• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremiyorum :( (Resimli)

Benim de kaşlar açık renk olduğu için koyu kestaneye boyattığımda peruk gibi durmuştu..kaydirigubbakcemile3

Saçlarının modelini değiştir,değişik şekillerde kestir,bugidilerle sar falan..Değişiklik olur işte..Ya da zenci saçı gibi ördür tek tek..Ne bileyim saç rengi değiştirmeden de alternatifler var...opuyorumnanaktan

saçım şu anda çok katlı bilemezsin. ve benim saç yapıma uymuyor kat. kedi tüyü gibi oluyor. katlarımı uzatmaya çalışıyorum şu an. beceriksiz kuaför kat kat yaptı. saçlarımın altı seyrek görünüyor. topuz yapınca küçücük oluyor. at kuyruğu yapınca incecik oluyor. onları dengelemeye çalışıyorum şu an ve uzun saç istiyorum. belime kadar upuzun. şu an iç çamaşırımın hizasına geliyor. turplu suyla hızlı uzatmaya çalışıyorum. o yüzden kestirmeye cesaret edemem değişiklik olsun diye :1no2:
tek tek belik ördürmek aklımdan geçmedi değil ama kuaföre sordum tabi saçın çok katlı dedi. örerken silikonu çok kullanmak zorunda kalırız katların beliklerden fırlamasın diye, bu da zarar verir dedi. kaldım böyle klasik saçlarımla anlayacağın. bakımsız ve çirkin hissediyorum, bi yere giderken aynanın karşısında özenerek şekil vereceğim değişik saçlarım olsun istiyorum. :çok üzgünüm:

bilmiyorum canım. hiç doğal yollarla saçımı koyultmadım. bak bir konulara. belki sana yardımcı olurlar...

konuyla ilgili sorularımı yazıyorum ama okuyanlar cevap vermiyor ki. :1no2:
aktarlar ya da kuaförler bilir mi acaba? CADIARZU

Siyah ve kızıl saçtan kurtulmak çok zor..Boya olarak yani..Çok fazla akar..Bakımı zor..

bi de sarının kızılın falan dip boyası gelince kötü durmuyor ama siyah boyada alttan kahverengiler çıkınca çok kötü görünüyor.benneyaptımki

Benim de kaşlar açık renk olduğu için koyu kestaneye boyattığımda peruk gibi durmuştu..kaydirigubbakcemile3

benim de öyle mi durur ki ya kaydirigubbakcemile3
ya yeter ki annemler izin versin orasını hallederiz hihoyyyt

o da pek iyi duruyor diyemem...

peki bi şey daha soracağım.bi arkadaş şey dedi.siyaha boyatma koyu kahveye boyat.siyahı elde edersin.ve kurtulmak istediğinde siyaha göre daha kolay kurtulursun.ne kadar doğru?CADIARZU

peki bi şey daha soracağım.bi arkadaş şey dedi.siyaha boyatma koyu kahveye boyat.siyahı elde edersin.ve kurtulmak istediğinde siyaha göre daha kolay kurtulursun.ne kadar doğru?CADIARZU

Siyaha nazaran daha iyi olabilir,ama yine de bir kuaföre sorsan daha iyi olur canım opuyorumnanaktan

Siyaha nazaran daha iyi olabilir,ama yine de bir kuaföre sorsan daha iyi olur canım opuyorumnanaktan

şimdi dışarı çıkacağım kuaför açıktır koyu kahveye boyatma işini sorayım bi de saçın rengini koyulaştırmak için ceviz yağı + hint yağı nın etkisini soracağım bakalım etki ediyorsa ilk önce yağları kullanırımzemuszemus

sanırım metal yada rock takılıyosun..bnce bu rengi güzel ama tarzına sadık kalmak istiyosan ve çok istiyosan siyaha boyat derim :)

arkadşlar bugün kozmetikçiden novacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SİYAH MAVİ GÜNEŞTE MASMAVİ DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NOVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞİNİ SÖLEDİLER ( BU MARKA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI NASIL BİR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERİRMİ BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN )

arkadşlar bugün kozmetikçiden novacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SİYAH MAVİ GÜNEŞTE MASMAVİ DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NOVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞİNİ SÖLEDİLER ( BU MARKA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI NASIL BİR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERİRMİ BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN )

benim arkadaşlarımdan var saçını mavi siyah boyatan güneşte masmavi durmuyor ya öyle olsa adı mavi siyah olmazdı direk mavi olurdu. güneşin vurduğu yer lacivert parlıyor güzel görünüyor. o marka hakkında hiçbir fikrim yok ama boyaların geneli çok zarar veriyor zaten. diğer arkadaşlar da yorumlarını yazsınlar ona göre başka bir marka alırsın istersen ama mavi siyah çok güzel bence. a.s.

slm cnm daha karar veremdınmı yaptırmamışın hala sanırım

hala kararsızım canım ya bugün kuaförümün yanına gitmem gerekiyordu dün gittiğimde pazartesi gel karar verelim dedi. boyayacak saçımı heralde ben daha emin değilken. gitmedimkaydirigubbakcemile3

bence boyama.zaten biraz yaşın ilerlediğinde mecburen boyayacaksın.)) boya dediğin kimsayal maddedir ve zararlıdır.böyle kalsın.beyazların çıkınca boyamaktan bıkarsın.))

benim saçımda senin saçınla aynı hemen hemen renk ve biçim olarak. ve yarın ilk kez saçımı boyayacağım mavi siyaha :) bayadır aklımdaydı hazır tatildeyken de beklemenin bi anlamı yok artık. dün az bir yerinde hint kınasıyla deneme yaptım gayet güzel oldu ama boyadan sonra umarım pişman olmam:) açık renklere ilgi duyuyomusun bilmiyorum eğer ilgi duyuyosan siyaha hiç kalkışma dönüşü zor ben açık renkler sevmediğimden siyaha boyamam sorun olmayacaktır benim açımdan :)

tatlım ben cok begendım tarzını gıyımın sacların falan cok tatlı:nazar:..bence sacını sıyah yapmadan once ask ı memnu dakı bıhterın yanı beren saatın :)))) sac tonuna boya..cunku cok yakın bı renk sacın...hihoyyythihoyyyt.

Back