• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu kararsız kaldım fikrinize ihtiyacım var

merhaba ben hera antik meşe yatakodası almayı düşünüyorum sanırım sızde koyu rengını kullanıyorsunuz.. cok şık güle güle kullanın benım merak ettıgım akordıon kapaklar kullanışlımı ? kımısı cok kullanışsız yazmış yorumlara sızın sızın fıkrınız nedır cevaplarsanız cok sevınırım ona gore almayı düşünüyorum teşekkürler ..
benim yatakodam bu
DOĞTAŞ - Hera Bosfor Yatak Odası

ama açık rengini de üretmişler mükemmel olmuş
DOĞTAŞ - Hera Antik Meşe Yatak Odası

yatağını bazayla değiştirdim tabi ama gardolabının içi çok kullanışlı içerde dört çekmecesi var 6 kapılı genizşliğinde dört bölmeli aynalı kısımlar akordion kapak fikir olsun diye eklemek istedim açık renk planlıyorsan mutlaka git bunları gör, seninki kadar karizmatik değil gerçi oldukça modern çizgileri var

Bence çok güzel bir takım,halı,perde ve aksesuarlarla çok şık bir oda elde edebilirsin.

merhaba ben hera antik meşe yatakodası almayı düşünüyorum sanırım sızde koyu rengını kullanıyorsunuz.. cok şık güle güle kullanın benım merak ettıgım akordıon kapaklar kullanışlımı ? kımısı cok kullanışsız yazmış yorumlara sızın sızın fıkrınız nedır cevaplarsanız cok sevınırım ona gore almayı düşünüyorum teşekkürler ..

6 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok, bir defa kulbu kırıldı ek yerinden onu da teknik servis anında halletti. kapak açıldığında çok yer tutmadığından yer sorunu çıkarmıyor raylı kapaklı modelleri beğenmediysen bunu kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnunum. umarım çok geç kalmamışımdır cevap yazmakta.

Back
X