annem karaca kullanıyor tencerelerini memnun şans meselinin yanında kısık ateşte kullanmak lazım bir kaç önce evlenen arkadasımda karaca almıstı kac aydır kullanıyor özellikle soruyorum cok memnunum bır sorunla karsılasmadım diyor bende çeyiz setimi 3 ay önce karacadan aldım daha kullanma fırsatım olmadı ama inşallah memnun kalırım
canım kullanmanın etkisi vardır diyordum ama yokmuş maalesef. çünkü ben çok dikkat ederek kullandım.tencere ısınınca sıcaklığını kulplara veriyor ve kulplarda ısıdan dolayı KALICI renk değişikliği oluyor yerimseniben .bunu ben kullanmadığım tenceremi düzenli şekilde kullanarak farkettim. ne yaparsanız yapın tencere ısınıyor ve sıcaklık kulplarını etkiliyor. en basiti düdüklüde çok oluyor bu mafoldumben neredeyse 1 aydır hisarı kullanıyorum zerre birşey yok. neden hisara olmuyorda karacaya oluyor düşünmek lazım... ikisini de kullanan ben ikisi de aynı ocakta kullanılıyor :1no2:
baya zaman geçmiş topiğe yazı yazılmamış
ama bende çeyizimi karacanın yan ürünü apricotla döşedim karacan böyleyse yan ürünü nasıldır bilmiyorum kafamçokkarıştı çelik tencere değilde teflonları aldım inşallah bu sorunları yaşamam yoksa yemek takımı çatal bıçak tümden giderr
sende mi bürütüss vereliniortakvallahi cnm çok duydum olumsuz şeyleri k.k.
bende karaca çeyiz seti aldım inşllh olumsuz bişey yaşamayız :1hug:
sende mi bürütüss vereliniortak
ya ben alalı bir yıl olduu düğün 2011 de değişmezlerde elimizde patladılar resmenn şans işi biraz diyip sakinleşmelin ve polyanacılık yapıp sonuncu görmeliyiz :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
kesinlikle öyle ben daha yeni aldım sayılır 2 3 ay oldu
korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok sonuç ne çıkar bilmem tabaklarına bişey demiyolar pek ama tencerenin sapları yanıyo diyolar hepkaydirigubbakcemile3
aslında öğrenmemiz iyi oldu daha dikkatli bilerek kullanırız sorun yaşamayız dimi amakaydirigubbakcemile5[/QUOTE
doğru diyorsun canım şu dakikada elimizden gelen bişi yok dikkatli kullanacaz yada napalım bizlemi yaşlanacak canımmmm:roflol: kötüolursa olur ölmüşle olmuşa çare yokk :teselli::teselli: sen beni ben seni teselli etde rahatlıyalım senin düğün ne zaman
[/QUOTE
doğru diyorsun canım şu dakikada elimizden gelen bişi yok dikkatli kullanacaz yada napalım bizlemi yaşlanacak canımmmm:roflol: kötüolursa olur ölmüşle olmuşa çare yokk :teselli::teselli: sen beni ben seni teselli etde rahatlıyalım senin düğün ne zaman
hoşgeldin aramızaaavereliniortakbende aldım karaca çeyiz setini kimse tavsiye etmiyor yaa:sinifsinif:
ben karacanın çatal bıçak takımını kullanıyorum çok memnunun bişey olmaz kızlar korkmayın özenli kullandıktan sonra ne olucakki
ayy kocaman kocaman öperim seni ne güzel demşsinnn biricik duy duyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaniucuz bişi değilki zaten ondan şaşırıyoruz yahuu bizim kulalnmamızada çook varr içimize su serptinnopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemusne demek şekerler karaca öyle dandik bi marka değil ki üstelik çok pahalı ürünleri bizim burda alışveriş merkezi var avm içinde karaca var oraya gidince ilk iş karacaya girerim çok güzel şeyler var bende bi tencere takımı alıcam ordan gözüme kestirdim bi tane
AYY BİDE KULLANSAYDIKKK BİR YILDIR DOLAPDA ONLAR BANA BAKAR BEN ONLARA BAKARIM MELÜL MELÜLLLsenağlamabende aynen öyle düşünüyorum ucuz bişey alsam kötü çıkmasına anlam veririm ama ver bi ton parayı ver karaca ya bide üstüne kötü desinler gelde çıldırma:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?