Kararsız kaldım

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
17.146
52.859
598
32
Selam arkadaşlar, bugün BDV'de birkaç tatil konusunu üst üste görünce ben de ne zamandır aklımda olan tatil sorusunu sorayım dedim ehehe, daha doğrusu fikir almak istedim.

Bu sene çok yıpratıcı oldu benim için, erkek arkadaşımdan ayrılmam, kariyerim için önemli sınavlara hazırlanırken bir yandan çalışma hayatı vs. beni aşırı yordu. Buralardan bir süre uzaklaşmak ve iyi bir tatil yapıp ferahlamış olarak dönmek istiyorum. Hem bedenen hem de ruhen buna çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum.

Hayallerimde ne zamandır safari turuna çıkmak var. Kenara biraz para atmıştım ama tur fiyatlarını görünce gözlerim yuvalarından fırladı. 6 gece 8 gün (muhtemelen yolda geçiyor 2 günü) 9000 TL fiyatlar. Ben 5000, zorlasan 6000 koymuştum kenara. Ayrıca kız kardeşimle beraber çıkmak istiyoruz. Ailem onun parasını ödeyebilir ama yine de çok para gibi geliyor bana.

Bir yandan da diyorum ki "Ya Astoria boşver safariyi milyarder misin, git en lüksünden bir otele, kardeşini de al mis gibi lüks tatil yapın." Sizce ne yapsam daha mantıklı olur? Safari turunu daha ucuza bulabilir miyim? Yoksa bu sevdadan vazgeç mi dersiniz?

Değerli fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. :)

safari sinek böcek sıcakla uğraşırken insan daha çok şirazeden çıkar ,bir avrupa turu veyahut denizaşırı bir ülkede güzel bir tatil seni daha dinç yapar derim ben,tabi bu zevk meselesi ben sıcağa gelemem bacılar

Lüks tatiller de aşağı yukarı bu fiyat. Bence safari daha iyi fikir. Yurt içi tatil hep yapılır.

Safari ilginç bir tercih gerçekten :) ne tür bir safari hayal ediyorsunuz ve bu fiyatlar çıkıyor bilmiyorum. Tropikal orman falan mı :)
Bence illaki safari olsun diyorsanız ve çöl safarisi sizi keserse, Dubai ye gidip gezip, alışveriş yapıp, hem plajlarında denize girip tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Geçen senelerde Interbus yaptım neredeyse tüm Avrupa ülkelerini dolaştım. :) Avrupa ülkeleri dışında uygun fiyatlı gidebileceğimiz yer önerileri varsa alırım. Ama safari yapmaya da çok özeniyordum sinek böcek deyince huylandım ehehe.

Lüks tatiller de aşağı yukarı bu fiyat. Bence safari daha iyi fikir. Yurt içi tatil hep yapılır.

Sıkıntı olacaksa ikincisi daha mantıklı
Lüks bir otelde kardeşinizle güzel bir tatil olur o paraya
Yada beraber yurtdışı güzel bir tur da olabilir

İkimiz safariye çıksak 18 bin tl para ya, yurt içi oteller sanki bu kadar pahalı değildir di mi?

malezyaya gitmeni tavsiye ederim gözünü korkutmasın MUHTEŞEM

avrupada bır ulkede bes gun bu parayla paşalar gıbı tatıl yaparsın tek ugrasman gereken vıze ıtalya yada orta avrupa yada amsterdam onerıcegım yerlerden..

Karadeniz turuna çıkın
İçiniz ferehlar :)
Kalan parayada ayrı bi tatil yaparsınız bence
Ülkemiz mis gibi :)

Olabilir, Karadeniz'e eskiden gitmiştim Samsun, Giresun, Rize dolaştım, Ayder'e çıktım, bayıldım. :) Ama yurttan uzaklaşmak istiyorum niyeyse. Gürcistan falan da olabilir.

Kenya, Nairobi'ye bakmıştım. Dubai'yi hiç düşünmedim ya iyi fikir. Daha pahalı değil mi? Nasıl fiyatlar bilginiz var mı?

avrupada bır ulkede bes gun bu parayla paşalar gıbı tatıl yaparsın tek ugrasman gereken vıze ıtalya yada orta avrupa yada amsterdam onerıcegım yerlerden..

Interbus yaptım geçen senelerde, 18 Avrupa ülkesi gezdim dediğiniz ülkeler dahil. :) Başka öneriniz varsa memnuniyetle alırım.

Safari çok çok pahalı

Lakib ben üniversitedeyken haydi kampa diye bir gençlik kampına gittim arkadaşlarımla, fethiyeye

Her güne bir aktivite koymuşlar, rafting, doğa yürüyüşü, tekne gezisi, yamaç paraşütü...

Safari değil ama macera tatili istersen fethiye ölüdeniz süper. Yerel tur şirketlerinin tonla aktivitesi var istediğine gidersin

Kenya, Nairobi'ye bakmıştım. Dubai'yi hiç düşünmedim ya iyi fikir. Daha pahalı değil mi? Nasıl fiyatlar bilginiz var mı?

Dubai her yerden daha pahalı çünkü her şey milyonerlere ultra zenginlere göre ayarlanmış

Uygun fiyatlı otel bulabilirsen tavsiye ederim çok egzotik çok güzel

Benzeri egzotik bir yer istersen Tel Aviv derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…