ama artık ben ya havle çekiyorum içimden başka çözüm bulamadım çoğu insana abartı gelmiş ama yaşamayan bilemez mesela gardırop kapağı sürgülü kapağı açarken öyle Bi açıyor ki paaat diye diğer tarafa doğru çarpıyor çekmeceleri açıyor küt diye kapatıyor tuvalete gidiyor kapıyı çarpıyor yani her hareketi gürültülü bunu annem bile farketti yani çok zor
Yani bide kadın uyumuyordu bile gündüz haliyle uyanıkken bile o kadar rahatsız edici bir gürültü ki kocan napiyor ev başımıza yıkılıyor demiştiBenim annem de farketti maalesef farkedilmeyecek gibi değil. Gerçekten yaşamayan bilemez. Allah yardımcımız olsun :)
İş yerinde zamanım bol ve kk girip oyalanayim diyorum ama ne zaman bilinçli ve bireysel alanına önem verip saygı bekleyen evli bir kadın yaşadığı sorunu yazsa üyeler direkt "kadınsın görevin bu erkektir yapar, katlanacaksın katlanmiyor musun o zaman şımarıksın, nankörsün" tarzı şeyler yazarak pasif agresif saldiriya geciyor, sanırım kendi hayatlarini anlamlandirma amaçlarıyla az da olsa barisabillmek icin :)İş yerinde zamanım bol ve kk girip oyalanayim diyorum ama ne zaman bilinçli ve bireysel alanına önem verip saygı bekleyen evli bir kadın yaşadığı sorunu yazsa üyeler direkt "kadınsın görevin bu erkektir yapar, katlanacaksın katlanmiyor musun o zaman şımarıksın, nankörsün" tarzı şeyler yazarak pasif agresif saldiriya geciyor, sanırım kendi hayatlarini anlamlandirma amaçlarıyla az da olsa barisabillmek icin :)
Erkeklere gelince kadinlar uyum saglamak zorunda ama kadinlar soz konusu olunca "erkek işte yapacak bi sey yok" oluyor.
Ki bu başlıkta sorunu en iyi anlamalari gereken cocuklu kadınlarken onlar daha saldırgan yazmis.
Hayat müşterektir arkadaslar kendinizi eşit gorup bunu talep etmeye hakkiniz var, en azindan bu hakkin farkında olup, talep eden kadinlara saygi duyun..
Bosanmak da cogunlugun zannettigi gibi kotu bi sey degil, kendisine yeten, kendi ayaklari ustunde duran, maddi manevi aile destegi ve anlayisi goren kadinlar neden embesil gibi dusuncesiz adamlarin bakiciligini yapsin?
"Ama cocuklar vb..." boyle bir kadin, ailesinin destegiyle muazzam cocuklar yetiştirebilir, yetistiriyorlar da..
Sorudaki adamin rahatligi, saygisizligi,hem eşine karsi hem çocuğuna karsi gösterdiği ozensizlik hos degil. Ben sahsen düzeleceğini sanmiyorum ama bi ihtimal profesyonel destek almayi deneyebilirsiniz.
O kadar iyi anlıyorum ki sizi ..Yani bide kadın uyumuyordu bile gündüz haliyle uyanıkken bile o kadar rahatsız edici bir gürültü ki kocan napiyor ev başımıza yıkılıyor demişti
Yurt dediniz de anılarım canlandı. Ben de yurtta kalırken ikinci öğretim biri vardı. Sabah ses yapmayın diye kızardı surat asardı. Akşam gelince sanki çalışma salonu yokmuş gibi odada ders çalışmak ister sessiz konuşun, sessiz gülün derdi birine senin arkadaşların çok geliyor odaya akşamları az gelsin derdi falan Sonra başka oda bulup geçti bizlere laf sokarak.Ben yurtta kaldim. Ikinci ogretim okudum. Sabahci srkadaslar giderken cok ses olurdu uyanirdim. Tekrar uyurdum. Siz bu durumu cok kafaya taktiginiz icin uyuyamiyorsunuz. Ama dis fircalamamsk buyuk sorun. Midem bulanir benim. Hic mi fircalamiyor. Ilginc ysni
Siz her şeyi çok yanlış anlamışsınız ama.İş yerinde zamanım bol ve kk girip oyalanayim diyorum ama ne zaman bilinçli ve bireysel alanına önem verip saygı bekleyen evli bir kadın yaşadığı sorunu yazsa üyeler direkt "kadınsın görevin bu erkektir yapar, katlanacaksın katlanmiyor musun o zaman şımarıksın, nankörsün" tarzı şeyler yazarak pasif agresif saldiriya geciyor, sanırım kendi hayatlarini anlamlandirma amaçlarıyla az da olsa barisabillmek icin :)
Erkeklere gelince kadinlar uyum saglamak zorunda ama kadinlar soz konusu olunca "erkek işte yapacak bi sey yok" oluyor.
Ki bu başlıkta sorunu en iyi anlamalari gereken cocuklu kadınlarken onlar daha saldırgan yazmis.
Hayat müşterektir arkadaslar kendinizi eşit gorup bunu talep etmeye hakkiniz var, en azindan bu hakkin farkında olup, talep eden kadinlara saygi duyun..
Bosanmak da cogunlugun zannettigi gibi kotu bi sey degil, kendisine yeten, kendi ayaklari ustunde duran, maddi manevi aile destegi ve anlayisi goren kadinlar neden embesil gibi dusuncesiz adamlarin bakiciligini yapsin?
"Ama cocuklar vb..." boyle bir kadin, ailesinin destegiyle muazzam cocuklar yetiştirebilir, yetistiriyorlar da..
Sorudaki adamin rahatligi, saygisizligi,hem eşine karsi hem çocuğuna karsi gösterdiği ozensizlik hos degil. Ben sahsen düzeleceğini sanmiyorum ama bi ihtimal profesyonel destek almayi deneyebilirsiniz.
Bir mutsuz kadın düşmanı daha geldiSiz her şeyi çok yanlış anlamışsınız ama.
Fikrinizi belirtirken neden kkda yazan kadınlara da laf attınız anlamadım.İş yerinde zamanım bol ve kk girip oyalanayim diyorum ama ne zaman bilinçli ve bireysel alanına önem verip saygı bekleyen evli bir kadın yaşadığı sorunu yazsa üyeler direkt "kadınsın görevin bu erkektir yapar, katlanacaksın katlanmiyor musun o zaman şımarıksın, nankörsün" tarzı şeyler yazarak pasif agresif saldiriya geciyor, sanırım kendi hayatlarini anlamlandirma amaçlarıyla az da olsa barisabillmek icin :)