zemuszemuszemuszemusne demek şekerler karaca öyle dandik bi marka değil ki üstelik çok pahalı ürünleri bizim burda alışveriş merkezi var avm içinde karaca var oraya gidince ilk iş karacaya girerim çok güzel şeyler var bende bi tencere takımı alıcam ordan gözüme kestirdim bi tane
karacanın dandik marka olmadığına maalesef ki inanmıyorum ! özellikle çeliğine. porselenine lafım yok ama çelikleri dandik. bazı arkadaşlar dikkatli kullanmaktan bahsetmiş. bende öyle diyordum ama kullanmanın etkisi yok. hadi diyelim kulplarının yanması kullanım hatası kararması ne peki ? çelik kararır mı ? o kadar adi ki kararıyor işte... renk değiştiriyor içi. benim eşim esnaf ve yan mağaza karaca mağazası oranın sahibi ile karaca hakkında görüşünce adamın dediği karaca satıcısıyım ama evime asla almam olmuş. bizde dün karaca tüketici servisine tel açıp şikayette bulunduk bizi bi mağazaya yönlendirdiler ve elimizde ki ürünlerden 2 tanesini alıp fabrikaya yolladılar. bakalım nolacak. buarada pahalı ürünler kaliteli olacak diye bi mantık asla yok. hisarın tencere setini aldım 346 tl ye karacanınkini aldım 825 tlye. hisarda zerre sıkıntı yok ve adamlar tencerelere 100 yıl garanti veriyor. karacanın tencerelerinin garanti belgesi dahi yok. sadece düdüklüsünün var. oda komik bi rakam sadece 2 yıl alan arkadaşlara sözüm yok ama almayanlar bence düşünmeyin bile diyorum. başınız ağrır canınız sıkılır ileride benden tavsiye sizlere.