- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 34
buraya çok konu açtım. açtığım konulara baktım biraz önce açıkcası benim kişiliğimde problem olduğunu düşünüyorum.
şöyleki kendimi iyi ifade edemiyorum, herkese çok çabuk güveniyorum, güçlü kadın hiç bir zaman olamadım, kimseye hayır diyemiyorum, kimseyi kırmak istemiyorum ki hep ben kırılıyorum vs. vs. daha çok şey eklenebilir bunun yanına...
25 yaşıma gireceğim ve artık bu hayatı dolu dolu yaşamak istiyorum...
en önemli nolursa olsun güçlü bi yapım olsun istiyorum...
sevgilimle tartışırken haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum...
iş yerinde, iş arkadasımın işlerini artık yapmak istemiyorum...
mantıklı kararlar vermek istiyorum...
en önemlisi kendime güvenim olsun istiyorum...
eeee biz napalım bu durumda diyebilirsiniz. sizden sadece nerden başlayabilirim fikir almak istedim...
anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama benim savunduğum bişeyi artık karşımdaki insana korkusuzca ben böyle düşünüyorum, bunu doğru buluyorum ve böyle olacak demek istiyorum...
ben artık hayatımı değiştirmek istiyorum...
önceden 86 kiloydum güvenimin kilom yüzünden gittiğini düşündüm hep.. aciz gibi hisediyordum kendimi... şimdi zayıfım çok şükür. biraz olsun sokakta yürüyüşüm değişti, biraz olsun güvenim geldi...
inşallah anlatabilmişimdir derdimi
şöyleki kendimi iyi ifade edemiyorum, herkese çok çabuk güveniyorum, güçlü kadın hiç bir zaman olamadım, kimseye hayır diyemiyorum, kimseyi kırmak istemiyorum ki hep ben kırılıyorum vs. vs. daha çok şey eklenebilir bunun yanına...
25 yaşıma gireceğim ve artık bu hayatı dolu dolu yaşamak istiyorum...
en önemli nolursa olsun güçlü bi yapım olsun istiyorum...
sevgilimle tartışırken haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum...
iş yerinde, iş arkadasımın işlerini artık yapmak istemiyorum...
mantıklı kararlar vermek istiyorum...
en önemlisi kendime güvenim olsun istiyorum...
eeee biz napalım bu durumda diyebilirsiniz. sizden sadece nerden başlayabilirim fikir almak istedim...
anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama benim savunduğum bişeyi artık karşımdaki insana korkusuzca ben böyle düşünüyorum, bunu doğru buluyorum ve böyle olacak demek istiyorum...
ben artık hayatımı değiştirmek istiyorum...
önceden 86 kiloydum güvenimin kilom yüzünden gittiğini düşündüm hep.. aciz gibi hisediyordum kendimi... şimdi zayıfım çok şükür. biraz olsun sokakta yürüyüşüm değişti, biraz olsun güvenim geldi...
inşallah anlatabilmişimdir derdimi