Yanlışınız var booking kapanmadı artık sadece Türkiyedeki otellere hizmet vermiyor biz kullanabiliyoruz oteller kullanamıyor. Bokingden bakabilirsiniz şimdi. Uçak biletleri de çok pahalı değildi diye hatırlıyorum
Yoooo phuket bangkok turları var 7 gece 8 gün 850 € uygun benceAy Mune hanım kim dedi ucuz diye ya safariyle aynı fiyattı turlar valla ehehe sırf uçak bileti yeter zaten. :) Orada gezmesi ucuz olabilir ama onu bilemiyorum, turlar pahalı. Kardeşim de Uzakdoğu'yu istemiyor niyeyse parasını geçtim mırın kırın ediyor. :)
Yolla bacım. Ben gezemiyorum bebeğim yüzünden siz gezin:) sonra da burada anlat anılarını.Ya ama siz mükemmelsiniz. :) Bayıldım hatta kardeşime yazınızı aynen göndermek istiyorum izniniz olursa aklını çelerim belki. Safariye çok takık ben önerdiğimden beri, benden daha çok gaza geldi. :)
Ne demek, iyi tatillerHaa öyle mi o tamam ben direkt bizim ülkede kullanılmıyor diye düşündüğümden hiç girip bakmamıştım bile şaka gibi. Söylediğiniz iyi oldu teşekkürler. :)
Novosibirsk atlas dergisinde gördüğüm ekşi 50 dereceyi dahi gören sadee madenci olanların yaşadığı terk edilmiş bir şehir gibi olan Rusya kenti mı diye araştırırken Rusya'da terk edilmiş akıl hastanesinde yanan ışık konularına denk geldim ve tirsiyorum şuan . Rusya'da böyle paranormal şeyler çok oluyor niyeyse bence gitme kuzeye de gitmeSöylemeyi unutmuşum Ukrayna'ya değil ama Rusya'ya gittim. Novosibirsk (burası Moskova'ya çok uzak gerçi), St. Petersburg ve Moskova'yı gezdim sadece ama Rusya da Ukrayna gibi aynı çok pahalı bir ülke değil, lüks harcama bile yapabilmiştik. :)
O olurSen gel ben seni kapıdan alırım :)
Yoooo phuket bangkok turları var 7 gece 8 gün 850 € uygun bence
Novosibirsk atlas dergisinde gördüğüm ekşi 50 dereceyi dahi gören sadee madenci olanların yaşadığı terk edilmiş bir şehir gibi olan Rusya kenti mı diye araştırırken Rusya'da terk edilmiş akıl hastanesinde yanan ışık konularına denk geldim ve tirsiyorum şuan . Rusya'da böyle paranormal şeyler çok oluyor niyeyse bence gitme kuzeye de gitmeben korktum vazgeçtim Ukrayna'ya gitme.
Phuket'i kastetmemiştim aslında Çin, Japonya, G.Kore falan onlar pahalı. Yoksa Phuket, Koh Samui adaları falan daha uygun :)
Rusya zaten çok ilgi çekici bir yer. Bence turistler boşa geliyor burayaAaa yok yani gayet kalabalık bir yer. Hatta çok güzel bir opera ve bale salonu da mevcut neredeyse her gün bir etkinlik oluyor. Yerel halk çok eğitimli.
Evet Singapur çok güzel benim bir yakınım gitti Harika bayıldımArabam var ailem sağ olsun, onlar olmasa imkansızdı. :) Malezya-Singapur aklıma yattı gibi şu an ya, turlara bakıyorum bir şeyler çıkar umarım.
Bir fikir daha Malta nasıl Rodos falan ? O da olmadı bence Ürdün. Benim bir arkadaşım geçen sene Ürdün'e gitmişti resim vs atıyordu , ben çok kötü bir yer beklemiştim ama resimlere sasirdim. Çok da eğlenceli geçmiş gibi görünüyordu
Ürdün'e gidersen bana yiyecek getirmeyi unutma ama tamam mıÜrdün de olabilir hiç düşünmedim oraları :)
Ürdün'e gidersen bana yiyecek getirmeyi unutma ama tamam mı
Sitede adım belesciye çıkacak, herkesten bir şey ister oldumHerhangi gittiğim bir yerden göndereyim valla size bir hediye yazın bana özelden adresinizi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?