• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım

Ben olsam Hindistan'a gitmem :( bana b.klu geliyor yerli halkı tiksinc geliyor biraz :(
Küçükken en büyük hayalim Endonezya papua yeni gineye gitmekti , helikopter kiralarim diyordum. Mallık işte :D
Safari çok güzel fikir bence. Ama yanında yemek falan götür , ben yurtdışı yemeklerinden tiksiniyorum çok pis gibi geliyor . Avustralya nasil olur bir de ? Hem baya uzaklaşmış olursun buralardan ,birkac kıta kadar :D

O kadar olmuş mu cidden :)
Bizde iki sene önce, 1 ay önceden rezervasyon ile iki kişi için,
otele 500€ civarı ödedik, 400€ civarı uçak biletleri, 500€ civarı da ıvır zıvır :)
1000-1200 € Civarı da orada aktivite, plaj, safari, yemek, gece gezmesi vs...
yani 6-6 ise bütçe kardeşinizle rahatlıkla karşılar gibi gelmişti, 2senede neler değişiyor demek :))

Kur farkı da çok arttı belki onun etkisi vardır. Her şey zaten pahalı şu sıralar.

Ben olsam Hindistan'a gitmem :KK43: bana b.klu geliyor yerli halkı tiksinc geliyor biraz :KK43:
Küçükken en büyük hayalim Endonezya papua yeni gineye gitmekti , helikopter kiralarim diyordum. Mallık işte :KK70:
Safari çok güzel fikir bence. Ama yanında yemek falan götür , ben yurtdışı yemeklerinden tiksiniyorum çok pis gibi geliyor . Avustralya nasil olur bir de ? Hem baya uzaklaşmış olursun buralardan ,birkac kıta kadar :KK70:
Sen gel bana boşver. Avustralya ya da seneye gideriz:)

Kız kıza karadenize gidin pişman olmazsınız :)
Safarı için seneye ona gore hazırlarsınız kendınızı

sadece dinlenmek istiyorsanız yurtiçi oteller gayet makul bir şeçim bana göre 18000 kesinlikle tutmayacaktır :kahve:

Ailecek gittik aslında Karadeniz'e. Samsun, Ordu, Trabzon, Giresun, Rize oralara gittik, Ayder'e çıktık. Güzeldi, gitmesek kesin düşünürdüm. Teşekkürler. :)

Yorumlari okumadim belki yazan olmuştur
Ben sizin yerinizde olsam guney italya turu yaparim , amalfi , positano , sorrento
Hayatimda gordugum en guzel yerler
Yok sicak deniz istemiyorum derseniz de benim hayalim iskocya hem tarih hrm doga biarada

Ben gittim İtalya'ya ama klasik Roma, Pompei, Floransa, Padova, Venedik oralara gittim. Deniz de olur ama şart değil her öneriye açığım.

madem avrupa ülkelerini gördüm, gezdim, coştum, kapitalizm damarlarımda lombur lombur aktı; Küba ya gidip egzotik bir kokteylle, kolum kalınlığında bir puro yakar tüttürürüm ben olsam:) yabancı dilin de varsa muhtemelen senin dolarlarını kapmak katakulliye getirmek için çabalayacak küçük esnafla türlü muhabbet çevirirsin:) safari de bir fikir ama doğadaysam, gerçek yaşamı tatmak istiyorsam, rehber eşliğinde ingiliz aristokratları gibi uzaktan aslan kaplan süzüp, kurdu kuşu kovalayacağıma giderim kaz dağlarına butik bir otelde oda ayarlar, oranın yerlilerinden akıl alarak ufak turlar yaparım. Fethiye' ye geçer bir paraşütçünün göbeğine bağlanıp aşağı süzülürüm, antalya da rafting yapar olayımı bitiririm.

Tabii ben safari sevebilen biri olmadığım için sakin doğa yürüyüşleri, geçerken kirpiyi sevmek, havadaki kartalla selamlaşmak, ardından kaz dağlarına karşı şarabımı yudumlamakla yetinirim sadece. Bir de şu ilk küba fikri şahane. Ortaya karışık yaptım bir düşün bakalım.

Ben olsam ya Hindistan, Malezya, Bali, Tayland gibi farklı bir yer seçerdim.

Ya da ülkemizde bulunan aşırı lüks bir otelde kendimi şımartırdım.

Safari de güzel bir deneyim olur ama ben börtü böcekten çok korktuğum için o sulara girmezdim.

Oteli boşver dört duvar yapay havuz, beton bina her yer, her otel aynı. Ama safari öyle mi.. Başlı başına bir hayat deneyimi. Yada kardeşinle alın çantaları gidin başka ülkelere..

Ben olsam Hindistan'a gitmem :KK43: bana b.klu geliyor yerli halkı tiksinc geliyor biraz :KK43:
Küçükken en büyük hayalim Endonezya papua yeni gineye gitmekti , helikopter kiralarim diyordum. Mallık işte :KK70:
Safari çok güzel fikir bence. Ama yanında yemek falan götür , ben yurtdışı yemeklerinden tiksiniyorum çok pis gibi geliyor . Avustralya nasil olur bir de ? Hem baya uzaklaşmış olursun buralardan ,birkac kıta kadar :KK70:

Aaa niye Ayşe Arman bayılıyor ama Hindistan'a :) Avustralya'ya giderken ruhumu teslim ederim muhtemelen.:KK48:

madem avrupa ülkelerini gördüm, gezdim, coştum, kapitalizm damarlarımda lombur lombur aktı; Küba ya gidip egzotik bir kokteylle, kolum kalınlığında bir puro yakar tüttürürüm ben olsam:) yabancı dilin de varsa muhtemelen senin dolarlarını kapmak katakulliye getirmek için çabalayacak küçük esnafla türlü muhabbet çevirirsin:) safari de bir fikir ama doğadaysam, gerçek yaşamı tatmak istiyorsam, rehber eşliğinde ingiliz aristokratları gibi uzaktan aslan kaplan süzüp, kurdu kuşu kovalayacağıma giderim kaz dağlarına butik bir otelde oda ayarlar, oranın yerlilerinden akıl alarak ufak turlar yaparım. Fethiye' ye geçer bir paraşütçünün göbeğine bağlanıp aşağı süzülürüm, antalya da rafting yapar olayımı bitiririm.

Tabii ben safari sevebilen biri olmadığım için sakin doğa yürüyüşleri, geçerken kirpiyi sevmek, havadaki kartalla selamlaşmak, ardından kaz dağlarına karşı şarabımı yudumlamakla yetinirim sadece. Bir de şu ilk küba fikri şahane. Ortaya karışık yaptım bir düşün bakalım.

Ya ama siz mükemmelsiniz. :) Bayıldım hatta kardeşime yazınızı aynen göndermek istiyorum izniniz olursa aklını çelerim belki. Safariye çok takık ben önerdiğimden beri, benden daha çok gaza geldi. :)

Ben olsam ya Hindistan, Malezya, Bali, Tayland gibi farklı bir yer seçerdim.

Ya da ülkemizde bulunan aşırı lüks bir otelde kendimi şımartırdım.

Safari de güzel bir deneyim olur ama ben börtü böcekten çok korktuğum için o sulara girmezdim.

İşte ben de ikilemde kaldım aynen böyle. Singapur-Malezya aklıma yattı, Küba'yı düşünüyorum ciddi ciddi, Hindistan olabilir. Ya da kararsızlıkla ultra lüks bir yurtiçi otelinde keyif de çatabilirim, en azından baya lüks yaşarım 1 hafta, baya rahatlamış dönerim. Off bilemiyorum. :/

Aaa niye Ayşe Arman bayılıyor ama Hindistan'a :) Avustralya'ya giderken ruhumu teslim ederim muhtemelen.:KK48:
Ayşe Armani da pek sevmem zaten :D hindistanda heriki çocuktan birinin cinsel saldırıya maruz kaldigiyla, dünyada çocuk istismarının en çok olduğuyla ilgili konu tartismistik üniversitede. Bir de ölülerini yakıp nehre dokuyorlar hepsi aynı nehirden yıkanıyor vs ya midem kalkiyor, su bile içilmez orda gibi geliyor :/ Ukrayna da olabilir aslında. Hem vize vs de kalkmış, hem de çok ucuzmus orası diye duydum :KK68:

Abim eşiyle beraber balayına phuket adasına gitmişti 5000 bin tlye bi kaç gece yanlış bilmiyorsam

Phuket tam balayılık zaten ama kız kardeşimle gidersek iki sevgili mağduru balayı çiftlerinin yanında ruhumuzu teslim ederiz ehehe. Teşekkürler öneriniz için. :)

Benim şöyle bir önerim var, Mısıra gidebilirsiniz, Hurghada veya Şarm el şeyhte güzel ve Türkiye'den 5 kat uygun fiyatlı bir tatil yaparsınız Kızıldeniz'de dalış yaparsınız sonra Kahire'ye dönüp piramit müze vb gezer dönersiniz. Hem sizi rahatlatacak hem de kültür bakımından doyuracak bir tatil olur.

Kendi adıma Safari'yi düşünmezdim sanırım. Tatil demek yemek yapmamak demek,tatil demek çocuğu bugün nereye götürsemde gönlünü eğlesem dememe gerek kalmadan vakit geçirebilmek demek,tatil demek sabahın 6sında uyanmamak demek benim için. Tabi sen bekarsın bunlar şu an senin için anlam ifade etmiyordur muhtemelen ama benim için son senelerde tatil bunların bütünü oldu.
Çocuksuz nasıl tatil yapılır unuttum o derece :-)
Evlenmeden öncede genelde arkadaşlarımla tatil yapacaksam eğlence ön planda olurdu benim için. Gece çıkabileceğim bir yer var mı diye bakardım yada otelde ne tip aktiviteler var diye. Safari fikri o zamanda uzakmış bana şimdi yazarken anladım.
Bu sene tek tatil yapılacaksa eğlence kısmına ağırlık verin derim.

Ayşe Armani da pek sevmem zaten :KK70: hindistanda heriki çocuktan birinin cinsel saldırıya maruz kaldigiyla, dünyada çocuk istismarının en çok olduğuyla ilgili konu tartismistik üniversitede. Bir de ölülerini yakıp nehre dokuyorlar hepsi aynı nehirden yıkanıyor vs ya midem kalkiyor, su bile içilmez orda gibi geliyor :/ Ukrayna da olabilir aslında. Hem vize vs de kalkmış, hem de çok ucuzmus orası diye duydum :KK68:

Söylemeyi unutmuşum Ukrayna'ya değil ama Rusya'ya gittim. Novosibirsk (burası Moskova'ya çok uzak gerçi), St. Petersburg ve Moskova'yı gezdim sadece ama Rusya da Ukrayna gibi aynı çok pahalı bir ülke değil, lüks harcama bile yapabilmiştik. :)

Back
X