Tayland a git
Brezilya nin da Rio de Janeiro ve Fortaleza şehirleri uygundur
Edit : tövbe est. millet de beni meraklisi sanacak
Tek hayalim Karadeniz turu :)
Ama ben gezip yeni yerler görmek değil dinlenmek eğlenmek istiyorum diyorsan güzel bir otel iyi fikir.
Antalya Belek'teki ultra her şey dahil otelleri tavsiye ederim. Günlüğü 700-800 TL falan.. Bütün gün yeme-içme her şey sınırsız, patisserieyi falan istediğin zaman kullanır, bol bol tatlı macaron yersin
Biz genelde ayda bir öyle otellerden birine gidiyoruz 3 günlüğüne falan. Yurtdışına hiç çıkmadık. Spası, kapalı havuzu, hamamı, saunası falan derken süper dinlenip dönüyor insan. Gitmek istersen 1-2 otel önerebilirim
Dubai yazmış bi kaç kişi ama oraya giden herkes oranın inanılmaz pahalı olduğundan dem vuruyor. Orası da sana kalmış artık :)
Dimi :) sadece mevsimsel sebeplerYoo Rio çok güzel aslında ama şu an mevsimi değil kışın gitmek lazım. :)
Milletteki avrupa takıntısı nedir böyle, Avrupa'yı gezince bitiyor sanki dünyada gezilecek yer.
Hindistan'a git, safariye gitmiş kadar olursun.
Güney Kore, Japonya, Çin vs tarzı ülkelerde olabilir.
Aktive turlarına katılmayı düşündün mü. 8 gün sanırım her gün bir aktivite var.
Dimi :) sadece mevsimsel sebepleryoksa neden gidilmesin :)
Safariye en yakın seçenek bu aslında, çok da egzotik bir yer. Özellikle bayramlarına denk getirebilirsen, kutlamaları çok neşeli geçiyor. Mesela bir holi şenlikleri var müthiş, ben bayılıyorum.O kadar çok gezilecek yer var ki haklısınız. Uzakdoğu turları da safariyle neredeyse aynı fiyattı hatta daha pahalıydı. Kardeşim istemedi ama konuşmuştuk. Hindistan da olabilir uçak bileti fiyatlarına bir bakmam lazım. Booking kapanmasaydı iyiydi, turlara kaldık gibi oldu şu an.
Safariye en yakın seçenek bu aslında, çok da egzotik bir yer. Özellikle bayramlarına denk getirebilirsen, kutlamaları çok neşeli geçiyor. Mesela bir holi şenlikleri var müthiş, ben bayılıyorum.
Safariye gitmelisin.uygun bulabilirsin.
Gemi ile 7 gecelik turlar var 6 ulke geziyorsun.
Muthis.
Daha fazla gun ayirabilirsen daha iyileride var.
Sakin ultra hersey dahil turkiye otellerine gitme.coluk cocuga karsinca gider bogulursun oralarda.
En olmadi hollandaya git.
Olabilir neden olmasın? Ölüdeniz'de var sanırım değil mi? Datça'da sörf okulu vardı mesela ama zaten tır geçmiş gibi üstümden şu an sörfle, aktiviteyle iyice pelte olurum diye düşündüm ehehe.
o zaman safari yerine uzakdpguya gıt derımInterbus yaptım geçen senelerde, 18 Avrupa ülkesi gezdim dediğiniz ülkeler dahil. :) Başka öneriniz varsa memnuniyetle alırım.
Dubai de safari + abu dabi de deniz diyorum.
Yooookkk artıkOlabilir neden olmasın? Ölüdeniz'de var sanırım değil mi? Datça'da sörf okulu vardı mesela ama zaten tır geçmiş gibi üstümden şu an sörfle, aktiviteyle iyice pelte olurum diye düşündüm ehehe.
Yaa tabi, balayına bile giderim. Kocişkomun gözleri bayram etsin. :)
Fiyatlar normal. Ben 4sene önce maldivler+dubai 2kişi 12bine gitmiştim. 8 günlük.Teşekkürler öneriniz için. Dubai çok pahalı geldi ya baktım birkaç kişi daha önerdiği için ama hiç ucuz tur bulamadım. Safariden aşağı kalır yanı yok. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?