Kararsız kaldım

o zaman safari yerine uzakdpguya gıt derım

Onu da düşündüm ama safariden daha pahalıya geliyor. Yine de söyledim kardeşime mırın kırın etti. Safari kafasına yattı gidelim de gidelim diye tutturuyor ne yapacağım bilmiyorum. :)

Yaa heyecanlandım. Aklımda Malezya-Singapur vardı ama Hindistan'ı da siz soktunuz şimdi. Gittiniz mi, nasıl, ne zamanlara denk getirmemiz lazım? Ne çok soru sordum pardon. :)
Ben gitmedim; ama elime geçen ilk para ile gitmeyi düşünüyorum, oraya giden bir arkadaş sağolsun benim için videolar çekip, izletmişti. Benim katılmak istediğim şenlik geçti; ama zaten çok fazla kutlamaları var, netten daha detaylı bulabilirsin. Mesela holi için video atayım bak nasıl eğlendiklerine. Benim ruhuma hitap ettiği için gerçi benim tercihim bu yönde. :)

Fiyatlar normal. Ben 4sene önce maldivler+dubai 2kişi 12bine gitmiştim. 8 günlük.

Şu an 18-19 binden aşağı değil bir de ekstra turlar koymuşlar yememiz içmemiz ekstra harcamalar bizi çok zorlar gibi Dubai. Safaride Kenya'yı düşünmüştüm dedim 18 bine kurtarırız belki çünkü ekstra harcaması çok az. Safariyi bile zor karşılarım gibi 6 bin tl anca biriktirdim, gerisini ailem tamamlasa anca. :)

Izlanda karayipler finlandiya cruise turlari var yakin zamanda bakmalisin
Cocuk almasa dahi sen ultra luks hersey dahil bidbidi otellerine evlenince git yinede.tum gun ye ic yat: )
Kuba meksika turuna gitmiştim guzeldi.
120 gun ayirirsan dunya turunu dusun belki ilerde gidersin kenara not al: )
Kuzey isiklarini kacirdin galiba yoksa direkt norvec derdim.
Çine gidebilirsin.
Bu donem secenekler cok fazla aslinda.

Fethiye'yi tavsiye ederim adrenalin village. Tüple dalar, kaya tırmanışı yapar jeeple safariye katılırsınız. Fiyatları uygundu.

Hoş olabilir evet ben de düşündüm onu. Ama yoğun aktiviteli geçiyor zaten çok yorgun gideceğim iyice pelteye mi dönerim acaba diye düşünüyorum ehehe. Kardeşim hoppidi hoppidi gezer de ben yanında nine gibi kalırsam :) O yüzden yurtiçi lüks bir otelde kendimi mi şımartsam demiştim.

Ben oyumu mykonos'tan yana kullanıyorum. Beyaz ve mavinin buluştuğu yer huzurun anavatanı ayrıca da çok eğlenceli :)

Orası tam sevgiliyle ya da balayına gitmelik bence. Kız kardeşimle napiyim orada ehehe. Teşekkürler canım. :)

120 gün boş olacağım bir zaman gelecek mi acaba, görebilecek miyim o günleriiii ehehe. 80 günde devr-i alem de olur 120 olmasa da razıyım. :) O dediğiniz turlara bakayım. Kardeşim Çin, Japonya, Güney Kore istemiyor niyeyse taktı safariye. Yaa kuzey ışıkları cidden çok güzel olurdu. Mart mıydı onun dönemi ne zamandı cidden?

Bayıldım! Hemen bakayım bunun zamanlarına da bir sürü sekme açtım ya seçim yapmak zor olacak. Çok teşekkürler. :)

Kız kıza karadenize gidin pişman olmazsınız :)
Safarı için seneye ona gore hazırlarsınız kendınızı

sadece dinlenmek istiyorsanız yurtiçi oteller gayet makul bir şeçim bana göre 18000 kesinlikle tutmayacaktır

Kasimdan marta kadar degisiyor bir cok ulkede.ben izlanda reykjavike gittim bir game of thrones hayrani oldugumdan : )
Bu mevsimlerde de izlanda iskandinavya finlandiya turlari oluyor.
Umarim guzel bir tatil gecirirsin.
Arastir butcene uygun yerler kesinlikle var

Yurt dışı öneriyorum sanki daha iyi olur yibi yaptiginiz tatilden anlayin günes vs sinek böcek safari beklediginiz gibi olmayabilir.

safariiii
çok pis içimde kaldı
lüks tatili her zaman yaparsın safariye gidemezsin bak ben evlendim eşim börtü böcek yüzünden gitmedi beni de sürekli vazgeçirdi,
şimdi bekliyorum kızım büyüsün onunla gidicem diye ama o da tırsak,
herhalde bir 35 sene sonra huzurevinde bikaç ihtiyar bulup onlarla giderim
fırsatın varken git.

sadece dinlenmek istiyorsanız yurtiçi oteller gayet makul bir şeçim bana göre 18000 kesinlikle tutmayacaktır

Yorumlari okumadim belki yazan olmuştur
Ben sizin yerinizde olsam guney italya turu yaparim , amalfi , positano , sorrento
Hayatimda gordugum en guzel yerler
Yok sicak deniz istemiyorum derseniz de benim hayalim iskocya hem tarih hrm doga biarada

O kadar olmuş mu cidden :)
Bizde iki sene önce, 1 ay önceden rezervasyon ile iki kişi için,
otele 500€ civarı ödedik, 400€ civarı uçak biletleri, 500€ civarı da ıvır zıvır :)
1000-1200 € Civarı da orada aktivite, plaj, safari, yemek, gece gezmesi vs...
yani 6-6 ise bütçe kardeşinizle rahatlıkla karşılar gibi gelmişti, 2senede neler değişiyor demek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…