o zaman safari yerine uzakdpguya gıt derım
Ben gitmedim; ama elime geçen ilk para ile gitmeyi düşünüyorum, oraya giden bir arkadaş sağolsun benim için videolar çekip, izletmişti. Benim katılmak istediğim şenlik geçti; ama zaten çok fazla kutlamaları var, netten daha detaylı bulabilirsin. Mesela holi için video atayım bak nasıl eğlendiklerine. Benim ruhuma hitap ettiği için gerçi benim tercihim bu yönde. :)Yaa heyecanlandım. Aklımda Malezya-Singapur vardı ama Hindistan'ı da siz soktunuz şimdi. Gittiniz mi, nasıl, ne zamanlara denk getirmemiz lazım? Ne çok soru sordum pardon. :)
Fiyatlar normal. Ben 4sene önce maldivler+dubai 2kişi 12bine gitmiştim. 8 günlük.
Izlanda karayipler finlandiya cruise turlari var yakin zamanda bakmalisinCruise turları değil mi? Onlardan göremedim ya ben bir tek Kenya, Nairobi'ye baktım. Öyle mi dersiniz ya yetişkin otelleri oluyor aslında çocuk alınmayan belki onlardan bulabilirdim. Hollanda'ya gittim Interbus sağolsun. :)
Fethiye'yi tavsiye ederim adrenalin village. Tüple dalar, kaya tırmanışı yapar jeeple safariye katılırsınız. Fiyatları uygundu.
Ben oyumu mykonos'tan yana kullanıyorum. Beyaz ve mavinin buluştuğu yer huzurun anavatanı ayrıca da çok eğlenceli :)
Para biriktirince ilk gideceğim yerler Meksika ve Singapur. Özellikle Cancun' u çok merak ediyorum.
Izlanda karayipler finlandiya cruise turlari var yakin zamanda bakmalisin
Cocuk almasa dahi sen ultra luks hersey dahil bidbidi otellerine evlenince git yinede.tum gun ye ic yat: )
Kuba meksika turuna gitmiştim guzeldi.
120 gun ayirirsan dunya turunu dusun belki ilerde gidersin kenara not al: )
Kuzey isiklarini kacirdin galiba yoksa direkt norvec derdim.
Çine gidebilirsin.
Bu donem secenekler cok fazla aslinda.
Yunan adaları onerıyorum
Ben gitmedim; ama elime geçen ilk para ile gitmeyi düşünüyorum, oraya giden bir arkadaş sağolsun benim için videolar çekip, izletmişti. Benim katılmak istediğim şenlik geçti; ama zaten çok fazla kutlamaları var, netten daha detaylı bulabilirsin. Mesela holi için video atayım bak nasıl eğlendiklerine. Benim ruhuma hitap ettiği için gerçi benim tercihim bu yönde. :)
Kasimdan marta kadar degisiyor bir cok ulkede.ben izlanda reykjavike gittim bir game of thrones hayrani oldugumdan : )120 gün boş olacağım bir zaman gelecek mi acaba, görebilecek miyim o günleriiii ehehe. 80 günde devr-i alem de olur 120 olmasa da razıyım. :) O dediğiniz turlara bakayım. Kardeşim Çin, Japonya, Güney Kore istemiyor niyeyse taktı safariye. Yaa kuzey ışıkları cidden çok güzel olurdu. Mart mıydı onun dönemi ne zamandı cidden?
Şu an 18-19 binden aşağı değil bir de ekstra turlar koymuşlar yememiz içmemiz ekstra harcamalar bizi çok zorlar gibi Dubai. Safaride Kenya'yı düşünmüştüm dedim 18 bine kurtarırız belki çünkü ekstra harcaması çok az. Safariyi bile zor karşılarım gibi 6 bin tl anca biriktirdim, gerisini ailem tamamlasa anca. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?