İş yerinde zamanım bol ve kk girip oyalanayim diyorum ama ne zaman bilinçli ve bireysel alanına önem verip saygı bekleyen evli bir kadın yaşadığı sorunu yazsa üyeler direkt "kadınsın görevin bu erkektir yapar, katlanacaksın katlanmiyor musun o zaman şımarıksın, nankörsün" tarzı şeyler yazarak pasif agresif saldiriya geciyor, sanırım kendi hayatlarini anlamlandirma amaçlarıyla az da olsa barisabillmek icin :)
Erkeklere gelince kadinlar uyum saglamak zorunda ama kadinlar soz konusu olunca "erkek işte yapacak bi sey yok" oluyor.
Ki bu başlıkta sorunu en iyi anlamalari gereken cocuklu kadınlarken onlar daha saldırgan yazmis.
Hayat müşterektir arkadaslar kendinizi eşit gorup bunu talep etmeye hakkiniz var, en azindan bu hakkin farkında olup, talep eden kadinlara saygi duyun..
Bosanmak da cogunlugun zannettigi gibi kotu bi sey degil, kendisine yeten, kendi ayaklari ustunde duran, maddi manevi aile destegi ve anlayisi goren kadinlar neden embesil gibi dusuncesiz adamlarin bakiciligini yapsin?
"Ama cocuklar vb..." boyle bir kadin, ailesinin destegiyle muazzam cocuklar yetiştirebilir, yetistiriyorlar da..
Sorudaki adamin rahatligi, saygisizligi,hem eşine karsi hem çocuğuna karsi gösterdiği ozensizlik hos degil. Ben sahsen düzeleceğini sanmiyorum ama bi ihtimal profesyonel destek almayi deneyebilirsiniz.