Karar aşamasındayım, fikirlerinize ihtiyacım var :(

Bir kadin kadinlik gururunu bu kadar dusurmemeli !
Bu ne yaa nerde kulturlu kendi kararlarini verebilen kendisini savunan kisi ..
Sigara iciyorum diye de yargilanmak...sonra azar isitip gun boyu aglamak ..
Ailende huzurluysan ne isin var elin anasjnjn yanina .O kadar is yapmaya meraksan git kendi anana js yap . Evli de degilsin Ne diye onlara hizmet ediyorsun ne kadar tanidin da anacim falan seviyorsun evlerinde kaliyorsun ...

Cocuk olma kendine gel yaa..

Boyle sacma nisanlilik gormedim.. Nisanljn olacak adam da ailesinden ayri hayat surmez , evlenseniz de zehir olur .. birak onu geri donme cok mu seviyorsun yine cok seversin ama baskasini...
senin dunyana karisip kontrol etmeye calisan kim varsa uzak ol sonra bu yuku kaldiramazsin ..

%100

Kendinizle alıp veremediğiniz bir şey mi var canınızı sokakta mı buldunuz. Daha evlenmeden bu kadar yüz göz olunmuş, bütün sülale hakaret etmiş ezmiş siz hala yardım bekliyorsunuz.

Beni Kp arayip perdeleri seçtiğini söyleyecek (ustelikte kirmizi)

bunlarla sen gelin değil, olsan olsan sinir hastası olursun. Kaynana tam bir travma zaten. Ayy ben onu öyle kendini parçaladığını görsem kahkaha atardım Allahtan sadece bahceye ciktin. Carsiya falan ciksaydin napardi kestiremiyorum

Tamam troll değilsin diyelim. Nikah yapmış biri olarak şunu sölim. Nikah gününü ve nikahı senin memlekette yapsaydınız. Hadi orda yapacaksınız diyelim tek başına vurup 7 8 saatlik yolu kız başına neden tek gittin. Anan bacın nedrn srnle gelmedi? Ev eşyası demişsin okey tamam. Bunun içinde ailenden nir birey senle gelmek zorunda oraya. Yahu biz aynı memlekette idik. Yemin ederim sadece 2 kez evlerine gittim nişanlı dönemde. O da annem ve ablalarımla aile yemeği ve oturmasına bu nedir yaw. Hala da ayda en çok 2 kez giderim kaynanama keza kadın bana ağır bişi demiş değil. Ben memur olmama çalışmama rağmen ailem beni bırakmazdı eşya almayatek gitmeye bile. Ablam başka yere gelin gitti. Eşya ve ev dizmeye diğer iki ablamı gönderdi annem. Keza ablam da öğretmen idi eşi polis. Yine nikahı da bizim memlekette yaptılar yani sen ne anlatsan elde kalıyor cicim. O kadar hayatın olağan akışı ile bağdaşmayan şeler demişsin ki ben inan akıl erdiremiyorum sana. Ne diyim. Hu kadar şeye rağmen o sümsük o dengesiz o bencil adama dönebilme hayalin varsa ahanda kapı. Not edicem aklıma nicki. 2 sene sonra " kayınvalideme katlanamıyorum, boşanmak istiyorum ama cesaretim yok, eşim benimle olmuyor, çok acil kızlar eşim beni aldatıyor" şeklindr kronolojik konular açacaksın.

Selamlar, 6 sene sonra bu konuyu hortlatıyorum. Merak eden arkadaşlar ve ablalar için yazmak istedim. Konu sahibi benim farklı bir üyelikten yazıyorum. O adamdan ayrılalı 6 sene olmuş bu konuyu yazdıktan bir süre sonra kısa birlikteliğimiz de türlü türlü aldatmalarını sahte face hesabını bulmamla beraber öğrenmiş olup onu çok kötü şekilde bıraktım. Şimdi bir başka adamla evli ve mutluyum

Daha nişanlıyken bağırarak üstüne yürüyen bir adamdan evlenince ne olmasını bekliyorsun merak ediyorum.Ben söyliyeyim mi ailesinin kararlarıyla yaşayacaksın asla ikiniz olmayacak ve gerektiğinde o bagırmalar yerini şiddete bırakacak.Senin akıbetin kaynananın bir krizine bakacak.Sevgi bu değil böyle birşey değil seven adam kıyamaz çaba gösterir kayırır sevdiğini.Sen niye seviyorum diye hayatını karartıyorsun.Lütfen aileni dinle.Ömür boyu ağlayacağına iki gün ağla.Kimse vazgeçilmez değil.Birgün seni gerçekten hakeden biriyle bir yuva kur.Kız evladım var bunları okudukça ürperiyorum.Sana bir bilezigi bile çok görenler icin lütfen hayatını mahvetme.

Merhaba konuyu ben tekrar gündeme getirmiş oldum ama bir önceki mesaja bakarsanız olayın üstünden 6 sene geçti ve başka biriyle evliyim. Teşekkürler yorumunuz için

çok sevindim canım allah bozmasın o malum şahıs evlimi merak ettim:)
Ben birkaç aylık evliyken babanesi beni arayıp dön demişti ben de seneler geçti ne dönmesi ben evlendim dedim. Evlendiğime inanmayıp eğer doğru söylüyorsan mutluluklar dilerim dedi. Onun evlenmediğini biliyorum ama abisi başka bir kız kaçırıp evlendi onu biliyorum

Valla hayırlısı değilmiş ya .iyi ki olmamıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…