kararsız kaldım :(

İlki daha hoş ama çok açık renk mobilyalar çok zahmetli oluyor ya en ufak leke göze batıyor.

canım koltugumun başları derıden olucak lekelenme derdı yok.oturma ve yaslanma yerıde leke tutumayan kumaş çay döksen yag gıbı yere düşüyo.o yüzden acık renk hosuma gıttıı bu kuması sectım malum çocuk var bende kuması dıkatlı almam lazımdı :)

benim koltuk takımı ve mobilyalarda komple beyaz canım bide küçük canavar var evde öyle aşırı zahmetli değil ya halım bile beyaz silinen kumaş olmasına dikkat et halı içinde öyle leke tutmasın yeter 15 dakikanı almaz bi halıyı silmek benim komple yarım saatimi almıyo açık renk öyle huzurluki evde..

benımde odamda herseyım beyaz sadece koltuk takımım acık degıldı sımdı onuda öle yaparsam ferah olucak.işini bıldkten snra acık renk her zaman ii tabıkıde.:)

benim koltukların başları beyaz deri ortası kemik rengi beyaza yakın baya bilmiyorum ben çok zorluğunu yaşamıyorum ya

Bende bir diyorum yalnız silinebilen leke tutmayan kumaşları tercih et ben tay tüyü dediklerinden kullanıyorum. çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…