Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz biraz alistik sayilir. Simdilim sorun yasamiyoruz. Sadece gercekten sosyal hayat diye birsey yok. Tokilerin orada bulunan okullarin iyi oldugunu duymustum. Siz tasindiniz mi?
Kismen alistik diyebilirim. İnsanlar hem cok tuhaf hemde anlamsiz tutucu. Bir uyeninde dedigi gibi disardan gelenlerle gorusuyoruz. Karaman halki beni boguyor
Karaman merkez. Çok küçük bir yer diye duydum sosyal hayat yokmuş galiba. Alışabilirmiyim bilmiyorum istanbuldan sonra çok zorlanıcam galibaYorumlarınız için teşekkürker
Alışıyor insan :) benim olduğum yer hem küçük hem avm vs yok. Üstelik bide gurbetçileri yüzünden yaşam pahalı. Arabanız varsa çevre illere rahat rahat gidersiniz
Kismen alistik diyebilirim. İnsanlar hem cok tuhaf hemde anlamsiz tutucu. Bir uyeninde dedigi gibi disardan gelenlerle gorusuyoruz. Karaman halki beni boguyor