Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçlarının modelini değiştir,değişik şekillerde kestir,bugidilerle sar falan..Değişiklik olur işte..Ya da zenci saçı gibi ördür tek tek..Ne bileyim saç rengi değiştirmeden de alternatifler var...opuyorumnanaktan
bilmiyorum canım. hiç doğal yollarla saçımı koyultmadım. bak bir konulara. belki sana yardımcı olurlar...
Siyah ve kızıl saçtan kurtulmak çok zor..Boya olarak yani..Çok fazla akar..Bakımı zor..
Benim de kaşlar açık renk olduğu için koyu kestaneye boyattığımda peruk gibi durmuştu..kaydirigubbakcemile3
bi de sarının kızılın falan dip boyası gelince kötü durmuyor ama siyah boyada alttan kahverengiler çıkınca çok kötü görünüyor.benneyaptımki
o da pek iyi duruyor diyemem...
peki bi şey daha soracağım.bi arkadaş şey dedi.siyaha boyatma koyu kahveye boyat.siyahı elde edersin.ve kurtulmak istediğinde siyaha göre daha kolay kurtulursun.ne kadar doğru?CADIARZU
Siyaha nazaran daha iyi olabilir,ama yine de bir kuaföre sorsan daha iyi olur canım opuyorumnanaktan
sanırım metal yada rock takılıyosun..bnce bu rengi güzel ama tarzına sadık kalmak istiyosan ve çok istiyosan siyaha boyat derim :)
arkadşlar bugün kozmetikçiden novacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SİYAH MAVİ GÜNEŞTE MASMAVİ DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NOVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞİNİ SÖLEDİLER ( BU MARKA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI NASIL BİR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERİRMİ BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN )
yorumun için teşekkür ederim iş önce babamdan izin koparmaktakaydirigubbakcemile3
ah bu babalar yok mu ah bu babalar:roflol:
slm cnm daha karar veremdınmı yaptırmamışın hala sanırım