• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım

Tek hayalim Karadeniz turu :)

Ama ben gezip yeni yerler görmek değil dinlenmek eğlenmek istiyorum diyorsan güzel bir otel iyi fikir.

Turla bir Karadeniz yapmadım ama Samsun, Ordu, Rize, Giresun'u gezdim, Ayder'e çıktım. :) Çok güzeldi ama farklı yerlere gitsem daha iyi olur gibi. Mesela çok lüks bir otelde de kalmadım onu yapıp kendimi mi şımartsam diye de düşünüyorum bir yandan.

Antalya Belek'teki ultra her şey dahil otelleri tavsiye ederim. Günlüğü 700-800 TL falan.. Bütün gün yeme-içme her şey sınırsız, patisserieyi falan istediğin zaman kullanır, bol bol tatlı macaron yersin:dondurma:

Biz genelde ayda bir öyle otellerden birine gidiyoruz 3 günlüğüne falan. Yurtdışına hiç çıkmadık. Spası, kapalı havuzu, hamamı, saunası falan derken süper dinlenip dönüyor insan. Gitmek istersen 1-2 otel önerebilirim :KK66:

Dubai yazmış bi kaç kişi ama oraya giden herkes oranın inanılmaz pahalı olduğundan dem vuruyor. Orası da sana kalmış artık :)

Dubai'yi ben de çok pahalı biliyordum burada bir hanımefendi gitmiş o kadar pahalı bir fiyat vermedi öyle bulursam giderim ama şimdi baktıklarım çok pahalı. Ben de sizinle aynı fikirdeyim hiç aşırı lüks bir otelde kalmadım hani 1 hafta kalıp kendimi piremses gibi mi hissetsem diyorum. Çünkü üzerimden tır geçmiş gibi.

Milletteki avrupa takıntısı nedir böyle, Avrupa'yı gezince bitiyor sanki dünyada gezilecek yer.
Hindistan'a git, safariye gitmiş kadar olursun.
Güney Kore, Japonya, Çin vs tarzı ülkelerde olabilir.

O kadar çok gezilecek yer var ki haklısınız. Uzakdoğu turları da safariyle neredeyse aynı fiyattı hatta daha pahalıydı. Kardeşim istemedi ama konuşmuştuk. Hindistan da olabilir uçak bileti fiyatlarına bir bakmam lazım. Booking kapanmasaydı iyiydi, turlara kaldık gibi oldu şu an.

Aktive turlarına katılmayı düşündün mü. 8 gün sanırım her gün bir aktivite var.

Olabilir neden olmasın? Ölüdeniz'de var sanırım değil mi? Datça'da sörf okulu vardı mesela ama zaten tır geçmiş gibi üstümden şu an sörfle, aktiviteyle iyice pelte olurum diye düşündüm ehehe.

Dimi :) sadece mevsimsel sebepler :KK53: yoksa neden gidilmesin :)

Yaa tabi, balayına bile giderim. Kocişkomun gözleri bayram etsin. :)

O kadar çok gezilecek yer var ki haklısınız. Uzakdoğu turları da safariyle neredeyse aynı fiyattı hatta daha pahalıydı. Kardeşim istemedi ama konuşmuştuk. Hindistan da olabilir uçak bileti fiyatlarına bir bakmam lazım. Booking kapanmasaydı iyiydi, turlara kaldık gibi oldu şu an.
Safariye en yakın seçenek bu aslında, çok da egzotik bir yer. Özellikle bayramlarına denk getirebilirsen, kutlamaları çok neşeli geçiyor. Mesela bir holi şenlikleri var müthiş, ben bayılıyorum.

Safariye gitmelisin.uygun bulabilirsin.
Gemi ile 7 gecelik turlar var 6 ulke geziyorsun.
Muthis.
Daha fazla gun ayirabilirsen daha iyileride var.
Sakin ultra hersey dahil turkiye otellerine gitme.coluk cocuga karsinca gider bogulursun oralarda.
En olmadi hollandaya git.

Safariye en yakın seçenek bu aslında, çok da egzotik bir yer. Özellikle bayramlarına denk getirebilirsen, kutlamaları çok neşeli geçiyor. Mesela bir holi şenlikleri var müthiş, ben bayılıyorum.

Yaa heyecanlandım. Aklımda Malezya-Singapur vardı ama Hindistan'ı da siz soktunuz şimdi. Gittiniz mi, nasıl, ne zamanlara denk getirmemiz lazım? Ne çok soru sordum pardon. :)

Safariye gitmelisin.uygun bulabilirsin.
Gemi ile 7 gecelik turlar var 6 ulke geziyorsun.
Muthis.
Daha fazla gun ayirabilirsen daha iyileride var.
Sakin ultra hersey dahil turkiye otellerine gitme.coluk cocuga karsinca gider bogulursun oralarda.
En olmadi hollandaya git.

Cruise turları değil mi? Onlardan göremedim ya ben bir tek Kenya, Nairobi'ye baktım. Öyle mi dersiniz ya yetişkin otelleri oluyor aslında çocuk alınmayan belki onlardan bulabilirdim. Hollanda'ya gittim Interbus sağolsun. :)

Olabilir neden olmasın? Ölüdeniz'de var sanırım değil mi? Datça'da sörf okulu vardı mesela ama zaten tır geçmiş gibi üstümden şu an sörfle, aktiviteyle iyice pelte olurum diye düşündüm ehehe.

O zaman Avrupa'da romantik yol turunu öneriyorum. sadece şehirlerden uzak şato kale ve sarayları gezdiriyorlar.

Dubai de safari + abu dabi de deniz diyorum.

Teşekkürler öneriniz için. Dubai çok pahalı geldi ya baktım birkaç kişi daha önerdiği için ama hiç ucuz tur bulamadım. Safariden aşağı kalır yanı yok. :)

Yaa tabi, balayına bile giderim. Kocişkomun gözleri bayram etsin. :)
Yooookkk artık :D
Bence sen bekarken git de gözlerin bayram etsin :D
Evliyken çok tehlikeli :KK31:

Fethiye'yi tavsiye ederim adrenalin village. Tüple dalar, kaya tırmanışı yapar jeeple safariye katılırsınız. Fiyatları uygundu.

Back
X