- 17 Haziran 2017
- 51
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi hayranayse990
-
Çok uzadı mı tartışma başka odaya geç işe yarıyor ya da duş al sakinleşmek önemliHaklısınız, ikimizin içinde de bitmek dinmeyen bir öfke var. O da ateşi harlıyor. Susayım diyorum su olayım, ağzım durmuyor. Dursa dursa çok kötü bir noktada patlıyor. Sonra ben haksız konuma düşüyorum.
Zaten o büyük kavgada öyle yaptım. Açıkladım, başka odaya geçtim Yan yana olursak surat yapacağım ben geçiyorum diğer odaya dedim. Evden dışarı çıktı. Aradım, nasıl gidersin evden diye. Orda koptuk.Çok uzadı mı tartışma başka odaya geç işe yarıyor ya da duş al sakinleşmek önemli
Sinirlenip gitmiş olabilir sen niye arayıp tartışıyorsun ki canım evlilik karşılıklı çaba istiyor sen çabala kafanda yoruldum bitti dersin o zaman bitsinZaten o büyük kavgada öyle yaptım. Açıkladım, başka odaya geçtim Yan yana olursak surat yapacağım ben geçiyorum diğer odaya dedim. Evden dışarı çıktı. Aradım, nasıl gidersin evden diye. Orda koptuk.
Zaten sorun da bu noktada başlıyor. Hepsinden önce 1. Sabırlı bir insan değilim. On dakika sonra eve gidecek de olsam arayıp tartışıyorum, mesaj atıyorum yağdırıyorum. Sonda söyleyeceğimi de başta söyleyince kavga çıkıyor.Sinirlenip gitmiş olabilir sen niye arayıp tartışıyorsun ki canım evlilik karşılıklı çaba istiyor sen çabala kafanda yoruldum bitti dersin o zaman bitsin
Şuan tam olarak o sandığı aşamada. Ama ben saf doğrucu davut olarak aklıma gelen her şeyi çat çat söylüyorum.Evlilik daha çok yeni iki taraf da alisamiyor bı sure daha deneyin. Çok büyük affedilmeyecek sorunlar yoksa çocuk dusunmeden. 2-3ay evliliğe izin verin. Kayınvalide konusu zor biraz ama içli dişli olmayın
Sadece bazı sorularına cvp verin. İkili muhabbetlere girmeyin kavga cikartiyorsa benim kisiligim kavga etmeye uygun değil diyin. Eşinizle ile ise bir süre ılımlı olun beklentileri aza indirip siz daha çok verin belki düzelir. Duzelmezse bu iyilikten anlamıyor der ayrılırsiniz. Bazen erkekler dışarı da olunca kaçtığını olaylardan uzaklaştığını sanır onu meşgul edicek şeyler bulursanız belki daha iyi olur. Mesela haftasonu anneni de alıp pikniğe gidelim diyin. Yada aksama annemi de alıp dışarı kahve içmeye çıkalım diyin bı sure işin içinde anne olduğu için red etmez. Kayınvalide de siizn iyi niyetinizi görüp kendine çeki düzen verir. Sonra zamanla ilişki düzene girince ikiniz tek başınıza çıkarsınız. Erkekler anne ve eşleri arasında kalır genelde dışarı çıkmayı da çözüm görürler. Kayınvalide de tek başına olduğu için şuan o da alışma sürecinde muhtemele tabi sizde oylesiniz ama erkekler çok olgundegil bu konularda zorlukla Basa çıkamıyor. Kayınvalide lerde eski kafalı biraz zamanında bazıları çok çekmiş şimdiki gelinleri rahat görüyor. Rabbim sağlık versin herşey zamanla düzelir. Aldatma yalan söyleme kumar dayak tarzı daha büyük sorunlar yoksa biraz denemeye değer diye dusunuyorum
Hepsinden önce kendime yetebilen bir insan olmalıyım. Bunun için okuyorum, kendi kendimi telkin ediyorum. Ama sabırsızım çok.Daha çok yenisiniz, en çok çatışacağınız zamanlardasınız. Uyum süreci.
Madem sizde kendinizde eksiklik görüyorsunuz, önce kendi hatalarınızı düzeltmekle başlayın. Biraz emek verin , ha diyince olmuyor hiçbirşey.
Siz elinizden geleni yaptığınızdan emin olduktan sonraki duruma göre hareket edin derim.
Ama size en çok lazım olan şeyde bu. Süreki parlarsanız, karşınızdakinin gözünde inandırıcılığınızı da yitirirsiniz. Adam , 5 dk sonra yine aynısını yapacak diye oralı bile olmaz.Hepsinden önce kendime yetebilen bir insan olmalıyım. Bunun için okuyorum, kendi kendimi telkin ediyorum. Ama sabırsızım çok.
Haklısınız aslında.. peki sizde şuan tek başına ciksaniz dışarı kahve içip alışveriş yapsaniz o geldiğinde arasın nerdesin diye canım sıkıldı tek başına evde bende çıktım deseniz. Evde beklemek de sinir bozuyor çünkü. Mesela ben eve gelecek hiç bir misafiri red etmem mecbur kendisine çeki düzen vermek zorunda kalsın.İstiyorum ki bir an önce çözülsün. Mesela şuan dışarıda ya, şeytan diyor ara yaptığın ayıp salak salak oturup evde seni bekliyorum bi de yeter artık bütün hafta oturdun yorgunum yorgunum diye şimdi çıkıp gidiyorsun. diyesim var.
ya da akşam gelince kavga çıkarasım.
ikisinde de haksız olacağım. ama haksız. çünkü büyün hafta yorgunum diye diye kendi halinde takıldı. hiç vakit geçirmedik birlikte. ve dün yorgun diye kahveye gelelim diyen arkadaşlarımızı reddettim. geçen gün yorgun diye annemin yemek davetini geri çevirdim. sonuç? pazar günü çıktı gitti önce kahve içmeye sonra maça. gel kavga etme düşündükçe sinirleniyorum.
İstiyor ki ben evde onu bekleyeyim. Ağam paşam modunda ya sinir oluyorum düşündükçe. Hep o dışarı çıktığında ben de çıkıyorum. Bu sefer vaktinden de geç dönmeye beni bahane ediyor. "nasılsa gelsem de evde yoksun" diyor.Haklısınız aslında.. peki sizde şuan tek başına ciksaniz dışarı kahve içip alışveriş yapsaniz o geldiğinde arasın nerdesin diye canım sıkıldı tek başına evde bende çıktım deseniz. Evde beklemek de sinir bozuyor çünkü. Mesela ben eve gelecek hiç bir misafiri red etmem mecbur kendisine çeki düzen vermek zorunda kalsın.
Vay resmen psikopat işine geldiği gibi çeviriyor ...İstiyor ki ben evde onu bekleyeyim. Ağam paşam modunda ya sinir oluyorum düşündükçe. Hep o dışarı çıktığında ben de çıkıyorum. Bu sefer vaktinden de geç dönmeye beni bahane ediyor. "nasılsa gelsem de evde yoksun" diyor.
Aynen öyle. Ama lafa gelince sürekli haksız taraf benim.Vay resmen psikopat işine geldiği gibi çeviriyor ...
Bir önceki konunuza baktım da onlar da pek baş edicek tiplerdegil sanırım. Kendi dedikleri olsun isteyen kişiler. Acaba vazgeçilmez olduğunu mu hissettirdiniz. Bence gerekli olmadığında hiç konuşmayın kavga da etmeyin vazgectiginizi dusunsunAynen öyle. Ama lafa gelince sürekli haksız taraf benim.
Evet aklımda iki seçenek var. Duygusal bir karar almamak adına size sunuyorum . Objektif bakıp bana yardımcı olabilir misiniz?Bir önceki konunuza baktım da onlar da pek baş edicek tiplerdegil sanırım. Kendi dedikleri olsun isteyen kişiler. Acaba vazgeçilmez olduğunu mu hissettirdiniz. Bence gerekli olmadığında hiç konuşmayın kavga da etmeyin vazgectiginizi dusunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?