Kararsız kaldım

Sitede adım belesciye çıkacak, herkesten bir şey ister oldum normalde para üstü isteyemem burada bir şey oluyor bana sağolasın kuzum ya yerim seni sen gez güzel güzel foto at o yeter

Ya estağfurullah olur mu öyle şey. İçimden geldi aslında küçük bir hediye gönderebilirim cidden. :) Gidersem inşallah.

Küba'ya ne dersin geçen yıl bir arkadaşım gitti 10 günlüğüne çok memnun kaldı hem fazlaca yer görmüşsün madem değişik olur.
Bu arada safari isteği bende de vardı özellikle beyaz aslanları çok görmek istiyordum. Bir yurt dışında tur görevlimiz safari turlarının o kadar da anlatıldığı gibi değil çokta değmiyor demişti.

Ben cesaret edemem mesela safariye , bi kaç kere hayvanların saldırısına uğrayan turistler gördüm bedava olsa düşünmem galiba zevk meselesi birazda doğa ile iç içe olan otellerde var biraz araştırın size uygun seçenekler olur diye düşünüyorum.

Singapur denilmiş pahalı diye biliyorum, elinizde bütçe az gibi yurt içinde 3 bin den aşağı tatil hayal zaten.

İyi tatiller :)

Hakikaten,napacan safariyi hic gerek yok. Crystal nirvanaya git mis gibi. Ye ic yat yuz
Iki kisi 18bin nedir yahu,okuz alirsin o paraya okuz

Küba'yı birkaç kişi daha önerdi ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım artık. Safariden çoktan vazgeçtim ehehe, cidden bütçemi de aşacak gibiydi baya. Çok da değmiyorsa iyi o zaman ama yine de içimde bir yara olarak kalacak :)

Hakikaten,napacan safariyi hic gerek yok. Crystal nirvanaya git mis gibi. Ye ic yat yuz
Iki kisi 18bin nedir yahu,okuz alirsin o paraya okuz

Al işte hevesimi kaçırdınız mutlu musunuz ha, ehehe şaka şaka alınmayın sakın. Vazgeçtim zaten çoktan ya bütçemi de hem aşacak gibi baya zaten, kardeşim benden hevesliydi ama şu an Küba'ya sıcak bakıyoruz. Singapur da çok pahalı dediğiniz gibi bir de nem çok fazla olur gezmek eziyet olabilir bize. Ama Küba'ya gidemezsek de bu oteli not alalım. :) Çoook teşekkür ederim önerileriniz için.

Ee kıskandık tabi çoluk çocuk en fazla mini disko eğlencemiz

Hadi hayırlısı

Küba'nın fiyatları yüksek ama safari kadar değil tabi:)
Kızım biraz daha büyüsün planlarımız içinde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…