Karar aşamasındayım, fikirlerinize ihtiyacım var :(

Yorum için çok teşekkürler, dediğiniz gibi oldu olayın üzerinden 6 sene geçmiş ve ben şu an başkasıyla evliyim gerçekten o adamla evlenmiş olsaydım şu an iki üç çocukla kendi ailemi bile göremeyecek durumda olurdum.

sevgilim bana çalışmamı istemediğini ve illa çalışacaksam onun yanında çalışmam gerektiğini nişanı da düğünü de ikimiz yapalım dedi.
Şu cümle, ilk tehlike alarmı.
Neden bir kişinin hükmü, boyunduruğu altına girmeyi kabul ediyorsunuz?
Sizin ne yapıp yapamayacağınıza, ne hakla başka biri karar veriyor?
Köle misiniz, adam sizin sahibiniz mi?

İkinci tehlike alarmı ise size küfür etmesi.
Nasıl yediriyorsunuz kendinize ya?

Ekleme: Amaaaan 2017 konusuymuş. Kim hortlatıyo ya bunları

evlenmeden niye gidiyorsun ki evine iş yapmaya hizmetçi misin ? ben anlamıyorum bilezik falan hikaye eşşek arıyor onlar iş yaptırmak için

Siz ne yiyip ne içiyorsunuz ya. Valla yarısını okudum yetti. Ne alaka nişanlı olduğunuz kişinin evinde kalıyosunuz, aileye hizmet ediyorsunuz. Sigara için sevmiyorlarmış cart curt.
Siz 13 yaşında falan mısınız?
AYRIL VE SAKIN GERİ DÖNME. Düşünce yapını değiştirmeden de kesinlikle nişanlanma tekrar. Kendine değer vermeyi öğren önce.

Şaka mı bu konu ablacım sen kafanı nerede unuttun... tepesine tepesine gitme derler ya seninki o hesap hiçbirşey düzelmez. yoz yobaz tiplerin içinde , onların beklentileriyle elinde bebenle kafayı kırar oturursun ne sevgisi ne aşkı tövbe estagfurullah ya ne desek boş senin gibi yazan birçok kişiyi uyardık buralarda evlendiler şuan ağlayıp geziyorlar.. yapma!

Söyleyeceklerim bukadar. kendine bunu yapma!

ayy ben yeni sanıyordum aşırı sevindim. Çok şükür kendini kurtarmışsın

Nişanlın ana kuzusu aile sorunlu ,evlendiğinde asla huzurlu olmayacaksın nişanlın kendi ailesinin sözünden çıkmayacak sende onların hizmetçisi konumunda olacaksın,
Başka evlenecek bir düzgün aile ve senin isteklerini onaylayacak birini bul
Başka türlü mutlu olamayacaksın
Kaynana aman Allah, sana dert yaratacak cinsten ! Nişanlın daha yetişkin olmak ,problem çözmek nedir bilmiyor bunu beceremeyen erkek evlenmemeli sadece kadını mutsuz eder bu tipler!!!!! Senin hayatında heba olur yazık gençliğine ,taa boşanmaya kadar gider dul olursun bir de yanında çocuk dönüş baba evine!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…