oo baya bir gezmişsin sen ya:))Interbus yaptım geçen senelerde, 18 Avrupa ülkesi gezdim dediğiniz ülkeler dahil. :) Başka öneriniz varsa memnuniyetle alırım.
Daha pahalı kesinlikle değil, yanlış hatırlamıyorsam 1500€ ya 7-8 gün.Kenya, Nairobi'ye bakmıştım. Dubai'yi hiç düşünmedim ya iyi fikir. Daha pahalı değil mi? Nasıl fiyatlar bilginiz var mı?
Ben tek senin vereceğin miktarı düşündüm. Evet o kadar pahalı değil.İkimiz safariye çıksak 18 bin tl para ya, yurt içi oteller sanki bu kadar pahalı değildir di mi?
malezyaya gitmeni tavsiye ederim gözünü korkutmasın MUHTEŞEM
malzezyanın muhafazakar kesmi çok yüksek evet velhasıl turizm cenneti olması da bir o kadar eşdeğerAy Malezya çok muhafazakar değil mo ehehe.
Safari çok çok pahalı
Lakib ben üniversitedeyken haydi kampa diye bir gençlik kampına gittim arkadaşlarımla, fethiyeye
Her güne bir aktivite koymuşlar, rafting, doğa yürüyüşü, tekne gezisi, yamaç paraşütü...
Safari değil ama macera tatili istersen fethiye ölüdeniz süper. Yerel tur şirketlerinin tonla aktivitesi var istediğine gidersin
Bi antartika kalmış.
Oraya gitYa da Mars'a
Dubai her yerden daha pahalı çünkü her şey milyonerlere ultra zenginlere göre ayarlanmış
Uygun fiyatlı otel bulabilirsen tavsiye ederim çok egzotik çok güzel
Benzeri egzotik bir yer istersen Tel Aviv derim
Üniversite bitti ya alırlar mı beni acaba? Gençlik kamplarını biliyorum, Ölüdeniz'e ömrü hayatımda bir kere gidebildim ama yine gitsem keşke.
oo baya bir gezmişsin sen ya:))
tabi gidecek yer kalmayınca safarilere geçmişsin.
sinek böcekten huylanıyorsan safari iyi bir seçim değil.
hakikaten böyle bir merakın var mı da safari düşündün?
Mısır ı düşünmezmisin :))
Üniversitedeysen kesinlikle Interbus yapabilirsen yap çok öneririm, arkadaş grubuyla çok eğlenceli oluyor. :)
Daha pahalı kesinlikle değil, yanlış hatırlamıyorsam 1500€ ya 7-8 gün.
alelade yerlerde kalmadık :) lükse doyup dönersiniz sizde :) ama sadece Dubai ise 7-8 gün biraz fazla olabiliyor, daha kapsamlı olan turlar var bir inceleyin, tavsiye ederim :)
Ben olsam Küba ya giderdim
Para biriktirince ilk gideceğim yerler Meksika ve Singapur. Özellikle Cancun' u çok merak ediyorum.
bu arada sevgili astoria farklı bir bakış açısı da sunmak isterim araban yoksa ben külüstürümü 13.000 tl ye aldım
malzezyanın muhafazakar kesmi çok yüksek evet velhasıl turizm cenneti olması da bir o kadar eşdeğer
okyanus kıyısı 28 sabit derecesi yağmurları yeşillikleri hem malezyaya gitmişken singapuru da gezersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?